שאלה | הסתרת כתובת האימייל שלי
-
מישהו פתח איתי צאט, ריחפתי עם העכבר מעל השם שלו כדי לדעת מה כתובת האימייל שלו, ומשום מה הוא לא מציג לי מה כתובת האימייל שלו, כל הדרכים שניסיתי לעלות על המייל שלו לא הצליחו.
וגם כשניסיתי להחזיר לו תשובה בצאט זה כותב לי השליחה מתבצעת ובפועל לא שולח. (והבעייה היא לא ברשת)
האם באמת יש דרך כלשהיא להסתיר את כתובת האימייל? ובמידה וכן האם יש דרך לעלות על מי שעשה את זה. -
מישהו פתח איתי צאט, ריחפתי עם העכבר מעל השם שלו כדי לדעת מה כתובת האימייל שלו, ומשום מה הוא לא מציג לי מה כתובת האימייל שלו, כל הדרכים שניסיתי לעלות על המייל שלו לא הצליחו.
וגם כשניסיתי להחזיר לו תשובה בצאט זה כותב לי השליחה מתבצעת ובפועל לא שולח. (והבעייה היא לא ברשת)
האם באמת יש דרך כלשהיא להסתיר את כתובת האימייל? ובמידה וכן האם יש דרך לעלות על מי שעשה את זה. -
@Yanky החשבון קיים, האמת היא שכעת כבר עליתי עליו, רק מסקרן אותי איך עושים את זה, במיוחד איך מסתירים את המייל.
@אליהו-ה
לשאול אותו אתה לא יכול? -
@אליהו-ה
לשאול אותו אתה לא יכול? -
@אליהו-ה
עכשיו סקרנת אותי לגמרי
אני אנסה לבדוק את זה מחר
יש לו במקרה חשבון עסקי? -
@אליהו-ה
עכשיו סקרנת אותי לגמרי
אני אנסה לבדוק את זה מחר
יש לו במקרה חשבון עסקי? -
@אליהו-ה
טוב, תודה
אני אנסה מחר לבדוק את העניין ואשתדל לעדכן
לילה טוב -
@אליהו-ה
טוב, תודה
אני אנסה מחר לבדוק את העניין ואשתדל לעדכן
לילה טוב -
טוב, לאחר מחקר הצלחתי לגלות במה מדובר.
אם אני חוסם מישהו בצ'אט אז ההוא שנחסם לא יכול לדעת מה כתובת המייל שלי. וזה מה שההוא עשה.@אליהו-ה ניסיתי להבין אבל לא הצלחתי... הרי אם הוא שלח לך מייל אז הוא יודע מה המייל שלך, ואתה הרי לא חסמת... מה פיספסתי כאן?
-
@אליהו-ה ניסיתי להבין אבל לא הצלחתי... הרי אם הוא שלח לך מייל אז הוא יודע מה המייל שלך, ואתה הרי לא חסמת... מה פיספסתי כאן?
@Ykingsmart טעות שלי הוא שלח לי צאט, לא מייל ומייד אח"כ הוא חסם אותי ולכן כשאני ראיתי את הצאט שלו זה כבר היה אחרי שהוא חסם אותי ולכן לא יכלתי להגיב לו ולא יכלתי לראות מה כתובת האימייל שלו.
-
@Ykingsmart טעות שלי הוא שלח לי צאט, לא מייל ומייד אח"כ הוא חסם אותי ולכן כשאני ראיתי את הצאט שלו זה כבר היה אחרי שהוא חסם אותי ולכן לא יכלתי להגיב לו ולא יכלתי לראות מה כתובת האימייל שלו.
@אליהו-ה תודה. כשמסבירים לאט מבינים מהר...