שיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים
-
הגרסה הזאת כבר לא רלבנטית, תעברו לגרסה החדשה
שלום וברכה לכולם,
לראשונה אני מפרסם לכלל הציבור את הפרוייקט שלי, בגדול רציתי שכל אחד יוכל להכשיר את כל המכשירי אנדרואיד בחינם, התחלתי לעבוד על משהו מאוד מסובך עם חנות אפליקציות, דפדפן וכו, אבל אמרתי שכרגע אני אשים את זה בצד ואני אפרסם משהו הרבה יותר פשוט שרק חוסם לגמרי את החיבור לאינטרנט ומונע התקנת אפליקציות.
מדובר בחסימה ברמת MDM.
רציתי שכל אחד יוכל לשחזר את המכשיר , לכן בהתקנה ראשונה, תטצרכו להגדיר סיסמה.
לא הפעלתי את ה-FRP LOCK כי זה גרסה לבודקים והמבין יבין.
06.08.23 יש אבטחה נגד איפוס, FRP LOCK הופעל
החסימה אינה מבטלת את האחריות של המכשיר בכלל ובנוסף לכך, ניתן לשחזר את המכשיר למצב הקודם על ידי קוד שהגדרתם לפני !(האפליקצייה בונה VPN וורטואלי שחוסם את הרשת, לכן יהיה מפתח למעלה)
האפליקצייה חוסמת
- כל חיבור לרשת
- התקנת אפליקצייות
- איפוס של מכשיר
- הגדרות VPN
- מצב בטוח
- אפשרויות מפתחים
- אפשרות ריבוי משתמשים
- נקודה חמה (עדכון 25.08.23)
אוקיי, נתחיל את ההתקנה, (תטצרכו מחשב עם ADB ומכשיר עם אנדרואיד 8 ומעלה)
-
תורידו את : (עדכון 25.08.23)
* גרסה עם התקנת אפליקציות : com.kdroid.filter.apk
* גרסה ללא התקנת אפליקציות : com.kdroid.filter(block_install_app).apk
הגרסה הזאת פגה תוקף, תשתמשו בגרסה החדשה כאן -
תמחקו את כל החשבונות שמופיעות במכשיר (ראו remove_account.mp4 כאן הדרכה)
-
תפעילו מצב מפתחים עם USB DEBUGGING
-
תתקינו את ה-APK על המכשיר שלכם
-
תפעילו את הפקודה
adb shell dpm set-device-owner com.kdroid.filter/.listener.AdminListener
- תגדירו את הסיסמה באפליקצייה
(צריך אות קטנה, גדולה סימן ומספר - למשל @Lomityaesh55)(06.08.23 צריך 4 ספרות בלבד, למשל 1234)
עכשיו, אני ממתין למשובים שלכם...
רק, זה דורש ממני המון עבודה, ואני לא דורש תשלום אלא אני מבקש ממי שיכול לתמוך בי לעזור לעם ישראל, אני אברך, לומד כל היום ועושה את זה בזמן הפנוי שלי, יכלתי לעשות משהו שיביא לי כסף במקום זה, לכן זה בוודאי יתן לי הרבה מוטיבצייה ! אבל אני מגלה את דעתי שאני לא מקפיד בזה, והעיקר שיהיה טהרה בעם ישראל.
תודה רבה ותזכו למצוות !כרגע, לא עשיתי לו אתר, לא סקריפט התקנה שיאפשר לכל אחד להתקין אותו בקלות, ב"ה זה יגיע, תזכרו זה עדיין גרסה לבודקים.
תזכורת : אני לא אחראי על שום נזק שיכול להיגרם מהאפליקצייה.
משהו יותר רציני...
-
-
עשיתי עדכון ראשון :
א) הפעלתי אבטחה נגד HARD RESET, מה שקוראים FRP LOCK.
ב) עכשיו לא צריך סיסמה מסובכת אלא רק 4 ספרות בלבד, ראיתי שאנשים הסתבכו עם זה.
בברכהבכל זאת, מי שרוצה את הגרסה בלי FRP
com.kdroid.filter(no_frp).apk -
-
-
-
@שמעון-pc כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש כל הכבוד על המיזם פשוט השקעה מדהימה
אם אפשר אני אשמח מאוד לגרסה עם התקנותב"ה אני אפרסם את זה בימים הקרובים
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
בימים הקרובים
וואווו זריז אתה ממתינים בכליון עיניים
-
@לא-מתייאש תודה רבה לך על היוזמה המבורכת!!! אתה ממש אלוף
הייתי מציע אם תוכל להוסיף אפשרות של חסימת אפליקציות כמו אפלוק שכל אחד יוכל לחסום לעצמו את האפליקציות שהוא מעוניין בהם ולא משהו קולקטיבי לכולם.
