שיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים
-
@danidani כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
לא מתאים!
מה הבעיה הוא אנדרויד 8.1?
ומה לגבי M400? -
@menajemmendel כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
מה הבעיה הוא אנדרויד 8.1
לא הוא 5.1
-
לא הוא 5.1
אתה צודק התבלבלתי, אבל M400 אכן 8.1, ידוע לך אם עובד?
-
לא הוא 5.1
אתה צודק התבלבלתי, אבל M400 אכן 8.1, ידוע לך אם עובד?
1- M420 ולא M400
2- זה כן אנדרואיד 5.0
https://he.aliexpress.com/item/1005006152009723.html -
@בין-אדם-לחבירו כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
- M420 ולא M400
לא הוא צודק יש דגם m 400 שהוא מגיע גם בגירסה של אנדרואיד 8.1
-
@בין-אדם-לחבירו כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
- M420 ולא M400
לא הוא צודק יש דגם m 400 שהוא מגיע גם בגירסה של אנדרואיד 8.1
כן יש לי אותו, זה אכן 8.1
-
@menajemmendel תוכל לשלוח לי קישור של M400 [עלי אקספרס]
-
גם בשביל הנגנים, תעברו לגרסה החדשה, היא הרבה יותר טובה.
-
@לא-מתייאש
עשיתי את ההכשרה לנגן M18 (אנדרואיד 8.1 דובר עליו רבות) ע"י האפליקציה שלך קיידרואיד (עם התקנות)
שעכשיו מחקת מהאופציות (דרך איי די בי) - ללא התוכנה הזו
ועבד מעולה!! יישר כח
אגב לנגן FIIO M6 לא הצלחתי דרך התוכנה הזו החדשה (הוא נראה לי אנדרואיד נמוך יותר - לטענת האתר שלהם 7) -
@דורש-טוב כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@עזיז לא הבנתי
יש כרגע אפשרות להכשיר m18 עם קיידרואיד?
@לא-מתייאש כתב שצריך תמיכה בשירותי גוגל ופה כתוב שאין יישומי גוגל (זה אותו דבר?)אני עשיתי עם האופציה הקודמת שהוא העלה
אני לא יודע אם זה עובד עם התוכנה החדשה שלו ולא נראה לי שיש קשר סבין שירותי גוגל לבין יישומי גוגל שזה מכיל חשבונות
צריך לשאול את @לא-מתייאש -
@דורש-טוב כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@עזיז לא הבנתי
יש כרגע אפשרות להכשיר m18 עם קיידרואיד?
@לא-מתייאש כתב שצריך תמיכה בשירותי גוגל ופה כתוב שאין יישומי גוגל (זה אותו דבר?)אם המטרה שלך להשתמש במסלול של ניווט לא יעבוד לך אבל אם אתה צריך סתם הכשרה של הוייפי זה כן יעבוד ובגלל שזה נגן לא רלוונטי ניווט כי אין לו GPS
-
@לא-מתייאש שאלה קצת מעצבנת, אבל אין כוונתי לקנטר, רק שואל בתמימות, ובמידה והתושבה לא לפרסום, אז אשמח שיענו לי בפרטי:
אני שואל כי הרבה אנשים שאני ממליץ להם על החסימה, בעיקר לא לצורך עצמם, אלא לנגנים לילדים שלהם וכו' שואלים אותי, אם הם יוכלים להיות רגועים שלא ניתן לפרוץ את החסימה.
אני מבין להאקר מקצועי אין דבר שהוא לגמרי לגמרי לא ניתן לפריצה, אבל אני שואל על פחות מזה, נאמר האם טכנאי מחשבים מצוי או מי שיודע לעושת רוט, או משהו כזה, יוכל לפרוץ את זה, וכדו'.
(כמובן אני לא רוצה שתכתבו לי איך לפרוץ אותה, רק איזה רמה של מקצועיות צריך לזה, ואם זה מצוי בשטח, ואני לא מבין כלום באנדרויד, אז נא לא לענות לי במילים טכניות, תודה)ועוד שאלה, האם יש לחסימה הזאת (או תוכנה אחרת) אפשרות לחסום וידאו בגנן. תודה רבה
-
@אביי כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש האם זה יתמוך בשעונים חכמים עם Wear OS?
לא
-
@לא-מתייאש שאלה קצת מעצבנת, אבל אין כוונתי לקנטר, רק שואל בתמימות, ובמידה והתושבה לא לפרסום, אז אשמח שיענו לי בפרטי:
אני שואל כי הרבה אנשים שאני ממליץ להם על החסימה, בעיקר לא לצורך עצמם, אלא לנגנים לילדים שלהם וכו' שואלים אותי, אם הם יוכלים להיות רגועים שלא ניתן לפרוץ את החסימה.
אני מבין להאקר מקצועי אין דבר שהוא לגמרי לגמרי לא ניתן לפריצה, אבל אני שואל על פחות מזה, נאמר האם טכנאי מחשבים מצוי או מי שיודע לעושת רוט, או משהו כזה, יוכל לפרוץ את זה, וכדו'.
(כמובן אני לא רוצה שתכתבו לי איך לפרוץ אותה, רק איזה רמה של מקצועיות צריך לזה, ואם זה מצוי בשטח, ואני לא מבין כלום באנדרויד, אז נא לא לענות לי במילים טכניות, תודה)ועוד שאלה, האם יש לחסימה הזאת (או תוכנה אחרת) אפשרות לחסום וידאו בגנן. תודה רבה
אם אתה עושה התקנה כמו שצריך, דהיינו עם בוטלואדר סגור וכמובן בלי רוט, זה מאוד קשה לפרוץ כי צריך לדעת לפרוץ FRP.
FRP זה הגנה של גוגל נגד HARD RESET כדי שלא יגנבו את המכשירים, לכן אפשר להבין שזה קצת חזק, חוץ מזה זה משתנה בין מכשיר למכשיר, לכן מי שישחק עם זה לוקח את הסיכון לתקוע ממש את המכשיר שרק אני אוכל לפתוח אותו, ובשביל זה אני צריך גישה פיזית. ואין להבין ממה שאני אומר שאני יודע לפרוץ FRP, אני לא יודע איך עושים את זה, רק שבגלל שאני הגדרתי אותו, פשוט יש לי את השם משתמש והסיסמה. -
@לא-מתייאש
ועוד שאלה, האם יש לחסימה הזאת (או תוכנה אחרת) אפשרות לחסום וידאו בגנן. תודה רבהאין משהו רשמי כדי לעשות את זה, אבל זה אפשרי בכל זאת, בשביל זה רק צריך למחוק או להשבית (אם זה אפליקציית מערכת) דרך קיידרואיד כל אפליקצייה שמאפשרת לראות וודאיו (מנהל קבצים, גוגל תמונות, VLC, וכו) ואח"כ לחסום התקנות.
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
אין משהו רשמי כדי לעשות את זה, אבל זה אפשרי בכל זאת, בשביל זה רק צריך למחוק או להשבית (אם זה אפליקציית מערכת) דרך קיידרואיד כל אפליקצייה שמאפשרת לראות וודאיו (מנהל קבצים, גוגל תמונות, VLC, וכו) ואח"כ לחסום התקנות.
אבל א''כ איך תשמע MP3?
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
אם אתה עושה התקנה כמו שצריך, דהיינו עם בוטלואדר סגור וכמובן בלי רוט, זה מאוד קשה לפרוץ כי צריך לדעת לפרוץ FRP.
ואיך אני יודע עם הנגן או המכשיר יש לו בוטלאודר סגור או לא?