שאלה | נעילת מחשב
-
@מבין-במחשבים כתב בשאלה | נעילת מחשב:
@קטוצ-קע
שלב ראשון:
לפתוח קובץ טקסט חדש, באמצעות פנקס רשימות.
שלב שני:
להעתיק את הקוד של @NH-LOCAL ולהדביק שם [תשנה את ה- 12345 לסיסמה משלך].
שלב שלישי:
לשמור בשם > allfiles > שם הקובץ.bat [עדיף קידוד: ANSI, למקרה שהשם משתמש שלך בעברית]
שלב רביעי:
לאחר השמירה, זה הקובץ שבאמצעותו אתה מגדיר סיסמה בהפעלה פשוטה שלו. ואז תנעל את המחשב, ותלך לעיסוקיך. כשאתה פותח חזרה את המחשב, הסיסמה אמורה להימחק לבד.כשאתה מפעיל את הקובץ, תפתח באמצעות לחיצה ימנית > הפעל כמנהל, או שתכניס מראש בתחילת הקובץ את הפקודה להפעלה כמנהל - יש כאן בפורום היכנשהו.
אם גם זה מסובך, אולי אעלה לכאן כזה קובץ. כרגע אין לי זמן לזה.
תודה על המדריך
נוצרה ליל בעיה עכשיו אני לא מצליח לפתוח את המשתמש שלי אפילו עם הסיסמה אשמח לעזרה דחופה
[אציין שהפעלתי את הסקריפט על משתמש שכבר יש לו סיסמה]
עריכה: הסתדרתי בסוף ! תודה
@NH-LOCAL @מבין-במחשבים -
@יעקב-מ-פינס לא ננעל
-
-
@קטוצ-קע כתב בשאלה | נעילת מחשב:
@יעקב-מ-פינס לא ננעל
תעלה את הקוד שרשמת
אגב הפעלת כמנהל?
שמרת את הקובץ בשם allfiles.bat -
-
@קטוצ-קע זה הקוד המלא המעודכן, רק שים לב לשנות לשם המשתמש שלך
(בעקרון יש דרך קצרה יותר שאני לא זוכר כרגע):cd /d "%~dp0" && ( if exist "%temp%\getadmin.vbs" del "%temp%\getadmin.vbs" ) && reg.exe query "HKU\S-1-5-19" 1>nul 2>nul || ( cmd /u /c echo Set UAC = CreateObject^("Shell.Application"^) : UAC.ShellExecute "cmd.exe", "/k cd ""%~sdp0"" && ""%~s0""", "", "runas", 1 >> "%temp%\getadmin.vbs" && "%temp%\getadmin.vbs" && exit /B ) net user "user_name" 12345 echo net user "user_name" ""> "%AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\DelPassword.bat" echo del "%AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\DelPassword.bat">> "%AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\DelPassword.bat" exit
אגב, השם של הקובץ לא משנה, העיקר שיהיה עם סיומת "BAT"