שאלה | נעילת מחשב
-
@קטוצ-קע מה זה משנה איך.. אפשר גם התחל > נעילה
יש מצב שהוא לא מגיב כי אכן ננעל לו המחשב והוא לא מצליח להיכנס?...
-
@קטוצ-קע מה זה משנה איך.. אפשר גם התחל > נעילה
יש מצב שהוא לא מגיב כי אכן ננעל לו המחשב והוא לא מצליח להיכנס?...
@מבין-במחשבים עדיין לא ננעל...
מה יכול להיות הסיבה שזה לא עובד? -
@מבין-במחשבים עדיין לא ננעל...
מה יכול להיות הסיבה שזה לא עובד?@קטוצ-קע תוסיף בסוף הסקריפט
msg * "abcdefg"
ותפעיל שוב, תעדכן אם קפצה לך הודעה. [אם לא, זה אומר שיש איזה באג בדרך שגורם לסקריפט לא לפעול.]
למי שמבין ומרים גבה, יותר פשוט מלבדוק את ה- %errorlevel%. לא?
-
@קטוצ-קע תוסיף בסוף הסקריפט
msg * "abcdefg"
ותפעיל שוב, תעדכן אם קפצה לך הודעה. [אם לא, זה אומר שיש איזה באג בדרך שגורם לסקריפט לא לפעול.]
למי שמבין ומרים גבה, יותר פשוט מלבדוק את ה- %errorlevel%. לא?
@מבין-במחשבים עדיין לא עובד
-
@קטוצ-קע קפצה לך הודעה כלשהי על המסך אחרי שהרצת את הסקריפט?
-
-
@קטוצ-קע עזוב, תוריד את הקובץ הזה ותפעיל.
עדכנתי את הקובץ, כך שלא תצטרך אפילו להכניס את שם המשתמש. כי פתאום אני קולט שאפשר לבדוק את שם המשתמש בקלי קלות. פשוט צריך לכתוב:
echo %username%
-
@קטוצ-קע הפעל בכל מקרה.
זה כי הורדת את זה מהאינטרנט -
@קטוצ-קע עזוב, תוריד את הקובץ הזה ותפעיל.
עדכנתי את הקובץ, כך שלא תצטרך אפילו להכניס את שם המשתמש. כי פתאום אני קולט שאפשר לבדוק את שם המשתמש בקלי קלות. פשוט צריך לכתוב:
echo %username%
@NH-LOCAL הורדתי ואני באמצע לערוך את זה להוסיף "%username%" ורואה שכבר עלית על זה לבד...
נעילה-אוטומטית.batcd /d "%~dp0" && ( if exist "%temp%\getadmin.vbs" del "%temp%\getadmin.vbs" ) && reg.exe query "HKU\S-1-5-19" 1>nul 2>nul || ( cmd /u /c echo Set UAC = CreateObject^("Shell.Application"^) : UAC.ShellExecute "cmd.exe", "/k cd ""%~sdp0"" && ""%~s0""", "", "runas", 1 >> "%temp%\getadmin.vbs" && "%temp%\getadmin.vbs" && exit /B ) net user "%username%" 12345 echo net user "%username%" ""> "%AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\DelPassword.bat" echo del "%AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\DelPassword.bat">> "%AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\DelPassword.bat"
-
@NH-LOCAL הורדתי ואני באמצע לערוך את זה להוסיף "%username%" ורואה שכבר עלית על זה לבד...
נעילה-אוטומטית.batcd /d "%~dp0" && ( if exist "%temp%\getadmin.vbs" del "%temp%\getadmin.vbs" ) && reg.exe query "HKU\S-1-5-19" 1>nul 2>nul || ( cmd /u /c echo Set UAC = CreateObject^("Shell.Application"^) : UAC.ShellExecute "cmd.exe", "/k cd ""%~sdp0"" && ""%~s0""", "", "runas", 1 >> "%temp%\getadmin.vbs" && "%temp%\getadmin.vbs" && exit /B ) net user "%username%" 12345 echo net user "%username%" ""> "%AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\DelPassword.bat" echo del "%AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\DelPassword.bat">> "%AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\DelPassword.bat"
@מבין-במחשבים מה זה הקובץ הזה?
-
@קטוצ-קע אמור להיות בלי שתצטרך להקליד שם משתמש. לא בדקתי, אבל אין סיבה שלא [זה המשתנה, אם אני זוכר נכון]
-
-
@קטוצ-קע בכל מקרה מסתבר שהבעיה היה כל כך פשוט שאף אחד אפילו לא חשב להציע את זה, כל מה שהיה חסר זה לעשות הפעלה מחדש, ועכשיו זה עובד ב"ה
@קטוצ-קע ברוך. השם.
הסתיים בהצלחה? -
@קטוצ-קע ברוך. השם.
הסתיים בהצלחה?@מבין-במחשבים כן, אבל אפשר לעשות שבפתיחת המחשב הוא לא יבקש את הסיסמה, ורק כשאני עושה נעילה זה יבקש סיסמה?
-
@מבין-במחשבים כן, אבל אפשר לעשות שבפתיחת המחשב הוא לא יבקש את הסיסמה, ורק כשאני עושה נעילה זה יבקש סיסמה?
@קטוצ-קע אם הסקריפט עבד כמו שצריך, אוטומטית בפתיחת המחשב נמחקה לך הסיסמה.
שזה אומר, שכאשר אתה רוצה סיסמה אתה מפעיל את הסקריפט הזה ונועל,
וכשאתה חוזר ופותח כבר לא צריך יותר סיסמה, עד הפעם הבאה שאתה מפעיל שוב את הסקריפט.
נסה שוב לנעול את המחשב ותעדכן אם כרגע זה עדיין דורש סיסמה. -
@קטוצ-קע אם הסקריפט עבד כמו שצריך, אוטומטית בפתיחת המחשב נמחקה לך הסיסמה.
שזה אומר, שכאשר אתה רוצה סיסמה אתה מפעיל את הסקריפט הזה ונועל,
וכשאתה חוזר ופותח כבר לא צריך יותר סיסמה, עד הפעם הבאה שאתה מפעיל שוב את הסקריפט.
נסה שוב לנעול את המחשב ותעדכן אם כרגע זה עדיין דורש סיסמה.@מבין-במחשבים עם איזה קובץ להשתמש, הנעילה אוטומטית או הסקריפט שאני יצרתי?
-
@מבין-במחשבים עם איזה קובץ להשתמש, הנעילה אוטומטית או הסקריפט שאני יצרתי?
@קטוצ-קע הנעילה האוטומטית [של @NH-LOCAL ]. זה למעשה אמור להיות מה שאתה יצרת - אם לא היו תקלות בדרך