בקשה | חשוב!! בהמשך לסקר בעניין חסימת מערכות מולטימדיה...
-
@צור כתב בבקשה | חשוב!! בהמשך לסקר בעניין חסימת מערכות מולטימדיה...:
אני אשמח להתנדב בעיר מגורי
אשמח שתשלח לי מייל כמו שהבאתי בראש הנושא, ייש"כ!
עריכה: ראיתי ששלחת... יישר כח!לדעתי במקרה של מכירת רכב (קרי לאחר העברת בעלות בלבד) תינתן אפשרות הסרה במחיר נמוך יחסית שיגלם דמי טיפול (נניח 50 ש"ח) במקרה הסרה לפני העברת בעלות ואו הסרה בכלל ייגבה קנס של 200 ש"ח
אבל כל אחד יגיד שהוא מוכר...
-
@מיישה מה עם האופציה ש @צור כתב???
לדעתי במקרה של מכירת רכב (קרי לאחר העברת בעלות בלבד) תינתן אפשרות הסרה במחיר נמוך יחסית שיגלם דמי טיפול (נניח 50 ש"ח) במקרה הסרה לפני העברת בעלות ואו הסרה בכלל ייגבה קנס של 200 ש"חתערוך מהר לביינתים רק אני ועוד מישהו הצביעו... -
@2580 כתב בבקשה | חשוב!! בהמשך לסקר בעניין חסימת מערכות מולטימדיה...:
@מיישה מה עם האופציה ש @צור כתב???
לדעתי במקרה של מכירת רכב (קרי לאחר העברת בעלות בלבד) תינתן אפשרות הסרה במחיר נמוך יחסית שיגלם דמי טיפול (נניח 50 ש"ח) במקרה הסרה לפני העברת בעלות ואו הסרה בכלל ייגבה קנס של 200 ש"חתערוך מהר לביינתים רק אני ועוד מישהו הצביעו...ניסיתי, א"א לערוך סקר...
-
@מיישה רואה שלא הובנתי כהלכה
יש לקבוע סכום (100 ש"ח) להסרה
אבל אם מי שהתקין הראה שהוא עשה היום העברת בעלות (ולא שהוא מספר סיפורים שהוא אולי מוכר ואולי הוא כבר מכר ומקסימום שכן שלו ימכור) הוא יקבל ביטול של הקנס ויצטרך לשלם דמי טיפול בלבד. -
@מיישה רואה שלא הובנתי כהלכה
יש לקבוע סכום (100 ש"ח) להסרה
אבל אם מי שהתקין הראה שהוא עשה היום העברת בעלות (ולא שהוא מספר סיפורים שהוא אולי מוכר ואולי הוא כבר מכר ומקסימום שכן שלו ימכור) הוא יקבל ביטול של הקנס ויצטרך לשלם דמי טיפול בלבד.אז זה בעצם 100 הסרה סתם, ו50 אם יש העברת בעלות.
צריך אבל ממש לבדוק שבאמת היתה העברת בעלות, בלי מריחות ופשרות. -
-
@צדיק-0 כתב בבקשה | חשוב!! בהמשך לסקר בעניין חסימת מערכות מולטימדיה...:
@מיישה אם כבר עוסקים בזה הייתי חושב שיהייה כדאי שנוסיף להכשרה חנות כשרה לרכב - שתכלול וויז מסונן פנגו וכדומה שיתעדכן מדי פעם כדי שלא יתקעו עם הגירסאות הישנות
(השאלה היא אם יש מישהו שיכול להכין חנות בלי רוט - שתסתדר עם האפליקציה של הנעילה)אני לא יודע איך עושים את זה...
-
@מיישה כתב בבקשה | חשוב!! בהמשך לסקר בעניין חסימת מערכות מולטימדיה...:
@מיישה אם כבר עוסקים בזה הייתי חושב שיהייה כדאי שנוסיף להכשרה חנות כשרה לרכב - שתכלול וויז מסונן פנגו וכדומה שיתעדכן מדי פעם כדי שלא יתקעו עם הגירסאות הישנות
(השאלה היא אם יש מישהו שיכול להכין חנות בלי רוט - שתסתדר עם האפליקציה של הנעילה)אני לא יודע איך עושים את זה...
יש כאן ממוחים בפורום בא נחכה לתגובתם
-
@מיישה כתב בבקשה | חשוב!! בהמשך לסקר בעניין חסימת מערכות מולטימדיה...:
יש כאן ממוחים בפורום בא נחכה לתגובתם
צריך לזה השקעה גדולה של בניית אפליקצייה וכו'
נראה לי שזה מידי גדול שמישהו יתנדב לזה... -
@אני-אני-אני כתב בבקשה | חשוב!! בהמשך לסקר בעניין חסימת מערכות מולטימדיה...:
@צדיק-0
לא יודע עד כמה זה רלוונטי כי לכאורה הרבה משתמשים בנטפריאפשר גם בנטפרי (רק צריך לשלוח את הכתובות של האפליקציות לבדיקה)