שיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים
-
@מתושלח-הבבלי אם לא שמת לב הוא מנסה להסביר לך בכמה פוסטים בדיוק את הדבר ההפוך. @לא-מתייאש לא בא להתחרות באף חברה שנותנת סינון למכשירים ואין לא שום מטרה שיווקית אם לא שמת לב מתחילת השרשור הזה כוונתו הטובה היא להנגיש חסימה איכותית למי שמעוניין בכך בקלות וללא הוצאות כספיות אדם כזה לא תצטרך לשכנע במותג רשמי אלא במשהו איכותי שבאמת עובד. ועל כך מגיע הערכה ענקית לאלוף הזה על הנתינה הענקית הזו מהזמן והמשאבים שלו למען הכלל ללא מטרת רווח.
@לא-מתייאש שוב תודה ענקית בשם כולם
-
@יאיר1997 כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@מתושלח-הבבלי אם לא שמת לב הוא מנסה להסביר לך בכמה פוסטים בדיוק את הדבר ההפוך. @לא-מתייאש לא בא להתחרות באף חברה שנותנת סינון למכשירים ואין לא שום מטרה שיווקית אם לא שמת לב מתחילת השרשור הזה כוונתו הטובה היא להנגיש חסימה איכותית למי שמעוניין בכך בקלות וללא הוצאות כספיות אדם כזה לא תצטרך לשכנע במותג רשמי אלא במשהו איכותי שבאמת עובד. ועל כך מגיע הערכה ענקית לאלוף הזה על הנתינה הענקית הזו מהזמן והמשאבים שלו למען הכלל ללא מטרת רווח.
@לא-מתייאש שוב תודה ענקית בשם כולם
תודה רבה לכם
מקווה שאתה צודק -
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
אני טועה?
אתה פרנואיד
מה שמפריע לי זה לא הלוגו שלו אלא סינון שנועד להראות לאנשים אחרים את רמת הכשרות ולא לעצמך...
אין לי שום עניין שלא ירשום את זה כסימן מסחרי בכל מקרה יש לי עניין שזה לא יהיה חותמת (אם זה יהיה חותמת בדרך כלל זה מחייב את הסינון לשמור על סטנדרט מסוים ולא לתת למשתמש לבחור כי הוא צריך לעשות "שם" של סינון טוב לעומת זה אם זה רק למשתמש יש הרבה יותר היגיון שהסינון יאפשר למשתמש לבחור את כל רמות הסינון (ובנינו איזה בן אדם נורמלי צריך סינון בשביל להראות... לא עסקין בכשר שזה לבחורי ישיבה....)) -
@לא-מתייאש מה קורה עם הגרסה החדשה?
-
זה מתעקב בגלל המצב
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
זה מתעכב בגלל המצב
ואולי דוקא בגלל המצב להתקדם בזה יותר חזק לזכות עם ישראל שרוצה להיטהר
והבא ליטהר וכו"
יש"כ!!!
תמשיך להוסיף זכויות!! -
@לא-מתייאש זה מתאים גם למערכות מולטימדיה?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@mdy משהו מושקע לוקח זמן
וזה מושקע מאודעל זה אין חולק ש @לא-מתייאש עושה עבודת קודש אבל יותר חשוב עושה עבודה יסודית
-
זה מתעקב בגלל המצב
רק אם תוכל לגלות לנו סקופ מה יהיו השידרוגים...
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@יודלה מסלולים, חנות אפליקציות, עדכון אפליקציות, יותר יפה, יותר מאובטח, אימות דו שלבי, וכו'..
ותוכנה פשוטה להתקנה ומתן ההרשאה
-
יהיה ניתן לחסום הודעות, שיחות יוצאות
תהיה אפשרות גם לחסום שיוציא הודעות רק למספר אחד כלומר נגיד שאני יוכל לשלוח ולקבל SMS רק מאישתי וגם היא אותו דבר? כי אם כן זה נדירר