שיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים
-
@לא-מתייאש אשרייך מקנא בזיכוי הרבים ובמפעל האדיר הזה. יוצא לי להכנס לפה מידי פעם לראות את ההתקדמות ורואה שכולם מחמיאים ומעריכים באמת את ההשקעה האדירה הזו שלך ובכלל לא מטרת רווח. ממש לא מובן מאליו דע שאין אנשים כמוך. מההתמדה שלך אפשר ללמוד הרבה. הרבה מחמאות אמיתיות כבר קבלת אבל ההשקעה זו השקעה והערכה היוצאת מהלב של כולנו ומקווים שרק תצליח כמה שיותר.
בברכת פתקא טבא והצלחה לפרוייקט בשם כולנו.
-
@danidani כן
@danidani כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש סליחה על ההטרחה יהיה אופציה של התקנה ללא אפשרות הסרה לעולם?
-
@יאיר1997 כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
ממש לא מובן מאליו דע שאין אנשים כמוך
אני מאד מעריך את השקעה של לא מתייאש, אבל אוסיף שב''ה אתה טועה ויש עוד אנשים כמהו לפחות עוד אחד, ידידנו @PCINFOGMACH זכור לטוב שכבר אינו איתנו בפורום מסיבות משמחות, ואף הוא היה משים לילות כימים לתועלת הכלל
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
רשימה לבנה של אפליקציה שמותר להן להתחבר לרשת
מה הבעיה להוסיף לרשימה הלבנה עוד אפליקציה אחת, שהיא אפליקציה תורנית?
-
בהתחלה חשבנו לעשות 3 ימים של המתנה כדי להוריד את החסימה גם למי שיש לו את הסיסמה. כתבתי את זה וקבלתי הרבה הרבה הודעות שבגדול, אנשים לא מוכנים לזה
בוודאי שאלו שכתבו לך שהם לא מוכנים, אלו אנשים שלא רוצים חסימה, ומשתמשים בך בשביל כסות עינים כאילו יש להם חסימה. אם כן אתה עלול להיות זה שעוזר לאנשים לחטוא.
אם מישהו רוצה חסימה, הוא לא מתכנן לחסום לעצמו לשעתיים, אלא לפחות לכמה ימים.אני דוקא חושב, שמי שרוצה שלא לחטוא, זה רעיון מצוין, שיהיה שלוש ימים עד לפתיחת החסימה.
הפיתרון שלך להשתמש בבושה, הוא רעיון שטוב רק לאנשים שלא חוטאים, הרי אלו שאין להם חסימה היום, לא יעזור שתגיד להם שאין להם את הסמל.
-
@לא-מתייאש למה שלא תעשה שהחסימה תוסר לדוג' אחרי יום?
-
@שמעון-pc
בנאדם שחוסם את הרשת, הוא לא מתכנן להשתמש ברשת פתוחה עוד שלוש ימים. לא.יש הרבה מקרים שאנשים צריכים דחוף רשת פתוחה והם לא יכולים לחכות 3 ימים
סביר שיש מקרי קצה, אני מכיר אינספור אנשים שמעולם לא היה להם צורך כלשהו, ובוודאי לא "דחוף" להשתמש ברשת
פתוחהפרוצה (אין טעם לסבן את זה...)
אם יש איזשהו מקרה נדיר באיכותו, ובאמת מצדיק את זה (אין...), תמיד ניתן לרכוש מכשיר חדש ולשלם עליו 300 ש"ח.אבל שמראש בנאדם יתקין סינון שיכול בכל עת להסיר אותו? זה לא יכול להיות סינון אפילו למזרוחניקים. @לא-מתייאש בשביל שהסינון שלך יהיה סינון, אתה צריך מנגנון שמונע הסרה או לפחות דוחה אותה משמעותית.
-
@פלורידה כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
ובוודאי לא "דחוף" להשתמש ברשת פתוחה פרוצה (אין טעם לסבן את זה...)
אני לא מביע דעה, אבל נראה לי שיש כאן אי הבנה, לא מדובר בכלל בהכרח שאדם צריך לפתוח לרשת פרוצה, אנחנו לא מדברים כאן על WIFREE שפתוח לך לכשר, ואם אתה מוריד זה כי אתה צריך פרוץ (או סינון אחר), כאן מדובר בחלק מהמקרים שחוסם לגמרי ואפ' אם האפשרות לכשר, או להתקין אפליקציות שעובדות אופליין.
-
רשימה לבנה של אפליקציה שמותר להן להתחבר לרשת
מה הבעיה להוסיף לרשימה הלבנה עוד אפליקציה אחת, שהיא אפליקציה תורנית?
