שיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים
-
@mefateach כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@שלומ כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
ולא יהיה שום ערך לחותמת
כמו שקורה היום עם ועדת הרבניםתגובה 1
תגובה אחרונה לפני 9 שעותמי אמר שהלוגו זה חותמת?????
סינון לא צריך חותמת, מי שרוצה מסונן שישתמש מי שרוצה לזייף שיזייף, מה הבעיה בזה????נכון מאוד, ממש לא חשבתי לרגע שהלוגו יהיה החותמת, כי אף שאני מאוד אוהב את לוגו שעשיתי, בתוך חותמת אני חושב שזה ממש לא יפה.
השרשור ארוך אבל כתבתי שיהיה חותמת שונה לפי מסלול גם. -
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
ולא יהיה שום ערך לחותמת
סינון לא צריך חותמת, מי שרוצה מסונן שישתמש מי שרוצה לזייף שיזייף, מה הבעיה בזה????סליחה, אבל עושה רושם שזה נורא דחוף לך שזה לא יהיה סימן רשום, אני טועה?
אני בדיוק חושב כמוהו. אני חושב שזה ממש לא אכפת לאף אחד, ואף שזה יהיה רשום, מי שרוצה לזייף יזייף בכל זאת, אבל מי שפותח את האפליקצייה יראה ישר אם זה אמת או לא, אני לא חושב שיזייפו עד כדי כך שיעשו את כל אפליקצייה רק שהיא לא חוסמת באמת.
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
ולא יהיה שום ערך לחותמת
סינון לא צריך חותמת, מי שרוצה מסונן שישתמש מי שרוצה לזייף שיזייף, מה הבעיה בזה????סליחה, אבל עושה רושם שזה נורא דחוף לך שזה לא יהיה סימן רשום, אני טועה?
אני בדיוק חושב כמוהו. אני חושב שזה ממש לא אכפת לאף אחד, ואף שזה יהיה רשום, מי שרוצה לזייף יזייף בכל זאת, אבל מי שפותח את האפליקצייה יראה ישר אם זה אמת או לא, אני לא חושב שיזייפו עד כדי כך שיעשו את כל אפליקצייה רק שהיא לא חוסמת באמת.
מי שנמנה על חברי הפורום יידע לזהות אבל מי שאינו חבר פורום לא יוכל לדעת בשום צורה מה זה מקורי ומה זה לא מקורי
-
@MGM-IVR כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
במחילה מכבודכם לא הבנתי על מה הדיון כרגע,
על בן אדם שהוא לא בעל המכשיר שיבוא לבדוק האם יש פה חסימה?
הוא יכול לנסות לגלוש ולראות אם זה פייק, ולא להסתבך עם כל מיני חותמת אמיתיות ולא אמיתיותנכון מאוד
אבל יגידו לך שאוליי יהיה לו אפליקצייה של מחשבון, שאם הוא מכניס קוד מסווים זה יתהפך לדפדפן
אני כבר כתבתי, באתי לתת כלי למי שרוצה להיטהר, לא למי שמחפש קומבינות, מי שיחפש ימצא לא משנה מה אני אעשה -
הוא יכול לנסות לגלוש ולראות אם זה פייק, ולא להסתבך עם כל מיני חותמת אמיתיות ולא אמיתיותאבל תבין שלא כולם חברים בפורום ואם הם ייראו שאפשר לפרוץ את החסימה הזאת בקלות הם לא יתקינו אותה אף פעם ויגידו לכל מי שישאל אותם שזה חסימה קלושה
-
הוא יכול לנסות לגלוש ולראות אם זה פייק, ולא להסתבך עם כל מיני חותמת אמיתיות ולא אמיתיותאבל תבין שלא כולם חברים בפורום ואם הם ייראו שאפשר לפרוץ את החסימה הזאת בקלות הם לא יתקינו אותה אף פעם ויגידו לכל מי שישאל אותם שזה חסימה קלושה
אני לא מסכים איתך, אבל נגיד שאתה צודק, האם אתה חושב שאם זה רשום זה ימנע מהם ? כשאני רואה את כל זייופים שיש ולא צריך לפרט... קשה לי להבין
-
כי יהיה אותה אפליקציה במכשיר (למה שמישהו יעשה?, אבל בא נגיד שכן) וזה לא יגן?
