שיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
ב) יש אנשים שחוששים תמיד מה יהיה מחר, אוליי הוא יצרך פתאום ללכת לחו"ל ויצרכך אפליקציות מסויימות שלא יעבדו עם החסימה, אוליי אוליי.
אני לא אומר שזה נכון הלכתי אלא שזה מניע מצדם, ואנחנו לא רוצים לזרוק אותם לפח בכל זאת.הבנתי שצריך פשוט לתת למשתמש לבחור מה הוא צריך ומה הוא מוכן, לכן הכיוון הוא לא לוותר לגמרי על ה-3 ימים אלא לתת את זה למי שרוצה, ולתת פתרון למי שלא יכול או לא מוכן לזה.
בעברית קוראים לזה תירוצים, הם לא רוצים שום דבר, ולא חוששים משום דבר, הם רק צריכים תירוץ, ואתה רק טורח לחינם, כי אנשים האלה לא יחסמו יהיה מה, אתה תעבוד פרך כדי לפתור את כל האפשרויות, וזה פשוט לא יעזור.
אני אגיד לך עוד משהו שיכול להיות שהרבה כאן לא יאהבו לשמוע, אבל האמת היא:
החסימה שלך היא לשתי דברים:
א. לנגנים וכו' מכשירים בלי סים [כמו שכתוב באשכול] שמי שוקנה אותם הוא לא במטרה בכלל לאינטרנט, והוא לא לחוץ בכלל מה יקרה אם יסע לחו''ל וכו', כי הוא בכלל לא קנה את זה לאנטרנט.
ב. אנשים שאין להם כרגע סמרפטון, כי אם יותר יר''ש ולא רוצים ח''ו פרוץ, צריכים ווייז וכדו' אבל לא רוצים לשלם כל חודש (או שיש להם כבר עם הדרן ורוצים להפסיק לשלם), ואנשים כאלה הם אלה שמועדדים אותך כך בפורום ואלה שמאד רוצים, כי יפתור להם בעיות, והם לא בוחרים עם פינצטה, 3 ימים או לא שלוש.
ג. למי שיש כהיום סמרפטונים פרוץ, ולהם אתה עובד כ''כ קשה, כי הם רוצים בדיוק ככה ובידוק ככה, כי לא מוכנים לוותר על הנוחות שלהם בכי הוא זה, וכאן מגיעה השאלה: האם אתה חושב שבן אדם שכהיום יש לו סים פרוץ במכשיר, הוה אומר יש לו אנטרנט פרוץ, עם כל ה''אפשרויות המגוונות שם'' והוא נופל (ואתה והרב [ואני] יוצאים מנקודת הנחה שאדם הזה נכשל שם בכל מיני דברים, כי אם היית מניח שהוא לא נופל לא היה צורך בחסימה שלך), הסיבה היחידה שלא מתקין את חסימה הוא כי אולי יצטרך לנוסע לחו''ל באופן דחוף וכו'.
אני לא צריך להאריך, בטח אתה מבין את זה יותר ממני, אבל כנראה שבתחילה המטרה שלך היה לנגנים א. [כך נראה בכותרת האשכול ] אבל עם ביקוש האנשים יפתח לב., אבל אז אתה אומר נעזור לג' ונוציא אותם מהבור, אבל הם לא רוצים לצאת, אתה לא יכול לעזור לאדם שלא רוצה שיעזרו לו. -
@menajemmendel כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
ב) יש אנשים שחוששים תמיד מה יהיה מחר, אוליי הוא יצרך פתאום ללכת לחו"ל ויצרכך אפליקציות מסויימות שלא יעבדו עם החסימה, אוליי אוליי.
אני לא אומר שזה נכון הלכתי אלא שזה מניע מצדם, ואנחנו לא רוצים לזרוק אותם לפח בכל זאת.הבנתי שצריך פשוט לתת למשתמש לבחור מה הוא צריך ומה הוא מוכן, לכן הכיוון הוא לא לוותר לגמרי על ה-3 ימים אלא לתת את זה למי שרוצה, ולתת פתרון למי שלא יכול או לא מוכן לזה.
בעברית קוראים לזה תירוצים, הם לא רוצים שום דבר, ולא חוששים משום דבר, הם רק צריכים תירוץ, ואתה רק טורח לחינם, כי אנשים האלה לא יחסמו יהיה מה, אתה תעבוד פרך כדי לפתור את כל האפשרויות, וזה פשוט לא יעזור.