טכני אתה צודק, אין שום בעייה להוסיף אפליקציה למסלול חוץ מזה שאני צריך לבדוק אותה, אבל יש כאן שני דברים שהם לא טכניים:
א) אני לא יכול להכניס רק את האפליקציה הזאת ולא האחרות שהם גם כן תורניות, תדמיין לעצמך שהוא לא היחיד שיש לו צורך רק באפליקציה ספציפית, לכן זה יקח זמן לפתוח מסלול עם כל או לפחות הרבה האפליקציות תורניות
ב) כל עוד שאין חנות, אני לא רוצה לעשות את זה, הענין הוא שהחנות יציג רק את האפליקציות של המסלול, אם אני אתחיל להוסיף פה ושם כל מיני אפליקציות ככה, אף אחד לא יבין מה יש ומה אין, לכן אני מחכה לחנות ואני אכניס בהגדרה ראשונה תצוגה מקדימה כדי שזה יהיה ברור. -
בהתחלה חשבנו לעשות 3 ימים של המתנה כדי להוריד את החסימה גם למי שיש לו את הסיסמה. כתבתי את זה וקבלתי הרבה הרבה הודעות שבגדול, אנשים לא מוכנים לזה
בוודאי שאלו שכתבו לך שהם לא מוכנים, אלו אנשים שלא רוצים חסימה, ומשתמשים בך בשביל כסות עינים כאילו יש להם חסימה. אם כן אתה עלול להיות זה שעוזר לאנשים לחטוא.
אם מישהו רוצה חסימה, הוא לא מתכנן לחסום לעצמו לשעתיים, אלא לפחות לכמה ימים.אני דוקא חושב, שמי שרוצה שלא לחטוא, זה רעיון מצוין, שיהיה שלוש ימים עד לפתיחת החסימה.
הפיתרון שלך להשתמש בבושה, הוא רעיון שטוב רק לאנשים שלא חוטאים, הרי אלו שאין להם חסימה היום, לא יעזור שתגיד להם שאין להם את הסמל.
בהתחלה, חשבנו כמוך ש"וודאי" אם מישהו רוצה חסימה אז לא אכפת לו להיות תקוע 3 ימים, אבל אני מאוד פתוח, ואני לוקח בחשבון כל הודעה שאני מקבל, והולך לרב שוקלים את הדברים, אפילו שנראים פשוטים.
יש 2 בעייות גדולות עם ה-3 ימים :
א) זה שאנשים בהתחלה רק מוכנים לנסות עם זה עובד טוב בכלל, אוליי יש באג, אוליי יש בעייה כל שהיא וכו', לכן עצם זה שצריך להמתין 3 ימים כדי להוריד אותו, זה בעייה גדולה.
אתה מיד תקפוץ ותגיד לי, פשוט תעשה שרק אחרי שעתיים זה יחסום את המכשיר ל-3 ימים.
כאן זה בעייה יותר מורכבת, יש המון אנשים שרוצים חסימה אבל איך שהם רוצים , יש אחד שרוצה לבדוק אותה במשך שעתיים, אחד במשך שבוע, ולתת למשתמש לבחור כמה זמן יצור בלבול גדול ופחד מצד המשתמשים.
ב) יש אנשים שחוששים תמיד מה יהיה מחר, אוליי הוא יצרך פתאום ללכת לחו"ל ויצרכך אפליקציות מסויימות שלא יעבדו עם החסימה, אוליי אוליי.
אני לא אומר שזה נכון הלכתי אלא שזה מניע מצדם, ואנחנו לא רוצים לזרוק אותם לפח בכל זאת.הבנתי שצריך פשוט לתת למשתמש לבחור מה הוא צריך ומה הוא מוכן, לכן הכיוון הוא לא לוותר לגמרי על ה-3 ימים אלא לתת את זה למי שרוצה, ולתת פתרון למי שלא יכול או לא מוכן לזה.
העולם לא כולו שחור או כולו לבן, יש אפור כהה ואפור בהיר, לא כל אחד שלא רוצה את זה מחייב שהוא צבוע.
-
@שמעון-pc
בנאדם שחוסם את הרשת, הוא לא מתכנן להשתמש ברשת פתוחה עוד שלוש ימים. לא.יש הרבה מקרים שאנשים צריכים דחוף רשת פתוחה והם לא יכולים לחכות 3 ימים
סביר שיש מקרי קצה, אני מכיר אינספור אנשים שמעולם לא היה להם צורך כלשהו, ובוודאי לא "דחוף" להשתמש ברשת
פתוחהפרוצה (אין טעם לסבן את זה...)
אם יש איזשהו מקרה נדיר באיכותו, ובאמת מצדיק את זה (אין...), תמיד ניתן לרכוש מכשיר חדש ולשלם עליו 300 ש"ח.אבל שמראש בנאדם יתקין סינון שיכול בכל עת להסיר אותו? זה לא יכול להיות סינון אפילו למזרוחניקים. @לא-מתייאש בשביל שהסינון שלך יהיה סינון, אתה צריך מנגנון שמונע הסרה או לפחות דוחה אותה משמעותית.
אני ממש לא הבנתי אותך, אם אין לו את הסיסמה איך יוריד אותו בכל עת ? דברנו כבר על כמה מנגנונים שמונעים הסרה (אימות דו שלבי, וכו')
כל אחד גדול מידי כדי לבחור מי יגדיר לו סיסמה. באנו לתת כלי למי שרוצה להטהר, לא להכריח מישהו שלא רוצה.
