שיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים
-
@avrasha כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
תודה רבה, האמת שאני מתבייש שאני רואה מה הגויים עשו בחינם ובקוד פתוח :
Netguard , שזה פשוט קוד מטורף, הוא עשה את זה בחינם ודברתי איתו, הוא קיבל טונות של אייומי מוות ובכל זאת המשיך בהשקפה שלו.
Pcap שזה אוליי עוד יותר חזק, יש תמיכה בmitm, למי שיש רוט ב-vpn על גבי vpn ועוד הרבה.
Adaway גם משהו מטורף.בהתחלה רציתי להתבסס על עבודה שלהם, אבל הקוד שלהם כזה מסובך שראיתי לנכון יותר להשתמש במשהו שאני מבין אותו, אני ארוויח זמן, אבל הקוד שלי בכלל לא שווה הקוד שלהם, הם כתבו את vpn בכלל ב-c++ כדי שיהיה ביצועים מטורפים, אני בכלל עשיתי את זה ב-Java, ה-vpn שלי לא תומך ב-ipv6, ובלי בכלל להזכיר mitm של pcap.
עכשיו כבר כשאני רואה את זה, אני לא מבין למה לנו אין מי שעשה את העבודה ולמה לגבות הון כשהגויים עשו את זה בחינם, לכן התחלתי עם זה, מבחינת כשאין איש השתדל להיות איש, אני פשוט ילד קטן לידם שמשחק בגן , אני חושב שזה רק בזכות התפילות שלי או שהקב"ה ראה שיש לי לב טוב שהוא נתן בידי...כבר אמרתי לך את זה פעם ואני אומר לך את זה שוב. העולם היום קיים בזכות כמה משוגעים שקמו ועשו מעשה ואתה הולך להיות אחד מהם. אתה פשוט אחד מהמשוגעים שעולם צריך. ברגע שתצליח לפתח את האפליקציה אתה תחסןך שעות של עבודה רוטים ומגיסקים שאנשים משתגעים לעשות בשביל לחסום וויפי ואינטרנט ממכשירים וזה יהיה כבר עולם אחר. אני מברך אותך ואת בני ביתך בברכת גמר חתימה טובה וחפץ ה' בידך יצלח. זה שאתה גם הולך עם דעת תורה ולא כל מיני גחמות בבטן בטוח שיביא לך את הסיעתא דשמיא שכ"כ צריך בפרויקט שכזה מתפלל עליך בכל יום שתצליח
תודה רבה ה' יברך אותכם ואת כל בני משפחתכם בכל מכל כל.
אני כתבתי פעם שאני חושב שאיבדנו את המלחמה נגד הס"מ בזה, ואני חושב שזה בגלל שאין לנו במה להילהם כנגדו, אני יודע שברגע שיהיה לנו כלי כזה מוכן, יהיה טונות של חיילים שיעברו מבתי כנסת לבתי כנסת, שיעשו כנסים של התחזקות וכו כדי להציל את הבניו של אבינו שבשמיים, וכל מה שלא עשינו את זה עד עכשיו, זה רק בגלל שאין לנו נשק, ולכן אני הקטן חולם על להכין תגובה מתפרצת, אני משחזר את החרב שלנו שכל חייל יוכל להחזיק, ולכן מי שיכול להתפלל עלי הפרוייקט הזה בתפילת נעילה מחר שאין הקטגורין שולטין כלל וכלל, אני חושב שזה מאוד ישמח את הקב"ה, שכל יום בניו נופלים בגלל הסטרא אחרא הזאת שעל פי כל חכמי הדור, מדובר בנ' שערי טומאה.
אני יודע שהרבה יצחקו עליי, אבל אני יודע שכבר הרבה התחילו להאמין בזה גם, וזה רק תלוי בסייאתא דשמייא. -
מצד אחד אלו שמבטלים כל התפתחות טכנולוגית וטומנים את הראש בחול. ולפעמים בגללם אנשים משתמשים בסינונים מפוקפקים.
מהצד השני אלו שמברכים ומקבלים בזרועות פתוחות כל טכנולוגיה בלי שום ביקורת.
ואתה ואנשים שכמותך שמבינים את המלחמה האמיתית. לאפשר דברים נצרכים תחת סינון קפדני. שירבו כמותך.
