שיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
ואני לוקח בחשבון כל מה שאומרים לי, לאחרונה מישהו (סליחה שכחתי מי זה) שאל אותי למה רק קוד עם מספרים, עניתו לו שיש פחות חשש שישכחו אותו וממלא שיבואו לבכות אליי, והוא אמר לי שיבכו, בהתחלה חשבתי שהוא טועה, אני לא רוצה להכשיל מישהו, אבל אחר כך אמרתי, מי שרוצה סיסמה יותר חזקה, למה שלא ניתן לו ? גם את זה צריך לתת למשתמש לבחור, מי אני כדי להחליט בשביל מישהו, כל אחד מספיק גדול כדי לבחור מה טוב לו, אני חוזר על זה, קיידרואיד הוא כלי רק בשביל מי שרוצה להטהר, ומי שרוצה עוד יותר גדרים, אין סיבה שאני אמנע ממנו, אדרבא שיהיה מבורך, זה מראה שיש לו יראת שמיים.
ראיתי שאפשר סיסמה של 10 ספרות, לעניות דעתי זה כל כך חזק שאין שום טעם יותר מזה, זה 10 מליארד (10,000,000,000) אפשרויות לסיסמה
נכון אבל זה ממש לא קשה להוסיף את זה בכל זאת
אז בגרסה הבאה יהיה אפשרות להגדיר סיסמה עד עשר ספרות?
בגרסה הבא כן ב"ה, עכשיו לא
-
@aiib כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
מצד שני כשיש צורך חשוב לחכות 3 ימים זה מסובך לפעמים
זו המטרה, לא?
אם זה לא יהיה מסובך אז מה לשם מה עמלו של @לא-מתייאש ?יש צורך חשוב
אני אישית מאמין, שאין צורך חשוב שמצדיק באמת שימוש ברשת פרוצה.
אבל אם יש מישהו שמכיר צרכים חשובים שכאלו, מן הסתם החשיבות תצדיק גם הוצאה של 300 ש"ח או המתנה של 3 ימים. -
-
-
חשבתי שבמקום שכל יכתוב את דעתו בנפרד כדאי לעשות סקר מסודר:
הצביעו עכשיו -
@פלורידה כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@יוסי461 כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
שמכיוון שזה חוסם את האינטרנט לגמרי,
אני לא יודע איפה הסבירו את זה לעיל.
בכל אופן זה הסבר לא נכון, כי אנו דנים בסינון אפליקציות אסורות לפי רשימה לבנה. ולא בחסימה הרמטית.לא, טעות שלך, מדובר בטכנולוגיה חדשה, בכלל לא לפי אפליקציות. אני לא אכתוב הכל מחדש כאן
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
חשבתי שבמקום שכל יכתוב את דעתו בנפרד כדאי לעשות סקר מסודר:
הצביעו עכשיוזה טוב לראות מה אנחנו חושבים, אבל במציאות הרב כבר פסק שניתן למשתמש לבחור . מחילה קיידרואיד זה לא דמוקרטיה
-
@danidani כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש תגיד כבר הסתבכתי בגירסה שתוציא בעזה בקרוב יהיה אפשרות לוויפי חסום לחלוטין שאפילו לא יהיה ניתן להפעילו?
כן יהיה אפשרות כזאת
-
@מתושלח-הבבלי לדעתי צריך לתת למשתמש לבחור מראש האם הוא רוצה שתהיה אפשרות להסרה או לא (ואפשר גם לתת לו לבחור תקופה וכו')
מי שמכיר אותי יודע שאני אוהב customize תן ללקוח לבחור הכלללל🫡
-
@mefateach כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@מתושלח-הבבלי לדעתי צריך לתת למשתמש לבחור מראש האם הוא רוצה שתהיה אפשרות להסרה או לא (ואפשר גם לתת לו לבחור תקופה וכו')
זה בדיוק מה שיהיה
-
@mefateach כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
אני גם מסכים אם זה, פשוט חשבתי לעשות סקר לדעת מה כולם רוצים
-
התקנתי עכשיו לחבר את התוכנה כשהיה לו כושר פלי והפעלתי את התוכנה בadb ומחקנו את הכושר פלי ועכשיו התוכנה מותקנת אי אפשר להיכנס אליה (היא נופלת) ואי אפשר לבטל אותה (במקרה שלו זה טוב כי הוא חיפש משהו שיחסום אבל מ"מ רציתי לדעת אם עשיתי צעד לא נכון והאם אפשר לתקן את זה
עריכה ניסתי גם בטלפון שלי שאין לו ולא היה לו כושר פליי ועדין התוכנה נופלת והחסימה עובדת בלי אפשרות שיחרור -
@מומי11 כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
התקנתי עכשיו לחבר את התוכנה כשהיה לו כושר פלי והפעלתי את התוכנה בadb ומחקנו את הכושר פלי ועכשיו התוכנה מותקנת אי אפשר להיכנס אליה (היא נופלת) ואי אפשר לבטל אותה (במקרה שלו זה טוב כי הוא חיפש משהו שיחסום אבל מ"מ רציתי לדעת אם עשיתי צעד לא נכון והאם אפשר לתקן את זה
עריכה ניסתי גם בטלפון שלי שאין לו ולא היה לו כושר פליי ועדין התוכנה נופלת והחסימה עובדת בלי אפשרות שיחרורתנסה להפעיל את האפליקציה בלי חיבור לאינטרנט