או במילים אחרות אולי כדאי שכל אחד יוכל להגדיר לעצמו את רמת החסימה: עם/בלי חיבור רשת. עם /בלי וויפי. עם/בלי התקנת אפליקציות וכמובן אפשרות לחסום אפליקציות ספציפיות. זה יהיה ממש פצצה לדעתי!!! -
@נחום-גמזו כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש תודה רבה לך על היוזמה המבורכת!!! אתה ממש אלוף
הייתי מציע אם תוכל להוסיף אפשרות של חסימת אפליקציות כמו אפלוק שכל אחד יוכל לחסום לעצמו את האפליקציות שהוא מעוניין בהם ולא משהו קולקטיבי לכולם.
או במילים אחרות אולי כדאי שכל אחד יוכל להגדיר לעצמו את רמת החסימה: עם/בלי חיבור רשת. עם /בלי וויפי. עם/בלי התקנת אפליקציות וכמובן אפשרות לחסום אפליקציות ספציפיות. זה יהיה ממש פצצה לדעתי!!!קודם כל, תודה רבה זה מביא לי מוטיבציה להמשיך את האמת רוב הפונקציות באפליקצייה מושבתות, כי זה עדיין לא מוכן. הוצאתי את הגרסה הזאת האמת כי הייתי צריך חיזוק, אבל מאחרי הקלעים מסתתרים הרבה דברים. אני כבר 3 חודשים על זה ואני רואה שיש עוד הרבה עבודה .
אם לא, לגבי מה שאמרת, לעשות סוג של אפפ לוק, בגדול זה לא משהו טכני, זה רק שאני לא רוצה, אני רוצה ש-KDROID יהיה הגנה כשרה עם רמת הידורים שונים, יהיה ב"ה סמל על המסך, הסכמה של רבנים, אגב הרב שיקח את החלטות על זה רוצה שאף אם רוצים להוריד את החסימה עם הסיסמה, זה יתבצע רק לאחר 3 ימים כדי שלא ישחקו עם זה.
לכן יהיה גרסאות עם או בלי חנות, עם או בלי דפדפן, עם או בלי אינטרנט בכלל, רק נייוט, רק ניווט ומייל, עם חנות אבל בלי ווצאפ ודומיו וכו. בגדול כדי לשים סמל על המכשיר, חייב שיהיה רמות של הגנה, וגם לפי המסלול יהיה סמל שונה, למשל אני רוצה (אוליי הרב יחליט אחרת) שעם יש דפדפן יהיה כתוב "בדיעבד -" על המכשיר, עם יש רק חנות רק "בדיעבד", אם יש ווצאפ גם "בדיעבד", אם זה לניווט בלבד "לכתחילה", אם יש גם מייל אז רק "כשר" וכו. אני שונא ממש שקוראים לכל חסימה "מהודרת" אחרי שכל גדולי הדור בדעה אחת שזה בדיעבד גדול. אבל הרעיון בכל זה, שאני לא רוצה שישתמשו בזה כדי לחסום את הדפדפן אבל להשאיר את נטפליקס. זה גם אחת מהסיבות שאני לא פותח את הקוד.אם לא, לא לדאוג, אני לא מתכוון שיהיה אלף APK, אלא המשתמש יוכל לבחור בצורה פשוטה ונעימה בשעת ההתקנה. יהיה גם קובץ התקנה שיקיל אל עבודה עם הדרכות ווידאו כדי להפעיל את ניפוג באגים וכו. זה פרוייקט ממש גדול
בתקווה שהקב"ה יבצע את זה על ידי אם זה לטובה ושאזכה להביא טהרה בעם ישראל. אם אתם רוצים לקבל זכויות גם בפרוייקט הזה, תוכלו לחזק אותי !
-
@נחום-גמזו כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש מה קורה כרגע אם אני מתקין את החסימה ואחכ רוצה להסיר אותה. זה פשוט באמצעות סיסמה או שהסיסמה רק מאפשרת לבצע איפוס?
זה פשוט מוריד אותה
-
רציתי שכל אחד יוכל לשחזר את המכשיר
יש אולי גירסא ללא אפשרות הסרה?
כי א"כ אפשר להשתמש בזה במקום הסרת מתקין החבילה באנדרואיד מתקדמים
תודה רבה!!!!! -
@קצלנבוגן כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
רציתי שכל אחד יוכל לשחזר את המכשיר
יש אולי גירסא ללא אפשרות הסרה?
כי א"כ אפשר להשתמש בזה במקום הסרת מתקין החבילה באנדרואיד מתקדמים
תודה רבה!!!!!העניין הוא שתתן את הקוד למשהו אחר, וכך לא תוכל לשחזר את החסימה. טכני אפשר אבל אנשים לא ירצו משהו הרמטי שאף אחד לא יוכל לשחזר