אז אין לדבר סוף
כל הגנה או צורה שאתה תעשה, אפשרי גם על ידיהם לעשות.אני לא רואה סיבה כל כך ליצור דרך שיוכלו לאמת על מכשיר האם ההגנה בו פעילה או לא, אבל אם כן רוצים, אפשרי ליצור מנגנון שיוכלו לבדוק מכשיר על ידי שיחת פלאפון פשוטה האם הפעילו עליו הגנה אמיתית או פייק
-
@מתושלח-הבבלי אם לא שמת לב הוא מנסה להסביר לך בכמה פוסטים בדיוק את הדבר ההפוך. @לא-מתייאש לא בא להתחרות באף חברה שנותנת סינון למכשירים ואין לא שום מטרה שיווקית אם לא שמת לב מתחילת השרשור הזה כוונתו הטובה היא להנגיש חסימה איכותית למי שמעוניין בכך בקלות וללא הוצאות כספיות אדם כזה לא תצטרך לשכנע במותג רשמי אלא במשהו איכותי שבאמת עובד. ועל כך מגיע הערכה ענקית לאלוף הזה על הנתינה הענקית הזו מהזמן והמשאבים שלו למען הכלל ללא מטרת רווח.
@לא-מתייאש שוב תודה ענקית בשם כולם
-
@יאיר1997 כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@מתושלח-הבבלי אם לא שמת לב הוא מנסה להסביר לך בכמה פוסטים בדיוק את הדבר ההפוך. @לא-מתייאש לא בא להתחרות באף חברה שנותנת סינון למכשירים ואין לא שום מטרה שיווקית אם לא שמת לב מתחילת השרשור הזה כוונתו הטובה היא להנגיש חסימה איכותית למי שמעוניין בכך בקלות וללא הוצאות כספיות אדם כזה לא תצטרך לשכנע במותג רשמי אלא במשהו איכותי שבאמת עובד. ועל כך מגיע הערכה ענקית לאלוף הזה על הנתינה הענקית הזו מהזמן והמשאבים שלו למען הכלל ללא מטרת רווח.
@לא-מתייאש שוב תודה ענקית בשם כולם
תודה רבה לכם
מקווה שאתה צודק -
אני טועה?
אתה פרנואיד
מה שמפריע לי זה לא הלוגו שלו אלא סינון שנועד להראות לאנשים אחרים את רמת הכשרות ולא לעצמך...
אין לי שום עניין שלא ירשום את זה כסימן מסחרי בכל מקרה יש לי עניין שזה לא יהיה חותמת (אם זה יהיה חותמת בדרך כלל זה מחייב את הסינון לשמור על סטנדרט מסוים ולא לתת למשתמש לבחור כי הוא צריך לעשות "שם" של סינון טוב לעומת זה אם זה רק למשתמש יש הרבה יותר היגיון שהסינון יאפשר למשתמש לבחור את כל רמות הסינון (ובנינו איזה בן אדם נורמלי צריך סינון בשביל להראות... לא עסקין בכשר שזה לבחורי ישיבה....)) -
@לא-מתייאש מה קורה עם הגרסה החדשה?
-
@לא-מתייאש מה קורה עם הגרסה החדשה?
זה מתעקב בגלל המצב
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
זה מתעכב בגלל המצב
ואולי דוקא בגלל המצב להתקדם בזה יותר חזק לזכות עם ישראל שרוצה להיטהר
והבא ליטהר וכו"
יש"כ!!!
תמשיך להוסיף זכויות!! -
@לא-מתייאש זה מתאים גם למערכות מולטימדיה?