שיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים
-
@לא-מתייאש אני לא עקבתי כל כך אחרי כל השרשור,
יש מצב להתקין את החסימה שלך על ינאג, אנדרואיד 4?
או שיש לך רעיון אחר...בכל אופן, זה נראה פצצה!!!
חזק ואמץ. -
@זונדל כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
אני לא כ"כ ממליץ להתקין את הגרסה הנוכחית, כי הולך לצאת גרסה חדשה הרבה יותר טובה, לא הצלחתי להוציא את הגרסה החדשה לפני ראש השנה אבל הנה סרטון של הממשק החדש :
https://drive.google.com/file/d/1WUb0HOdQ9CI7tohY7HVjVaOGl5eFOtXb/view?usp=drive_link
זה לא נגמר אבל זה הכיווןהעיצוב החדש מרשים מאד שאפו ענק על ההשקעה שאתה עושה למען כולם
תודה רבה
-
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש אני לא עקבתי כל כך אחרי כל השרשור,
יש מצב להתקין את החסימה שלך על ינאג, אנדרואיד 4?
או שיש לך רעיון אחר...קיידרואיד מבוסס על MDM שזה API של אנדרואיד, אבל לא היו קיימות באנדרואיד 4, לכן טכני זה בליתי אפשרי בצורה הזאת. מטצער... אני לא מכיר משהו תואם לאנדרואיד 4.
בכל אופן, זה נראה פצצה!!!
חזק ואמץ.תודה רבה
-
תשמע, אתה תותח!!! החסימה הזאת היא פשוט מדהימה!!! אני פשוט מחכה בכליון עיניים לגרסה החדשה שתצא בקרוב
אתה ממש אלוף ומזכה הרבים!!!!
ודרך אגב, האם עדיין כל האפליקציות האחרות נשארות?
אולי אפשר לעשות סקריפט שמסיר את כל האפליקציות הקיימות חוץ מהאפליקציות שפתוחות בחסימה הזו
ועוד משהו, מה הכוונה מה שכתוב בסרטון הדרכה 'חסום התקנת אפליקציות' יש אפשרות לאפשר התקנת אפליקציות? או שמדובר רק על אפליקציות שלא דורשות אינטרנט כלומר רק משחקים ולא שאפשר להתקין וואצפ לדוגמא? -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
תשמע, אתה תותח!!! החסימה הזאת היא פשוט מדהימה!!! אני פשוט מחכה בכליון עיניים לגרסה החדשה שתצא בקרוב
אתה ממש אלוף ומזכה הרבים!!!!תודה רבה
ודרך אגב, האם עדיין כל האפליקציות האחרות נשארות?
אולי אפשר לעשות סקריפט שמסיר את כל האפליקציות הקיימות חוץ מהאפליקציות שפתוחות בחסימה הזויש כבר משהו שקראתי "השבת אפליקציות רגישות", שזה בעצם גוגל פליי וכו", אני גם רוצה להוסיף אפשרות למשתמש שהוא יבחר מה עוד להשבית. אבל זה רק בשביל מראית עין כי בעצם זה ממלא לא יעבוד כמו שאני אסביר אח"כ.
ועוד משהו, מה הכוונה מה שכתוב בסרטון הדרכה 'חסום התקנת אפליקציות' יש אפשרות לאפשר התקנת אפליקציות? או שמדובר רק על אפליקציות שלא דורשות אינטרנט כלומר רק משחקים ולא שאפשר להתקין וואצפ לדוגמא?
כן, זה לא קשור, קיידרואיד מאפשר חיבור למספר אפליקציות אבל אם אתה לא חוסם התקנות, תוכל להתקין מה שתרצה, רק שאם זה דורש חיבור לרשת, זה לא יעבוד לך.
(יש מערכת אבטחה שרק אפליקציות שלא עברו עריכה ויחסית מעודכת יעבדו, שלא יהיה פריצה וכמובן שדרך הVPN הווירטואלי, אני חוסם את הדפדפן המובנה ואת הפרסומות)
סרטון קטן שמראה קצת את החסימה פעילה : https://drive.google.com/file/d/1MxtwnIKQOxQ2D4oPNv8_iAyxh1YjiMam/view?usp=sharing
-
@לא-מתייאש מתי יוצא החדש...?
