שאלה | נעילת מחשב
-
@NH-LOCAL הורדתי ואני באמצע לערוך את זה להוסיף "%username%" ורואה שכבר עלית על זה לבד...
נעילה-אוטומטית.batcd /d "%~dp0" && ( if exist "%temp%\getadmin.vbs" del "%temp%\getadmin.vbs" ) && reg.exe query "HKU\S-1-5-19" 1>nul 2>nul || ( cmd /u /c echo Set UAC = CreateObject^("Shell.Application"^) : UAC.ShellExecute "cmd.exe", "/k cd ""%~sdp0"" && ""%~s0""", "", "runas", 1 >> "%temp%\getadmin.vbs" && "%temp%\getadmin.vbs" && exit /B ) net user "%username%" 12345 echo net user "%username%" ""> "%AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\DelPassword.bat" echo del "%AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\DelPassword.bat">> "%AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\DelPassword.bat"
-
@מבין-במחשבים מה זה הקובץ הזה?
-
@מבין-במחשבים כן, אבל אפשר לעשות שבפתיחת המחשב הוא לא יבקש את הסיסמה, ורק כשאני עושה נעילה זה יבקש סיסמה?
-
@קטוצ-קע אם הסקריפט עבד כמו שצריך, אוטומטית בפתיחת המחשב נמחקה לך הסיסמה.
שזה אומר, שכאשר אתה רוצה סיסמה אתה מפעיל את הסקריפט הזה ונועל,
וכשאתה חוזר ופותח כבר לא צריך יותר סיסמה, עד הפעם הבאה שאתה מפעיל שוב את הסקריפט.
נסה שוב לנעול את המחשב ותעדכן אם כרגע זה עדיין דורש סיסמה. -
@מבין-במחשבים עם איזה קובץ להשתמש, הנעילה אוטומטית או הסקריפט שאני יצרתי?
-
@מבין-במחשבים אם אני רוצה להסיר את הנעילה איך אני עושה את זה?
ואיך אני יודע איזה קובץ עושה עכשיו את הפעולה של הנעילה כי הפעלתי גם את הסקריפט שאני יצרתי וגם את הנעילה האוטומטית של @NH-LOCAL,
ואיך אני משנה את הסיסמה בנעילה האוטומטית? -
-
@מבין-במחשבים הפעלתי מחדש את המחשב והוא כן מבקש סיסמה בכניסה
-
@מבין-במחשבים לא, למה זה קשור?
-
@מבין-במחשבים כן, לחצתי על זה וזה נמחק