בקשה | אפליקצית שלט למזגן עברית מלאה ללא אינטרנט (ועדיף שיהיה רק מזגן)
- 
יש למישהו אפליקצית שלט למזגן 
 עברית מלאה
 ללא אינטרנט (ועדיף שיהיה רק מזגן)
 מועדכן.
 אנדרואיד 7 - 11 (אם זה רק שתי אפליקציות גם טוב)
 תודה!@mefateach מה הבעיה בSURE 
 אני מדבר על הגרסה הישנהאני רואה שהביאו כאן. 
- 
יש למישהו אפליקצית שלט למזגן 
 עברית מלאה
 ללא אינטרנט (ועדיף שיהיה רק מזגן)
 מועדכן.
 אנדרואיד 7 - 11 (אם זה רק שתי אפליקציות גם טוב)
 תודה!@mefateach מה ש @אליר325000 הביא זה האפליקציה היחידה שיש בה את כל המזגנים (עד כמה שידוע לי) 
- 
@mefateach מה הבעיה בSURE 
 אני מדבר על הגרסה הישנהאני רואה שהביאו כאן. @אליר325000 כתב בבקשה | אפליקצית שלט למזגן עברית מלאה ללא אינטרנט (ועדיף שיהיה רק מזגן): @mefateach מה הבעיה בSURE 
 אני מדבר על הגרסה הישנהאני רואה שהביאו כאן. יש בזה גם וידאו  
- 
@mefateach מה הבעיה בSURE 
 אני מדבר על הגרסה הישנהאני רואה שהביאו כאן. 
- 
@אליר325000 כתב בבקשה | אפליקצית שלט למזגן עברית מלאה ללא אינטרנט (ועדיף שיהיה רק מזגן): @mefateach מה הבעיה בSURE 
 אני מדבר על הגרסה הישנהאני רואה שהביאו כאן. יש בזה גם וידאו  
- 
@aharon77 בקלות חוסמים את זה @אליר325000 כתב בבקשה | אפליקצית שלט למזגן עברית מלאה ללא אינטרנט (ועדיף שיהיה רק מזגן): @aharon77 בקלות חוסמים את זה @אליר325000 כתב בבקשה | אפליקצית שלט למזגן עברית מלאה ללא אינטרנט (ועדיף שיהיה רק מזגן): @aharon77 בקלות חוסמים את זה אתה יכול להגיד לי איך?   
- 
@aharon77 בקלות חוסמים את זה 
- 
@אליר325000 גם בעיצוב או רק ברמה הטכנית? @mefateach אף פעם לא ניסיתי למחוק לחלוטין 
 אבל תשנה לוגו ותחליף אקטיבטי
- 
@אליר325000 כתב בבקשה | אפליקצית שלט למזגן עברית מלאה ללא אינטרנט (ועדיף שיהיה רק מזגן): @aharon77 בקלות חוסמים את זה @אליר325000 כתב בבקשה | אפליקצית שלט למזגן עברית מלאה ללא אינטרנט (ועדיף שיהיה רק מזגן): @aharon77 בקלות חוסמים את זה אתה יכול להגיד לי איך?