שיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים
-
@יחיאל-האלוף כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@צדיק-תמים ונשמח לתועלת אלו שנמצאים בניו יורק אם אפשר להוסיף גם את אפליקצית CITI BIKE שהיא אפליקציה של אופניים חשמליים שמפוזרים בכל ניו יורק.
יהיה תמיכה ב"ה בהרבה עוד אפליקצייות בשלב מאוחר יותר (לפי מה שאני משער כחודש - חודשיים אחרי הפרסום של הגרסה הראשונה)
הכנתי רשימה של אפליקצייות שנראות כשרות לפי ההאפליקיות ההכי פופולריות בישראל, בארצות הברית ובצרפת, הגעתי לי כ-500 אפליקציות בערך, ובתוך הרשימה הזאת, יש את האפליקצייה הזאת שרצית.
אנחנו נפתח אותם לאט לאט, כי כל אחת צריכה בדיקה, יהיו כאלו שנפתח בהתחלה בלי גישה לרשת ויהיו שלא נוסיף אותם בכלל עד שנבדוק אותן, כל מקרה לגופו של עניין.בגדול, אני צריך להקים את המערכת הזאת, זה מורכב, אבל זה יאפשר לנו להוסיף אפליקציות ולערוך את החסימה בלי עדכון של האפליקצייה.
אם ירצה ה' זה יגיע, אבל לפי הנראה צריך קצת סבלנות.
-
@לא-מתייאש
אין מילים אחי כל הכבוד לך
טורח ועובד בזמנך האישי כדי להציל אנשים !!! -
@פלורידה כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש
כדאי גם להוסיף כפתור דיווח על אפליקציה.
כי לפעמים ישנם טעויות.
גם לפעמים האפליקציה משתנה תוך כדי תנועה.בהתחלה חשבתי להגיב לך "כן וודאי, יש כבר טופס קישור מוכן בתוך האפליקצייה" אבל עצרתי רגע וחשבתי, ואמרתי בעצם זה גרוע לעשות את זה בצורה כזאת עם טופס טפשי, אוליי באמת עדיף לחשוב על משהו אחר יותר חכם, ואמרתי לעצמי שההכי טוב זה לעשות את ה-3 נקודות כמו שעשו נטפרי אבל שיהיה מעל כל האפליקצייות (למי שרוצה כמובן)
אני צריך להכניס את זה ב-RoadMap שלי עכשיו -
-
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
מסלול נייוט
יהיה תמיכה ב"ה בהרבה עוד אפליקצייות בשלב מאוחר יותר (לפי מה שאני משער כחודש - חודשיים אחרי הפרסום של הגרסה הראשונה)
הכנתי רשימה של אפליקצייות שנראות כשרות לפי ההאפליקיות ההכי פופולריות בישראל, בארצות הברית ובצרפת, הגעתי לי כ-500 אפליקציות בערך, ובתוך הרשימה הזאת, יש את האפליקצייה הזאת שרצית.
אנחנו נפתח אותם לאט לאט, כי כל אחת צריכה בדיקה, יהיו כאלו שנפתח בהתחלה בלי גישה לרשת ויהיו שלא נוסיף אותם בכלל עד שנבדוק אותן, כל מקרה לגופו של עניין.אולי כדאי שהמסלול ניווט יחולק ל2 מסלולים ניווט בסיסי עם וויז ופנגו בלבד, ומסלול ניווט מורחב שכולל גם את כל ה500 (כמובן זה יפתח לאט לאט)
-
@מיכאלוש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
מסלול נייוט
אנחנו נפתח אותם לאט לאט, כי כל אחת צריכה בדיקה, יהיו כאלו שנפתח בהתחלה בלי גישה לרשת ויהיו שלא נוסיף אותם בכלל עד שנבדוק אותן, כל מקרה לגופו של עניין.אולי כדאי שהמסלול ניווט יחולק ל2 מסלולים ניווט בסיסי עם וויז ופנגו בלבד, ומסלול ניווט מורחב שכולל גם את כל ה500 (כמובן זה יפתח לאט לאט)
לא הבנתי למה אתה רוצה לקרוא לזה מסלול נייוט, הרי את כל ה-500 אפליקצייות, זה לא יהיה רק לנייוט. זה יהיה מסלול מוגן
-
@לא-מתייאש
אהה זה כאילו יהיה המסול המורחב שנקרא@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
מסלול מוגן שכרגע יהיה בנוסף אפליקצייות של בנקים.
