דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. מערכות מולטימדיה לרכב
  4. עזרה הדדית - מולטימדיה לרכב
  5. בעיה | לא מצליח להיכנס לגוגל פליי

בעיה | לא מצליח להיכנס לגוגל פליי

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - מולטימדיה לרכב
5 פוסטים 3 כותבים 169 צפיות 4 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • מ מנותק
    מ מנותק
    מיאו 0
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי

קניתי אוטו עם מולטימדיה אנרואיד וכשאני מתחבר לאינטרנט אני מצליחה להיכנס דוגמא לגוגל שמותקן כבר אבל לא מצליח להיכנס לגוגל פליי להוריד אפליקציות הוא כותב לי שכנראה יש אפליקציה שמונעת את הכניסה לגוגל פליי [נקנה מערבי ככה שלא נראה לי שהוא עשה חסימה כל שהיא...] איזה אפליקציה יכולה לחסום את גוגל פלי?

מיישהמ ל 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • מ מיאו 0

קניתי אוטו עם מולטימדיה אנרואיד וכשאני מתחבר לאינטרנט אני מצליחה להיכנס דוגמא לגוגל שמותקן כבר אבל לא מצליח להיכנס לגוגל פליי להוריד אפליקציות הוא כותב לי שכנראה יש אפליקציה שמונעת את הכניסה לגוגל פליי [נקנה מערבי ככה שלא נראה לי שהוא עשה חסימה כל שהיא...] איזה אפליקציה יכולה לחסום את גוגל פלי?

מיישהמ מנותק
      מיישהמ מנותק
      מיישה
      מדריכים

@מיאו-0 כתב בבעיה | לא מצליח להיכנס לגוגל פליי:

יכול להיות שצריך לעדכן את גוגל פליי.
      בעמוד הכניסה יש בצד שמא למעלה אפשרויות, חפשו שם את האופצייה של עדכון גוגל פליי.

שאלות? gmhhassimot@gmail.com

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • מ מיאו 0

ל מנותק
        ל מנותק
        לשם שמיים... 0

@מיאו-0 אם אתה משתמש עם אינטרנט של נטפרי אז כמובן שזה לא יפתח וכמו שציינו פה לפני שאולי הגוגל פליי לא מעודכן דבר שלישי אני אישית אחרי שקונים אנדרואיד ממישהו שכבר השתמש בו אני אישית הייתי מבצע איפוס להגדרות יצרן ומתחיל הכל מחדש רק זהירות לפני איפוס להיכנס להגדרות ותחת קטגוריה של חשבונות לבצע יציאה מהמייל של המוכר ולעדכן כתובת מייל שלך ואז לאפס שלא תקבל נעילת frp

מיישהמ תגובה 1 תגובה אחרונה
        2
        • ל לשם שמיים... 0

@מיאו-0 אם אתה משתמש עם אינטרנט של נטפרי אז כמובן שזה לא יפתח וכמו שציינו פה לפני שאולי הגוגל פליי לא מעודכן דבר שלישי אני אישית אחרי שקונים אנדרואיד ממישהו שכבר השתמש בו אני אישית הייתי מבצע איפוס להגדרות יצרן ומתחיל הכל מחדש רק זהירות לפני איפוס להיכנס להגדרות ותחת קטגוריה של חשבונות לבצע יציאה מהמייל של המוכר ולעדכן כתובת מייל שלך ואז לאפס שלא תקבל נעילת frp

מיישהמ מנותק
          מיישהמ מנותק
          מיישה
          מדריכים

@לשם-שמיים-0 כתב בבעיה | לא מצליח להיכנס לגוגל פליי:

לא ממליץ לעשות איפוס.
          מניסיון יש מערכות שנדפקו מזה טוטלית.

שאלות? gmhhassimot@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • מיישהמ מיישה

@מיאו-0 כתב בבעיה | לא מצליח להיכנס לגוגל פליי:

יכול להיות שצריך לעדכן את גוגל פליי.
            בעמוד הכניסה יש בצד שמא למעלה אפשרויות, חפשו שם את האופצייה של עדכון גוגל פליי.

מ מנותק
            מ מנותק
            מיאו 0

@מיישה א. עשיתי עידכון של גוגל פליי ועדיין זה תקוע כמו שצייניתי.
            ב. לשאר העונים גם לאיפוס הגדרות צריך סיסמא ואת זה אני גם לא יודע.

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            0
            • חוקי הפורום
            • פופולרי
            • לא נפתר
            • משתמשים