א. לנגנים וכו' מכשירים בלי סים [כמו שכתוב באשכול] שמי שוקנה אותם הוא לא במטרה בכלל לאינטרנט, והוא לא לחוץ בכלל מה יקרה אם יסע לחו''ל וכו', כי הוא בכלל לא קנה את זה לאנטרנט.
ב. אנשים שאין להם כרגע סמרפטון, כי אם יותר יר''ש ולא רוצים ח''ו פרוץ, צריכים ווייז וכדו' אבל לא רוצים לשלם כל חודש (או שיש להם כבר עם הדרן ורוצים להפסיק לשלם), ואנשים כאלה הם אלה שמועדדים אותך כך בפורום ואלה שמאד רוצים, כי יפתור להם בעיות, והם לא בוחרים עם פינצטה, 3 ימים או לא שלוש.
ג. למי שיש כהיום סמרפטונים פרוץ, ולהם אתה עובד כ''כ קשה, כי הם רוצים בדיוק ככה ובידוק ככה, כי לא מוכנים לוותר על הנוחות שלהם בכי הוא זה, וכאן מגיעה השאלה: האם אתה חושב שבן אדם שכהיום יש לו סים פרוץ במכשיר, הוה אומר יש לו אנטרנט פרוץ, עם כל ה''אפשרויות המגוונות שם'' והוא נופל (ואתה והרב [ואני] יוצאים מנקודת הנחה שאדם הזה נכשל שם בכל מיני דברים, כי אם היית מניח שהוא לא נופל לא היה צורך בחסימה שלך), הסיבה היחידה שלא מתקין את חסימה הוא כי אולי יצטרך לנוסע לחו''ל באופן דחוף וכו'.
אני לא צריך להאריך, בטח אתה מבין את זה יותר ממני, אבל כנראה שבתחילה המטרה שלך היה לנגנים א. [כך נראה בכותרת האשכול ] אבל עם ביקוש האנשים יפתח לב., אבל אז אתה אומר נעזור לג' ונוציא אותם מהבור, אבל הם לא רוצים לצאת, אתה לא יכול לעזור לאדם שלא רוצה שיעזרו לו.זה לא נכון, תחילת המטרה הייתה רק לסמארטפונים ולא לנגנים בכלל, פרסמתי את זה ככה כי הטכנולוגיה הייתה מוכנה רק למי שלא רוצה אינטרנט בכלל, וכדי שיגידו לי אם יש פריצה.
אני מבין מה שאתה אומר בכל זאת, אני צריך לחשוב על זה, עד כמה אני אתן למשתמש לבחור ואם זה ממש רלונטי. -
@menajemmendel כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
אני לא צריך להאריך, בטח אתה מבין את זה יותר ממני, אבל כנראה שבתחילה המטרה שלך היה לנגנים א. [כך נראה בכותרת האשכול ] אבל עם ביקוש האנשים יפתח לב., אבל אז אתה אומר נעזור לג' ונוציא אותם מהבור, אבל הם לא רוצים לצאת, אתה לא יכול לעזור לאדם שלא רוצה שיעזרו לו.טעות.
יש הרבה אנשים שיש להם סמארטפון פרוץ ואם יהיה חסימה בחינם הם יתקינו את זה לא שהם לא רוצים לצאת מהבור אלא שהם פשוט מחפשים חסימה נוחה וטובה שלא תעשה בעיות כי כיום כל החסימות שיש היום עושות הרבה בעיות במכשיר ולא עובדים כמו @לא-מתייאש האלוף שעובד שזה לא יגרום שום נזק למכשיר והכל יהיה "לבן" מבחינת גוגל והאחריות של המכשיר
אז מה שכתבת לא נכון זה לא שהם לא רוצים להיטהר אלא אין להם כח לשלם על חסימה שעושה בעיות אבל אם יש חסימה "לבנה" וחינמית כמו זו אין סיבה שהם לא יתקינו אותה
ועוד משהו יש גם הרבה בחורי ישיבות וכו' שיש להם סמארטפון בלי ידיעת ההורים ובגלל שצריך כרטיס אשראי בשביל החסימה הם לא עושים חסימה ואם תהיה חסימה חינמית הם כן יעשו את זה -
אני לא יודע מה מצאת בצורת דיבור שלי.
