בקשה | חשוב!! בהמשך לסקר בעניין חסימת מערכות מולטימדיה...
-
@אני-אני-אני כתב בבקשה | חשוב!! בהמשך לסקר בעניין חסימת מערכות מולטימדיה...:
@מוטי-זהב
בסדר אבל מערכת ברכב יותר סיכוי שתצטרך להסיר
אם תרצה יום אחד למכור אותו ?
לכן צריך להסתכל גם על זה שצריך סכום כדי שלא יהיה קל בעיני אנשים להסיר
וגם להתחשב בסופו של דבר שהאפשרות להסיר היא יותר נצרכת ברכבים.......צריך לחלק בין מי שמוכר את הרכב ורוצה להסיר את החסימה, שהמחיר צריך להיות הכי נמוך שאפשרי, כי אחרת זה יגרום שאנשים קצת יירתעו מהיום שהם ימכרו את הרכב.
אבל מי שסתם רוצה להסיר את החסימה, הגיוני שזה יעלה לפחות 100 ש"ח. -
@jack כתב בבקשה | חשוב!! בהמשך לסקר בעניין חסימת מערכות מולטימדיה...:
@yyff מה הבעיה למכור את הרכב חסום? מישהו בכלל טורח לבדוק ואם כבר בודק האם זה מהוה שיקול רציני בקנית האוטו?
למעשה ייתכן שיש כאלה קונים שבשבילם חסום זה עדיף ודווקא הם ירצו יותר לקנות את האוטו
מה הבעיה למכור רכב חסום??? כל מי שמוכר רכב עם מערכת מולטימדיה מפרסם על כך כי יש כאלו שממש מעוניינים בזה. ואם הוא ערבי, או אדם שלא מעוניין בסוג חסימה כזו? מה אתה יודע מי יקנה ממך?
ברור שיש כאלו שיעדיפו לקנות חסום, אבל צריך לתת את האופציה הזו, וממה נפשך, אם לא ירצו להסיר את החסימה מה טוב ומה נעים, ואם ירצו יהיה אופציה בזול כדי למכור בקלות.
הרעיון הוא שלא יהיה שום שיקול משמעותי לא להתקין את החסימה הזו, עד היום השיקול הכלכלי היווה בעיה [250 ש"ח!!], המטרה היא לפתור את הבעיה הזאת וליצור מצב שלא יהיו תירוצים - כל אחד יכול לחסום במחיר סימלי, וללא שום בעיות בהמשך הדרך -
@צור כתב בבקשה | חשוב!! בהמשך לסקר בעניין חסימת מערכות מולטימדיה...:
אני אשמח להתנדב בעיר מגורי
אשמח שתשלח לי מייל כמו שהבאתי בראש הנושא, ייש"כ!
עריכה: ראיתי ששלחת... יישר כח!לדעתי במקרה של מכירת רכב (קרי לאחר העברת בעלות בלבד) תינתן אפשרות הסרה במחיר נמוך יחסית שיגלם דמי טיפול (נניח 50 ש"ח) במקרה הסרה לפני העברת בעלות ואו הסרה בכלל ייגבה קנס של 200 ש"ח
אבל כל אחד יגיד שהוא מוכר...
-
@מיישה מה עם האופציה ש @צור כתב???
לדעתי במקרה של מכירת רכב (קרי לאחר העברת בעלות בלבד) תינתן אפשרות הסרה במחיר נמוך יחסית שיגלם דמי טיפול (נניח 50 ש"ח) במקרה הסרה לפני העברת בעלות ואו הסרה בכלל ייגבה קנס של 200 ש"חתערוך מהר לביינתים רק אני ועוד מישהו הצביעו... -
@2580 כתב בבקשה | חשוב!! בהמשך לסקר בעניין חסימת מערכות מולטימדיה...:
@מיישה מה עם האופציה ש @צור כתב???
לדעתי במקרה של מכירת רכב (קרי לאחר העברת בעלות בלבד) תינתן אפשרות הסרה במחיר נמוך יחסית שיגלם דמי טיפול (נניח 50 ש"ח) במקרה הסרה לפני העברת בעלות ואו הסרה בכלל ייגבה קנס של 200 ש"חתערוך מהר לביינתים רק אני ועוד מישהו הצביעו...ניסיתי, א"א לערוך סקר...
-
@מיישה רואה שלא הובנתי כהלכה
יש לקבוע סכום (100 ש"ח) להסרה
אבל אם מי שהתקין הראה שהוא עשה היום העברת בעלות (ולא שהוא מספר סיפורים שהוא אולי מוכר ואולי הוא כבר מכר ומקסימום שכן שלו ימכור) הוא יקבל ביטול של הקנס ויצטרך לשלם דמי טיפול בלבד. -
@מיישה רואה שלא הובנתי כהלכה
יש לקבוע סכום (100 ש"ח) להסרה
אבל אם מי שהתקין הראה שהוא עשה היום העברת בעלות (ולא שהוא מספר סיפורים שהוא אולי מוכר ואולי הוא כבר מכר ומקסימום שכן שלו ימכור) הוא יקבל ביטול של הקנס ויצטרך לשלם דמי טיפול בלבד.אז זה בעצם 100 הסרה סתם, ו50 אם יש העברת בעלות.
צריך אבל ממש לבדוק שבאמת היתה העברת בעלות, בלי מריחות ופשרות. -