שיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים
-
@שניאור-שמח כי הם משתמשים בVPN וזה כבר משהו אחר... אבל תכל'ס אולי זו שיטה טובה.
אבל זה ידרוש תעודת אבטחה (גם אם לא ברמת מערכת) -
@מישהו12 כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
האם יהיה וואצאפ ?
אולי תעשה (אם כי זה קצת מציק) בתוך האפליקציה הזו סינון כמו כשר פליי של דברים שמוצגים על המסך. וחוסמים את החלקים הבעייתיים.
אני לא רוצה להתעסק עם נגישות בכלל.
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@מישהו12 ולגבי הוואטסאפ אני יודע שבנטספארק יש שם חסימה לערוצים.. מעניין.
אם נטספארק עשו את זה עם VPN רגיל, אני גם אצליח
@מישהו12 כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@שניאור-שמח כי הם משתמשים בVPN וזה כבר משהו אחר... אבל תכל'ס אולי זו שיטה טובה.
אבל זה ידרוש תעודת אבטחה (גם אם לא ברמת מערכת)כל מה אפשר לעשות דרך VPN רגיל, אפשר לעשות דרך VPN ווירטואלי, ואם הם לא פותחים את התעבורה (mitm), לא צריך בכלל תעודת אבטחה. יתכן שהם פותחים רק בשביל דפדפנים שהוא כן סומך על תעודה ברמת משתמש, גם חשבתי לעשות את זה, אבל לא עכשיו.
-
@לא-מתייאש לגבי החנות עדכונים יש לך את זאת 1654204310028-aurora-updater-v4.1.1.apk אם תרצה לבנתיים..🤨
בהתלחה חשבתי להשתמש בזה, ומי שפתח את זה אפילו שלח לי את הקוד אבל החלטתי לא להשתמש בזה בסוף.
-
קודם כל תודה ענקית על כל מה שעשית עד עכשיו...
בקשר למה שכתבת והראית בסרטון נראה לי שיכול להיות פצצה להוציא את זה ולאחמ"כ לעדכן את הבא, ואני אומר זאת מהמקום שנראה לי שתמיד יש ויהיה לך ולכולם מה לעדכן באפליקציה הזאת, (ברוב האפליקציות תמיד יש עדכונים).... זה רק דעתי -
@מיכאל-ליבוביץ כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
קודם כל תודה ענקית על כל מה שעשית עד עכשיו...
בקשר למה שכתבת והראית בסרטון נראה לי שיכול להיות פצצה להוציא את זה ולאחמ"כ לעדכן את הבא, ואני אומר זאת מהמקום שנראה לי שתמיד יש ויהיה לך ולכולם מה לעדכן באפליקציה הזאת, (ברוב האפליקציות תמיד יש עדכונים).... זה רק דעתייש לי כבר מערכת עדכון אוטומטי בגרסה החדשה
זה לא זה הספק שלי, העניין שאני לא רוצה לקבל עשרות של מיילים כל יום בגלל שחסר דברים כמו החנות, אם אני אפרסם את זה עכשיו, אנשים יתקינו את זה ויתחילו אוליי להכשיר לאחרים עם זה, אבל עדיין זה לא מוכן לזה.
יתכן שיש גם באגים, כל באג יכול לגרום לחסימה מוחלטת של הרשת, כי ככה בניתי את החסימה שהשירותים נצרכים רק כדי להשאיר פתוח את התעבורה למה שמאושר, ואם זה נופל אז אין אינטרנט בכלל, וזה יכול לגרום למצבים לא נעימים (בגדול זה רק נפתר עם הפעלה מחדש אבל עדיין)
זה הספק שלי בעצם.
אני יותר בכייון שיהיה קבוצה קטנה של אנשים שיקבלו את הגרסה החדשה, ויעשו לי דיווח כדי לפרסם משהו מאוד יציב -
@לא-מתייאש אני אומר שתוציא את זה ותרשום שזה עדיין לא מוכן עד הסוף ויכול להיות שיש באגים ומי שרוצה לבדוק את הגרסה תבוא עליו הברכה!
-
@לא-מתייאש למה?
-
@לא-מתייאש למה?
אני לא אוהב את השיטה של הAURORA STORE, זה סותר את הכללים של גוגל (אוליי זה חוקי אבל אני לא יודע ולא חושב), אני רוצה שהחסימה תהיה נקייה 100%.
-
@צדיק-תמים לא אני מתכוון לזה :
https://gitlab.com/AuroraOSS/AuroraStore/-/wikis/Frequently Asked Questions
Do I need to use my own Google account to log in?
Nope. Aurora Store can log you in with a dummy (anonymous) account that is stored in the token dispenser so that nothing gets linked to your own account.
However, it is recommended to use your own Google account, or at the very least a throwaway one which you will not have to worry about if it gets banned. This ensures better stability and gives you the full potential with the features available in Aurora Store.What is the token dispenser?
The token dispenser is a server which provides login credentials to Aurora Store for Anonymous Logins. You can check the current status of the token dispenser servers here or by using /status in the Telegram group.
If you would like to create and host your own token dispenser server, check out the source code here.Why would I use my own account? Is it safe?
The main reason would be having the possibility to download apps purchased by yourself or to access your wishlist. Other reasons for using your own account could be having beta updates available, as this isn't possible for dummy accounts, or to reduce the possibility of having issues with Aurora Store when using dummy accounts.
However, you may want to be careful as Google retains full rights to block any account under their Google Play Terms of Service, because using Aurora Store clearly violates their terms of services. Being banned means that the very Google account you used to sign in with will be blocked forever. It might be worth using a dummy account for that reason.
If you do happen to get your Google account banned, you can try appealing, which may or may not work. If they reject your appeal then there's nothing much you can do about that account. You can try your luck by filling out their form here.
בין כה האפליקצייה שלי לא יכולה להיות בגוגל פליי כי היא חוסמת פרסומות אבל זה לא הופך אותה להיות לא חוקית, זה חוקי לחלוטין, רק שגוגל לא רוצים מזה על הגוגל פליי -
@לא-מתייאש לא אכפת לי להתקין על המכשיר ולבדוק מה שאתה רוצה, המכשיר שלי נועד גם לניסויים....
-
@מיכאל-ליבוביץ כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש לא אכפת לי להתקין על המכשיר ולבדוק מה שאתה רוצה, המכשיר שלי נועד גם לניסויים....
צור איתי קשר, וכן לכל מי שמעוניין לנסות את הגרסה ניסיונית, שיצרו איתי קשר במייל, זה לא יהיה לעכשיו אבל אני מדמיין שזה עניין של כמה ימים.
תכתבו בנושא :גרסה ניסיונית של קיידרואיד ותכתבו לי בקיצור למה אתם רוצים לנסות משהו לא יציב או חסר.
תודה רבה
ואם אפשר לפרט מה המכשיר שלכם, גם יהיה טוב ! -
@לא-מתייאש מה המייל?
-
-
@לא-מתייאש אני שלחתי...
תודה רבה,