אולי הדברים שייכים עם חוק פו.
אין לי מושג. אולי תציין למקום ספיציפי שבו לא התנסחתי בצורה יפה.הדתים לאומים נפגמים מזה שקוראים להם ככה
אני לא יודע מאיפה אתה לוקח את זה.
וזה רק מרבה שנאה בעם ישראל, ולכן אין בית המקדש היום.
העיקר שמצאנו את האשם בכך שאן בית המקדש.
-
@פלורידה ניכר מדבריך שאינך בקי במגזר הדתי לאומי, הכינוי 'מזרוחניק' הוא ביטוי שהומצא, ובשימוש ע"י הציבור החרדי בלבד (ולא כינוי חיבה...) נכון שבציבור החרדי יש כמה 'ניקים' שזה לא שמות גנאי אבל יוצא דופן הביטוי הנ"ל, בקיצור, אם תתפוס דתי לאומי בקרוב פשוט תשאל אותו, ייתכן שהוא לא נפגע כבר כי הוא התרגל אבל אני מדבר על העיקרון הדברים ידועים ומפורסמים. מה שכתב לך @לא-מתייאש הם דברים פשוטים, בפרט שלבצע הכללה של כלל הציבור הדתי לאומי זה פשוט לא ראוי, יש רבים וטובים שאני מקנא בהקפדה שלהם על קלה כבחמורה (ואני חרדי...) איני חלילה מאשים אותך פשוט מכיוון שבציבור החרדי יש 'חומות' שנבנו במשך שנים ע"מ ליצור חיץ בין המגזרים (מסיבות מובנות, ואכמ"ל) אז רבים מהציבור החרדי לא באמת מכירים את המגזר הדת"ל על כל סוגיו וגווניו, אני הכרתי קצת יותר מחרדי קלאסי ולכן כתבתי את הנ"ל.
במקום הביטוי מזרוחניק תוכל להשתמש בלשון הזו: הסינון הנ"ל לא מתאים אפילו לאדם שאינו מקפיד על קלה כבחמורה ומטה... או משהו בסגנון דא -
פוסט זה נמחק!
-
@menajemmendel לפי דבריך ניכר שאתה לא מבין מה יצר הרע
-
@menajemmendel כמה דברים: ראשית השימוש במשפט הנ"ל בסה"כ בא לבטא שישנם דתיים לאומיים שהם צדיקים גמורים (כן, גם אם השקפתם שונה משלנו) שנית אבקש ממך להתפלל עליי שאזכה לכך, אם אתה כ"כ בקלות מקפיד על כל הלכה והלכה אני מוריד בפניך את הכובע.
-
פוסט זה נמחק!
-
@menajemmendel סלח לי אבל לא הבנתי את דבריך, נראה שהלכת רחוק מהנושא שהוא מאוד פשוט...
-
פוסט זה נמחק!
-
חבל להספים נושא כ"כ חשוב ברשותכם אתייג את @צוות-פיקוח כדי שיסננו את מה שלא כ"כ קשור לנושא שנפתח...
-
כל עוד לא הבן-אדם עצמו ישים את הסיסמה, לכאורה זה בסדר, לא נראה לי שלבן אדם שיש ניסיון לגלוש באינטרנט לא כשר יש אפשרות לבקש ממי שחסם לו שיפתח לו בשביל זה.
ברור שזה לא כמו חסימה הרמטית, אבל זה בא בשביל כאלה שאין להם חסימה בכלל.
וודאי שאם הטכנאים יהיו אלו שבוחרים את הקוד, זה יהיה עוד יותר פשוט, כמו בוידיאוף של אאוטנט שיש סיסמה ואפשר להסיר את התוכנה ע"י טכנאי (שם זה בתשלום, אבל גם בלי תשלום לא נראה לי שאנשים יטרטרו את הטכנאים, ואם כן, הם יוכלו להתחיל לקחת על זה תשלום) -
@יוסי461 כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
וודאי שאם הטכנאים יהיו אלו שבוחרים את הקוד
זה מיועד להתקנה עצמית ככה שלא אמור להיות טכנאים בסיפור (בשונה מאאוטנט)
אבל אתה תמיד יכול לבקש ממישהו שלא נעים לך ממנו שיבחר את הקוד