בעיה | משהו לא הולך בהתקנת החסימה 'קידס'
-
@מיישה אין עליך בעולם, על המדריך שעשית לנו...
התקנתי את התוכנה, והכל פועל, אבל הרדיו כשאני לוחץ עליו הוא נדלק, ומיד נסגר מהחסימה, למרות שהוא מאושר באפליקציות.
מה יכול להיות?
יש לציין ששומעים את הרדיו אחרי ההדלקה, אבל א"א לעבור תחנה וכדו' (האפליקציה נסגרת כאילו, אבל לא באמת) וזה תקוע לי על קול חי מיוזיק..... (עוד כשזה היה ווקאלי..)עוד דבר, החיפוש הקולי בוויז לא עובד, למרות שיש גוגל מותקן (כמובן שהוא באפלקציות שלא מאושרות)
פעמים בודדות כן עבד לי החיפוש קולי, אבל בד"כ מיד קופץ הסמל של החסימה וזהו...
שכוייח! -
@אריה-דבי-עלאי כתב בבעיה | משהו לא הולך בהתקנת החסימה 'קידס':
@מיישה אין עליך בעולם, על המדריך שעשית לנו...
התקנתי את התוכנה, והכל פועל, אבל הרדיו כשאני לוחץ עליו הוא נדלק, ומיד נסגר מהחסימה, למרות שהוא מאושר באפליקציות.
מה יכול להיות?
יש לציין ששומעים את הרדיו אחרי ההדלקה, אבל א"א לעבור תחנה וכדו' (האפליקציה נסגרת כאילו, אבל לא באמת) וזה תקוע לי על קול חי מיוזיק..... (עוד כשזה היה ווקאלי..)תלחץ על האפליקצייה של הרדיו, ואחרי שזה ייחסם, מיד תכנס להגדרות של קידס, ושם לבקרת הורים-רשימה לבנה, שם תראה את האפליקצייה האחרונה שנחסמה, תלחץ על ה+ שיש שם, ותראה שזה מתווסף לקשימת האפליקציות המותרות, ואז זה יסתדר.
עוד דבר, החיפוש הקולי בוויז לא עובד, למרות שיש גוגל מותקן (כמובן שהוא באפלקציות שלא מאושרות)
פעמים בודדות כן עבד לי החיפוש קולי, אבל בד"כ מיד קופץ הסמל של החסימה וזהו...
שכוייח!תבדוק שלא השבתת (צריך לחסום, אך לא להשבית) את הגוגל (לא כרום, אלא גוגל חיפוש שיש סמל בצורת G).