שיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים
-
@צדיק-תמים לא אני מתכוון לזה :
https://gitlab.com/AuroraOSS/AuroraStore/-/wikis/Frequently Asked Questions
Do I need to use my own Google account to log in?
Nope. Aurora Store can log you in with a dummy (anonymous) account that is stored in the token dispenser so that nothing gets linked to your own account.
However, it is recommended to use your own Google account, or at the very least a throwaway one which you will not have to worry about if it gets banned. This ensures better stability and gives you the full potential with the features available in Aurora Store.What is the token dispenser?
The token dispenser is a server which provides login credentials to Aurora Store for Anonymous Logins. You can check the current status of the token dispenser servers here or by using /status in the Telegram group.
If you would like to create and host your own token dispenser server, check out the source code here.Why would I use my own account? Is it safe?
The main reason would be having the possibility to download apps purchased by yourself or to access your wishlist. Other reasons for using your own account could be having beta updates available, as this isn't possible for dummy accounts, or to reduce the possibility of having issues with Aurora Store when using dummy accounts.
However, you may want to be careful as Google retains full rights to block any account under their Google Play Terms of Service, because using Aurora Store clearly violates their terms of services. Being banned means that the very Google account you used to sign in with will be blocked forever. It might be worth using a dummy account for that reason.
If you do happen to get your Google account banned, you can try appealing, which may or may not work. If they reject your appeal then there's nothing much you can do about that account. You can try your luck by filling out their form here.
בין כה האפליקצייה שלי לא יכולה להיות בגוגל פליי כי היא חוסמת פרסומות אבל זה לא הופך אותה להיות לא חוקית, זה חוקי לחלוטין, רק שגוגל לא רוצים מזה על הגוגל פליי -
@לא-מתייאש לא אכפת לי להתקין על המכשיר ולבדוק מה שאתה רוצה, המכשיר שלי נועד גם לניסויים....
-
@מיכאל-ליבוביץ כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש לא אכפת לי להתקין על המכשיר ולבדוק מה שאתה רוצה, המכשיר שלי נועד גם לניסויים....
צור איתי קשר, וכן לכל מי שמעוניין לנסות את הגרסה ניסיונית, שיצרו איתי קשר במייל, זה לא יהיה לעכשיו אבל אני מדמיין שזה עניין של כמה ימים.
תכתבו בנושא :גרסה ניסיונית של קיידרואיד ותכתבו לי בקיצור למה אתם רוצים לנסות משהו לא יציב או חסר.
תודה רבה
ואם אפשר לפרט מה המכשיר שלכם, גם יהיה טוב ! -
@לא-מתייאש מה המייל?
-
-
@לא-מתייאש אני שלחתי...
תודה רבה, -
@ישיביש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש אני מנסה להתקין על מכשיר שחסום לו הADB דרך טרמינל והוא מביא לי שגיאה על unknown admin
יש לך מושג מה לעשות? אולי יש לך סקריפט התקנה או משהו?לא הבנתי, אתה לא יכול להפעיל ניפוי באגים על המכשיר אנדרואיד או שאין לך adb על המחשב שלך ?
-
@לא-מתייאש המכשיר חסום לניפוי באגים
אם יש לך אפשרות לאפס את המכשיר ויש לך מצלמה על המכשיר, יש אפשרות להתקין את האפליקציה בכל זאת. לא פרסמתי את זה עדיין
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
אם יש לך אפשרות לאפס את המכשיר ויש לך מצלמה על המכשיר, יש אפשרות להתקין את האפליקציה בכל זאת. לא פרסמתי את זה עדיין
איך???????
-
@קצלנבוגן כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
איך???????
יש בהגדרה הראשונה של אנדרואיד תפריט נסתר כדי להתקין mdm, וצריך לסרוק QR קוד, וזה מוריד את האפליקציה.
-
@לא-מתייאש לצערי אין לי בזה מצלמה...
אני מבין שזה מערכת מולטימדיה נכון ?
-
@לא-מתייאש זה נגן שפתוח לו WIFI
ולמה אין גישה לניפוי באגים?