בעיה | מי השתלט לי על המחשב?
-
-
@י-פל כתב בבעיה | מי השתלט לי על המחשב?:
אבל אתה לא צריך להבהל בכלל, אף אחד לא השתלט לך על המחשב, זה סה"כ רישיון ארגוני או משהו כזה, ואין מה לפחד (ללא אחריות, תתייג את המומחים). אתה יכול לשנות את זה, אבל לא נ"ל שיש בשביל מה.
לא נבהלתי... פשוט יש לי צורך ספציפי בשירותי המיקום וזה תוקע אותי
-
תוריד את זה ותשבית את האנטי וירוס תחלץ אותו הסיסמה היא 2023 ואח"כ תפתח כמנהל ותלחץ 3 אח"כ זה יעשה שם כמה תהליכים ויגמור ואח"כ תוריד את זה ותשאיר את האנטי וירוס מכובה ותפעיל את זה וזהו
הסבר על התהליך בספויילרהיה לך פריצה של kms וזה מגביל אופציות מסוימות אז נתתי לך קובץ שמוחק את הפריצה הראשונה ונתתי גם פריצה שניה יותר טובה ובלי להגביל אופציות -
@תמיד-עוזר עשיתי, לא עזר...
יתרה מזאת אני לא בטוח שזה באמת מסיר את האיקטוב
מצורף תמונה מShow-id.vbs כמובן אחרי שעשיתי הפעלה מחדש וכו
האמת שגם עשיתי משהו דומה לפני כמה ימים, (בעקבבות המלצה של מישהו כאן או בגוגל אני לא זוכר כבר...) והID היה 0000 וכו', אבל אחרי כמה שעות/ימים חזר ה ID שאתה רואה כאן... נראה לי שחלק מהשירות שלהם זה לייצר מפתחות כל הזמן)
מחיפוש גוגל עושה רושם שאין דרך נורמלית להסיר את האיקטוב
השאלה היא מה כן...
הבו עצה ותושיה -
@תמיד-עוזר
כעת אני אוחז שלא ציינתי למעלה, האיקטוב שאני השתמשתי בו הוא KMSAuto++, ולא מה שאתה הבאת, כך שזה גם לא היה אמור לעזור...
אמנם אחרי חיפושים נרחבים בגוגל נלחצתי קצת יותר, כיון שלא מצאתי שום דרך הגיונית להסיר את זהמה אני עושה?
עריכה: הנה פוסט שנכתב בעבר וכבר התריע על תופעה דומה...
-
@תמיד-עוזר כתב בבעיה | מי השתלט לי על המחשב?:
אולי לפרמט את המחשב? (לא מומלץ כמובן אבל כל עוד אין אפשרות אחרת זה מה יש)
מצטרף.
אבל לפני כן תנסה להיזכר מה כן עוללת למחשב בתקופה האחרונה.
איזה קובץ cmd exe reg פתחת לאחרונה שאולי גרם לכך.
וכן בדוק האם הדבר הנשפיע על עוד דברים במחשב או לא.
עם דפדנר ואסאט אונליין אם אין לך כבר מותקן במחשב. (תעדכן אותם אם צריך כמובן).
וכן סרוק המחשב לבדיקה אחר וירוסים כי ישנם kms רבים שהם וירוס רציני.
דע , שיש להשתמש רק בcmd שמובא כאן בפורופ ולא בexe מפוקפק מהרשת. מנסיון. בעבר פירסמתי נושא שנגרמו לי תקלות רבות עקב kmspico exe בווינ 8 שלי ולא היה מזור אלא התקנה נקייה. -
זה לא קשור ל"הדפדפן שלך מנוהל ע"י ארגון?
וזה הפיתרון?