נ.ב. אבל תשנה צורת דיבור, הדתים לאומים נפגמים מזה שקוראים להם ככה בפרט בצורה שאמרת את זה, הם יהודים, הם לא מחללי שבת והרבה יותר מזה, אין ספק שאתה עובר על "לא תונו איש את עמיתו", על לשון הרע, ולפחות מקבל ארור של "ארור מכה רעהו בסתר",וזה רק מה שאני זוכר.
וזה רק מרבה שנאה בעם ישראל, ולכן אין בית המקדש היום. -
@שמעון-pc כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@פלורידה לכן לא-מתייאש אמר שהוא יוציא שני גרסאות עם ובלי אפשרות לפתיחה
אבל אם מישהו התקין את האפליקציה עם אפשרטת פתיחה אין סיבה לעקב אותוזה לא יהיה 2 גרסאות, אלא אפשרות של חסימה הרמטית בתוך האפליקצייה.
-
@יאיר1997 כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש אשרייך מקנא בזיכוי הרבים ובמפעל האדיר הזה. יוצא לי להכנס לפה מידי פעם לראות את ההתקדמות ורואה שכולם מחמיאים ומעריכים באמת את ההשקעה האדירה הזו שלך ובכלל לא מטרת רווח. ממש לא מובן מאליו דע שאין אנשים כמוך. מההתמדה שלך אפשר ללמוד הרבה. הרבה מחמאות אמיתיות כבר קבלת אבל ההשקעה זו השקעה והערכה היוצאת מהלב של כולנו ומקווים שרק תצליח כמה שיותר.
בברכת פתקא טבא והצלחה לפרוייקט בשם כולנו.
תודה רבה, אמן כן יהי רצון
אני את האמת מעדיף שיגידו לי מה לא בסדר מאשר להגיד לי עד כמה זה טוב, גם אם זה פחות נעים, אני רוצה לעשות משהו מושלם, כשאפרסם את הגרסה הבאה ב"ה, הייתי רוצה שכל אחד שינסה יקח אותה כאילו הוא שילם על זה הרבה מאוד כסף, ורק ככה נתקדם, אני לא רוצה שיוותרו עליי.
מפריע לי שאף אחד לא אמר לי מההתחלה שאין אפשרות לשנות סיסמה, אבל מי שמשלם עבור פיתוח אפליקצייה כזאת, זה דרישה סטנדרטית.
אף אחד גם לא הזכיר עניין של פרופילים, שיהיה שעות במסלול כזה ושעות עם מסלול אחר, זה גם חשוב מאוד, גם מי שצריך מייל, למה שיהיה לו כשהוא לא בעבודה ??
ואני לוקח בחשבון כל מה שאומרים לי, לאחרונה מישהו (סליחה שכחתי מי זה) שאל אותי למה רק קוד עם מספרים, עניתו לו שיש פחות חשש שישכחו אותו וממלא שיבואו לבכות אליי, והוא אמר לי שיבכו, בהתחלה חשבתי שהוא טועה, אני לא רוצה להכשיל מישהו, אבל אחר כך אמרתי, מי שרוצה סיסמה יותר חזקה, למה שלא ניתן לו ? גם את זה צריך לתת למשתמש לבחור, מי אני כדי להחליט בשביל מישהו, כל אחד מספיק גדול כדי לבחור מה טוב לו, אני חוזר על זה, קיידרואיד הוא כלי רק בשביל מי שרוצה להטהר, ומי שרוצה עוד יותר גדרים, אין סיבה שאני אמנע ממנו, אדרבא שיהיה מבורך, זה מראה שיש לו יראת שמיים.
שאלו אותי כמה פעמים למה אני לא עושה כנס למי שרוצה להוריד את החסימה, גם את זה אני רוצה שזה יהיה לבחירת המשתמש, אבל יש לי בעייה גדולה עם זה שלא מצאתי עליה פיתרון, אני לא רוצה להרוייח כסף על זה שאנשים מורידים את החסימה, כי אני רק בשר ודם, שכסף מעוור עיני חכמים, כ"ש אני שאני לא מתקרב בכלל לאלו שהקב"ה קורא להם "חכמים" ואני מפחד עליי שאני כבר לא ארצה שזה יהיה ממש מושלם כדי שאנשים יורידו את החסימה. חשבתי אוליי שהכסף ילך לארגון אבל זה עוד יותר גרוע, זה ירגיע את המצפון של אנשים שמורידים את החסימה, כי לפחות קיימו מצוות צדקה.
יש לי עוד בעייה עם זה, אני חושב שקיידרואיד ישפיע הרבה יותר לכל אלו שימסרו דרשות לציבור בגלל שהוא חינם, אבל אם יש כסף בסיפור, האנשים ידברו ויגידו שבאמת זה רק בשביל כסף שהוא בא לתת דרשה, כדוגמאת משה רבנו שלא היה לו כיסים.
כל עוד שאין פיתרון לבעייות הללו, אני לא אבצע את זה