גמר חתימה טובה -
@יאיר-2 כתב:
אז מה הכוונה להפעיל את הפקודה, איפה?
כרגע זה התקנה דרך מחשב - בעזרת תוכנה שנקראת ADB.
הוא מתכנן לבנות אפליקציה רצינית בהמשך....
אם אתה לא מכיר ADB אל תפחד, זה לא כזה מורכב. תסתכל בכמה פוסטים שמזכירים אי די בי ותבין איך זה עובד.
שנזכה להיטהר ולהתקדש לכבוד אבינו שבשמים.
גמר חתימה טובה לכולם
וברכה והצלחה למר @ לא מתייאש -
@לא-מתייאש חזק ואמץ! אתה עושה עבודה מופלאה! ועוד בלי שום כוונת רווח רק להרבות טהרה וקדושה בעם ישראל אין ספק שיש לך סייעתא דשמיא, וכמובן גם מניעות כמו כל דבר טוב שבא לעולם שהסטרא אחרא נלחם נגדו בכל מיני אופנים...
מדבריך ניכר כי אתה לא ישראלי, בסרטוני הדמיה של האפליקציה ראיתי שיש מה לשפר מבחינת השפה אשמח לעזור לך בשמחה!
-
האפליקצייה חוסמת
כל חיבור לרשת
חסמת גם חיבור לאינטרנט של שיתוף אינטרנט ע"י בלוטוס?
-
@רפאל-vnkl כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
האפליקצייה חוסמת
כל חיבור לרשת
כמעט 100 % שכן וגם אם לא הדפדפן חסום ממילא
-
@מתושלח-הבבלי אבל יש כאלה שמתקנים את הגרסה עם התקנת אפליקציות, ולא בוחרים לסנן אפליקציות מסוימות, ואז יהיה להם אינטרנט
-
@Harwona כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש חזק ואמץ! אתה עושה עבודה מופלאה! ועוד בלי שום כוונת רווח רק להרבות טהרה וקדושה בעם ישראל אין ספק שיש לך סייעתא דשמיא, וכמובן גם מניעות כמו כל דבר טוב שבא לעולם שהסטרא אחרא נלחם נגדו בכל מיני אופנים...
מדבריך ניכר כי אתה לא ישראלי, בסרטוני הדמיה של האפליקציה ראיתי שיש מה לשפר מבחינת השפה אשמח לעזור לך בשמחה!
תודה רבה, אמן ב"ה. מקווה שלא יהיה מניעות ב"ה.
לגבי התרגום, @מישהו12 כבר ערך את התרגום, תודה רבה לו. -
האפליקצייה חוסמת
כל חיבור לרשת
כמובן
-
@מתושלח-הבבלי אבל יש כאלה שמתקנים את הגרסה עם התקנת אפליקציות, ולא בוחרים לסנן אפליקציות מסוימות, ואז יהיה להם אינטרנט
סליחה, אבל לא הבנתי ממש מה שכתבת.
-
לא משנה, רק רציתי לדעת שחסמת. -
@לא-מתייאש האם הולך להיות אפשרות לחסום סרטונים בגרסה שתצא?
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש האם הולך להיות אפשרות לחסום סרטונים בגרסה שתצא?
לא, אבל כל אחד יוכל לחסום לעצמו כל אפליקצייה שמאפשרת לראות סרטונים ואח"כ לחסום התקנות
-
@danidani כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש אין כזה אופציה פתוח להתקנות וכל פעם שמפעילים וידאו יחסום?
לא, אני לא רואה איך אפשרי טכני לעשות דבר כזה, בלי שזה יהיה קומבינה גדולה שזה יהיה רק כאילו אין סרטונים
-
התקנתי את האפליקציה שלך על נגן רויזו z 80 וכל פעם שאני מדליק את הנגן יש צפצוף מעצבן עם סמל של הגנה האם זה ההגנה של פוקט שמפריעה? ואיך אפשר לנטרל את זה שלא יציק
תבטל התראות מהאפליקציה
-
@לא-מתייאש לא יכולים לחכות כבר...
אני מטצער, אני מקבל הרבה מיילים כל יום, ואני מבין שיש הרבה אנשים שהולכים להשתמש בזה מיד כשאוציא את זה, אני לא יכול להוציא משהו שהכל לא עובד תקין