הצעת ייעול | הצעה ללחצן ימני
-
@צדיק-וטוב-לו-0 לא התכוונתי לשאול מה זה קליק ימני בעלמא, אלא מה כוונתו בכותבו 'קליק ימני', כיון שלכל תוכנה יש תפריט הקשר משלה. הניסוח מבלבל, מחילה.
-
@מבין-במחשבים כתב בהצעת ייעול | הצעה ללחצן ימני:
@צדיק-וטוב-לו-0 לא התכוונתי לשאול מה זה קליק ימני בעלמא, אלא מה כוונתו בכותבו 'קליק ימני', כיון שלכל תוכנה יש תפריט הקשר משלה. הניסוח מבלבל, מחילה.
מחילה, אבל לא הבנתי מה כתבת.
אחרי הפוסט שלי, הבנת מה הוא רוצה או לא? -
@צדיק-וטוב-לו-0 אני מסביר שהבנתי כבר אז מה כוונתו, והתכוונתי רק 'להעמיד לו מראה', כלומר להסביר שאין דבר קולקטיבי שנקרא 'קליק ימני'. אבל לא חשוב...
-
@מבין-במחשבים אז אני נאלץ להעמיד לך מראה...
הפוסט שלו מאוד ברור, לא משנה לו איך זה יעבוד [תוכנה או קובץ באט] העיקר זה התכל'ס, שבסימון משפט כל שהוא, יהי' ניתן להופכו לעברית.
הפוסט שלך היה קצת פחות ברור. -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בהצעת ייעול | הצעה ללחצן ימני:
שבסימון משפט כל שהוא, יהי' ניתן להופכו לעברית.
אז על זה כתבתי שב-langover זה ע"י F6 אאל"ט, וכתבתי גם שבתפריט ההקשר לא שייך להכניס כי לכל תוכנה יש תפריט הקשר משלה, ואתה הרי מקליד משפטים בהרבה תוכנות. אינו דומה תפריט ההקשר של אקספלורר - לגבי כשאתה כותב שם של תיקיה ויצא לך באנגלית, לתפריט ההקשר של וורד - לגבי כשאתה כותב מסמך ויצא לך באנגלית, לתפריט ההקשר של כרום - שאתה כותב בדפדפן ויצא לך באנגלית.
הפוסט שלי לא יצא ברור - נכון, ואני מצר על כך.. -
@מבין-במחשבים כתב בהצעת ייעול | הצעה ללחצן ימני:
@אבאלה רק שזה רק לכרום והוא רוצה משהו כללי.
אז בקיצור, מנסיון שלי, אני משתמש ב- langover [הפוך על הפוך], ובלחיצה אחת [F6 כמדומני] זה מחליף את הטקסט בכל תוכנה שהיא, ממש מוצלח. ואני חושב שקצת מיותר להמשיך לדוש בזה.מה שזכור לי זה F10
-
@Ykingsmart יש שם שתי דברים. להפוך את שפת הטקסט, ולהפוך את סדר האותיות. אני לא זוכר מה הוא מה.
-
@מבין-במחשבים
F10 הופך
tct לאבא
וF6 הופך
מתמחים לםיחמתמ