-
@לא-מתייאש ומה בעניין וואצפ?
אמרת שתשאל את הרב, ומה הרב ענה? -
@מתושלח-הבבלי יהיה ב"ה ווטצאפ בלי ערוצים.. אבל יותר מאוחר כנראה.
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@מתושלח-הבבלי יהיה ב"ה ווטצאפ בלי ערוצים.. אבל יותר מאוחר כנראה.
וסטטוסים? ותמונות? וקבוצות?
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
אמרת שתשאל את הרב, ומה הרב ענה?התשובה תהיה לפי מה שאפשר לעשות מבחינה טכנית, אני לא ישבתי על זה עדיין כי אני לא שמה עדיין ולכן זה סתם איבוד זמן, אבל לפי הנראה זה יהיה או לחסום את כל התמונות כולל כל הקבצים שניתן לשלוח דרך ווצאפ, או לא לחסום שום דבר לפי בחירת המשתמש. לגבי קבוצות, זה יהיה מאוד תלוי במה אפשר לעשות מבחינה טכני, אבל נראה שיהיה אפשרות לפתוח לגמרי את כל הקבוצות, כי אני חוזר על זה, קיידרואיד לא נועד לציבור החרדי, אלא יתאים גם לציבור החרדי. רק מקווה שיהיה פיתרון לפתוח ווצאפ ללא קבוצות. את כל זה, אבדוק מתי שזה יהיה רלבנטי
-
אמרת שתשאל את הרב, ומה הרב ענה?התשובה תהיה לפי מה שאפשר לעשות מבחינה טכנית, אני לא ישבתי על זה עדיין כי אני לא שמה עדיין ולכן זה סתם איבוד זמן, אבל לפי הנראה זה יהיה או לחסום את כל התמונות כולל כל הקבצים שניתן לשלוח דרך ווצאפ, או לא לחסום שום דבר לפי בחירת המשתמש. לגבי קבוצות, זה יהיה מאוד תלוי במה אפשר לעשות מבחינה טכני, אבל נראה שיהיה אפשרות לפתוח לגמרי את כל הקבוצות, כי אני חוזר על זה, קיידרואיד לא נועד לציבור החרדי, אלא יתאים גם לציבור החרדי. רק מקווה שיהיה פיתרון לפתוח ווצאפ ללא קבוצות. את כל זה, אבדוק מתי שזה יהיה רלבנטי
אני מאמין שבלי וואצפ (שזו האפליקציה הכי שימושית כיום) הרבה מאוד יחטפו רגליים קרות, כי הרי היום דרך ההתקשרות הכמעט יחידה זה וואצפ ולכן המון אנשים קונים מוגן, ואם קיידרואיד אמורה להיות תחליף לכל המוגנים אז חייבים שיהיה וואצפ, לא?
-
אני מאמין שבלי וואצפ (שזו האפליקציה הכי שימושית כיום) הרבה מאוד יחטפו רגליים קרות, כי הרי היום דרך ההתקשרות הכמעט יחידה זה וואצפ ולכן המון אנשים קונים מוגן, ואם קיידרואיד אמורה להיות תחליף לכל המוגנים אז חייבים שיהיה וואצפ, לא?
אני חושב שאני חייב לעשות פה סדר, כי נאמרו כאן דברים לא נכונים.
א) קיידרואיד לא אמור להיות תחליף לכל המוגנים בכלל, זה יהיה פתרון חנמי שלדעתי עדיין לא קיים, יתכן שזה ימחק את כל החסימות שלא שוות משהו, אבל החסימות שכן שוות ומושקעות, זה יחייב אותם לעשות יותר טוב מקיידרואיד כי הם דורשות כסף, לדעתי מייקרוסופט אופיס לא היה דומה בכלל למה שהוא דומה היום עם libreoffice לא היה קיים.
