שאלה | מכשיר LG G2 נעול - עם גישה למשתמש מוגבל
-
@מרדכי-קאר יש לך רוט? אם כן
לפי מה שהבנתי מחיצות המשתמשים מחולקות בתיקיית emulated באמצעות מספרים כך שהמשתמש בעלים המוכר לכולם זה כידוע 0 אז מה שאתה צריך זה להיכנס למחיצת האחסון דרך השורש ולחפש שם את התיקייה המתאימה למשתמש החסום ואז לחלץ את הקבצים
אני לא בדקתי האם בפועל ניתן לראות את הקבצים של המשתמשים האחרים, אבל אני יכול לבדוק יותר מאוחר אם לא תצליח -
@איש-אמת כתב בשאלה | מכשיר LG G3 נעול - עם גישה למשתמש מוגבל:
@מרדכי-קאר יש לך רוט?
סלח לי על הבורות.
אני לא ממש יודע מה זה רוט ואיך משתמשים בו. -
@א-ד-ג כתב בשאלה | מכשיר LG G3 נעול - עם גישה למשתמש מוגבל:
@מרדכי-קאר רוט זה גישת שורש ואם אתה לא יודע מה זה כנראה שאין לך את זה
בכל אופן על איזה מכשיר מדובר אנדרואיד או משהו אחר וא"כ איזה אנדרואיד???אנדרואיד כמובן.
וכיון שהוא נעול ואין לי גישה להגדרות אני לא יודע איזה גירסה.
הוא בערך מ2016 והיה בשימוש עד2019 מאז הוא לא עודכן. -
@מרדכי-קאר בעיקרון הכי פשוט לעשות רוט זה עם תוכנת קינגו רוט אבל נראה לי שזה עובד רק עד אנדרואיד 4
https://mitmachim.top/topic/13542/מדריך-כך-תצרבו-רוט-במכשיר-האנדרואיד-שלכם-עברית-מלאה/1 -
@צדיק-0 כתב בשאלה | מכשיר LG G3 נעול - עם גישה למשתמש מוגבל:
@מרדכי-קאר אפשר לשאוב את כל היוזר דאטה באמצעות תוכנת מירקול בוקס הנפוצה כאן בפורום
השימוש בה דורש יותר מידע טכני בסיסי?
-
@צדיק-0 מה יעזור לו לשאוב את היוזר דאטא?!
א' מסתמא הוא מוצפן
ב' אם הוא יצרוב את זה על מכשיר אחר יהיה לו עוד פעם קוד (אא"כ הוא מבטל בסיסטם את האפשרות, אבל זה עוד יותר מסובך)
ג' לפרק את היוזר דאטא מחוץ למכשיר זה עוד יותר מסובך)
אולי תעלה לנו תמונה של המכשיר וככה אולי נעלה על הדגם
אם זה יהיה פשוט אז נוכל לעשות רוט ללא מחיקת קבצים (ב 2014 הוציאו את אנדרואיד 5 כך שברוב המכשירים המריצים אנדרואיד 5 אין נעילת בוטלאודר ואז אין צורך למחוק נתונים אא"כ המכשיר מוצפן או משהו כזה)
אבל שוב אם הבנתי נכון אין לך התקנת אפליקציות והגדרות אז זה יהיה קצת בעיתי...@צדיק-0 כתב בשאלה | מכשיר LG G3 נעול - עם גישה למשתמש מוגבל:
מנסיון (בכ"א חלק מהמכשירים) גם אם יש גישת רוט זה רק לADMIN ןלא למשתמש המוגבל.
אולי בגלל שלא היה מותקן שם האפליקציה של ההרשאות (כדוגמת מאג'יסק)
-
@איש-אמת כתב בשאלה | מכשיר LG G3 נעול - עם גישה למשתמש מוגבל:
מה יעזור לו לשאוב את היוזר דאטא?!
א' מסתמא הוא מוצפן
ב' אם הוא יצרוב את זה על מכשיר אחר יהיה לו עוד פעם קוד (אא"כ הוא מבטל בסיסטם את האפשרות, אבל זה עוד יותר מסובך)
ג' לפרק את היוזר דאטא מחוץ למכשיר זה עוד יותר מסובך)ממש לא אפשר לפרק את זה בקלות ע"י ZIP7 וזה לא מוצפן בכלל
-
@yos כתב בשאלה | מכשיר LG G3 נעול - עם גישה למשתמש מוגבל:
@מרדכי-קאר איזה אנדרואיד מותקן לך?
כרגע אני לא יודע
יש דרך לבדוק את זה אם אין גישה להגדרות?