שאלה | מחפש בונה אפליקציות
-
@mefateach כתב בשאלה | מחפש בונה אפליקציות:
נראה לי שהוא כבר יכול לפתח 10 אפליקציות אז הנה גם המייל שלי office@y-fox.com
עכשיו יש לי פיתרון, דבר ראשון נקבע שמתכנת קודולר לא נחשב מתכנת אפליקציות ירד 80%...
נקבע שמי שלא יודע java מעל 80% לא נחשב, ונשאר רק אניכל מי שמשרת את הצרכים שלו נחשב!
-
עכשיו יש לי פיתרון, דבר ראשון נקבע שמתכנת קודולר לא נחשב מתכנת אפליקציות ירד 80%...
נקבע שמי שלא יודע java מעל 80% לא נחשב, ונשאר רק אניאפשר לעשות דברים מטורפים באמצעות קודולר!
-
@Moshe2070 כתב בשאלה | מחפש בונה אפליקציות:
נקבע שמי שלא יודע java מעל 80% לא נחשב, ונשאר רק אניאפשר לעשות דברים מטורפים באמצעות קודולר!
שאלה של בורות, מה זה קודולר ?
-
@לא-מתייאש האמת גם אני לא ידעתי אבל שיארתי שיהיה לי יותר מהיר להסתכל בגוגל מאשר לחכות לתשובה https://sites.google.com/view/kodularforisrael/ עכשיו אני יודע
-
@gon-kandi כתב בשאלה | מחפש בונה אפליקציות:
@לא-מתייאש אז אני אנסה להסביר ממה שקראתי שם קודולר זה כמו סקראץ אבל לבניית אפליקציות כלומר לבנות אפליקציות בלי לכתוב קוד אלא על ידי הזזת בלוקים
וזה מוציא אפליקצייות רציניות או סתם קישקושים ?
-
@Moshe2070 כבר עבדתי על קודולר (אפי' עזרת לי הרבה) אבל רק באנדרואיד סטודיו אתה לא מוגבל ולכן אפשר לפתח הרבה יותר מתקדם בלי באגים
@איש-אמת כתב בשאלה | מחפש בונה אפליקציות:
הרחבות לפי הדרישות
זה לא עוזר, קודולר מוגבל גם בהרחבות, לפחות כך היה כשראני עבדתי על קודולר, פעילות ברקע לא עובדת מספיק טוב, וסתם אינימציות וכו' לא נראה לי שיש תמיכה מספיקה, גם רכיבים מותאמים אישית
-
@mefateach אחד אמר לי שאפשר לעשות עם קודולר את האפליקציה של הרדיו שעשיתי בחצי שעה - שעה ובאותה רמה. אני חושב שזה לא נכון, אבל בגלל שאני לא מכיר את קודולר, אני לא מדבר. מה אתה אומר ? אתה כבר השתמשת בקודולר
-
@לא-מתייאש או שכן או שלא... השאלה באיזה מחלקות / ספריות השתמשת והאם יש אותם בקודולר, עיצוב בקודולר מאוד קל אבל למי שיש ניסיון עם עיצוב באנדרואיד סטדויו זה יהיה אפילו יותר נוח, לגבי הרכיבים שוב תלוי מה השתמשת, אני לא יודע מה מכיל האפליקציה הזאת.