ב) לא חייב שום דבר, לא מחפשים לקוחות, אם מחר הרב יחליט שקיידרואיד יהיה חנות צעצועים זה מה שזה יהיה. אפילו לא הכנסתי מערכת שסופרת מספר התקנות, זה ממש לא אכפת לי ואין לי זמן לשרוף לזה. מי שלא מרוצה במה שיש, זה בסדר גמור, שלא יקח.
ג) איפה כתבתי שלא יהיה ווצאפ ? רק אמרתי שזה לא יהיה בגרסה הראשונה מחמת סיבות טכניות כי עדיין לא הקמתי מערכת כדי לנהל הרבה אפליקציות וגם ווצאפ דורש פיתוח מיוחד,לכן הגרסה הראשונה אף שתהיה יציבה, זה יהיה עדיין מאוד מצוצם (כ-10 אפליקציות), והמטרה לקדם לאט לאט, עם יסודות חזקים. -
ג) איפה כתבתי שלא יהיה ווצאפ ?
אולי איבדתי את זה מרוב מלל אבל זכור לי שכתבת שהרב שלך עדיין מסתפק לגבי זה
-
@aiib כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
ג) איפה כתבתי שלא יהיה ווצאפ ?
אולי איבדתי את זה מרוב מלל אבל זכור לי שכתבת שהרב שלך עדיין מסתפק לגבי זה
כתבתי אח"כ שלפי הנראה כן יהיה ווצאפ כי זה גזרה שאין הציבור יכול לעמוד בה (ואי אפשר לתת תשובה ברורה כל עוד שלא יודעים בדיוק מה אפשר לעשות מבחינה טכנית), לכן כרגע זה רק "נראה" שזה יהיה ככה.
-
ב"ה זה לא מדויק, כי יש הרבה אנשים חרדים שלא רוצים וואצפ בשום אופן למרות שזה יכול לעזור להם,
אני גם מכיר מישהו ממש מקרוב שיש לו יותר מ-200 אפליקציות עם כשר פליי והוא לא רוצה ווצאפ בשום אופן למרות שזה מאוד יקל עליו
וגם בנטפרי באופן כללי יש כל מה שצריך חוץ מווצאפ, כי את זה לא התירו באופן גורףולכן מאוד חשוב שגם אם יהיה חנות מורחבת, יהיה גם אופציה בלי אפשרות ווצאפ
-
יתכן שזה ימחק את כל החסימות שלא שוות משהו, אבל החסימות שכן שוות ומושקעות, זה יחייב אותם לעשות יותר טוב מקיידרואיד כי הם דורשות כסף
אם זה באמת יחייב אותם ,אז זה יהיה תועלת ציבורית מאוד גדולה בס"ד
בהצלחה רבה!! -
@לא-מתייאש אולי כדאי לסדר בעתיד שיהיה גם מסלול וואטספ בלבד עם וואטספ מוגבל להכל (אפי' לטקסט) חוץ ממכשירים מקושרים וגיבוי לגוגל דרייב.
בשביל כל אלו שאין להם סמארטפון וצריכים וואטספ ומסתבכים עם התקנת וואטספ על אימולטור ובשביל זה קונים מכשיר אנדרואיד כלשהוא ומשתמשים ביום יום עם וואטפ ווב במחשב ומשאירים את המכשיר במגירה -
@מיכאלוש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש אולי כדאי לסדר בעתיד שיהיה גם מסלול וואטספ בלבד עם וואטספ מוגבל להכל (אפי' לטקסט) חוץ ממכשירים מקושרים וגיבוי לגוגל דרייב.
בשביל כל אלו שאין להם סמארטפון וצריכים וואטספ ומסתבכים עם התקנת וואטספ על אימולטור ובשביל זה קונים מכשיר אנדרואיד כלשהוא ומשתמשים ביום יום עם וואטפ ווב במחשב ומשאירים את המכשיר במגירהאם הכל חסום??? למה במגירה?