-
@מיכאל-ליבוביץ כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש מתי יוצא החדש...?
מצטרף לשאלה
-
תורידו את : (עדכון 25.08.23)
נראה לי שזה זה ,לא?
https://mitmachim.top/post/674913 -
@שימי-שימי לפי מה שהוא מראה בסרטון זה לא זה
-
@שימי-שימי https://drive.google.com/file/d/1MxtwnIKQOxQ2D4oPNv8_iAyxh1YjiMam/view?usp=sharing אני מתכוון לסרטון הזה
-
@שימי-שימי בהוראות למעלה כתוב בפירוש שכן
-
אוקיי אני אשתדל לענות לכולם לכל מה ששאלו אותי :
-
קודם כל מתי יוצא החסימה החדשה (או האמיתית )?
רק הי יודע בגדול , אני מאוד מסתפק להוציא משהו שהוא לא מושלם או לא, לא מבחינת שיש פריצות עכשיו כי זה לא, אלא שחסר דברים עקרים כמו מעדכן אפליקציות וחנות קטן, אני כמובן רוצה שהחנות יציג רק את האפליקציות של המסלול שבחרתם, זה גם כן דורש עבודה. אני רואה שהרבה הסתבכו עם ההתקנה וזה מובן, לכן מעקרא הפרוייקט הוא לעשות קובץ התקנה, אני גם לא יודע האם להמתין עד שאני אשלים את זה או לא. אשמח לשמוע מה אתם אומרים. -
הרבה שואלים אותי בגדול שהם צריכים מסלול אישי מסויים עם רק אפליקציות זאת או זאת.
המתכון הוא רק לעשות מסלולים שכל אחד יוכל לבחור מה מתאים לו בתוך רשימה, ולעשות מסלול לוקח זמן, אני לא יכול לעשות מסלול אישי לכולם כי אחרי שזה לוקח זמן, אם אני אתחיל לעשות את זה, אני אף פעם לא אגמור את החסימה הכללית, לכן אני מאוד מצטער אבל נצטרך להמתין.
תקחו בחשבון שאף אחד הביא לי קנווה שאני רק צריך להעתיק, או לוגיקה מובנה, ואין לי חוץ מאבינו שבשמיים על מי להישען, ויש הרבה דברים מורכבים שהם צריכים לעבוד ביחד. אפילו את הלוגו אני עושה לבד ב-inkscape ועדיין לא עשיתי את הסמל מים בגדול אם אתם לא רוצים להמתין, תתפללו חזק בשבילי, יש ימים שיש לי סייעתא דשמייא ובשעה אני מתקדם יותר מ-20 שעות בלי סייעתא דשמייא. וחוץ מזה אני משתדל ללמוד 7 שעות ביום לא כולל תפילות ויש לי משפחה ב"ה . -
האם יהיה וואצאפ ?
הרב עדיין לא פסק, זה דבר מאוד בעייתי, בפרט הגרסאות החדשות של וואצאפ עם הערוצים שכבר מתחיל מאוד להידמות לפייסבוק. אחרי שאני לא עושה mitm, אני מוגבל במה שאני יכול לחסום בתוך האפליקציה (וכמובן שלא רלוונטי לעשות mitm כי זה יצרך להתקין תעודת אבטחה ברמת מערכת וזה לא רלוונטי). עכשיו לדעתי הוא כן יאשר את ווצאפ כי בלי זה אנשים לא יסכימו לעשות חסימה בכלל, אבל אני לא יודע איך אני אשב על זה כי יש לי נטפרי ואין לי וואצאפ, ואני חייב לבדוק אותו אישי כדי להכניס אותו למסלול. -
האם יהיה מסלול עם נקודה חמה ?
הרב כבר פסק שלא יהיה אחרי שזה נותן גישה לאינטרנט פרוץ לחלוטין, לכן אף אם יהיו שלא יסכימו להתקין חסימה בלי זה, לא נוכל לתת את האפשרות הזאת. -
הרבה שאלו לתת אפשריות כמו נקודה חמה או דפדפן רק אם הכניסו סים של נטפרי
כבר עניתי כאן שלא יהיה וויפרי.
-
-
האם יהיה וואצאפ ?
אולי תעשה (אם כי זה קצת מציק) בתוך האפליקציה הזו סינון כמו כשר פליי של דברים שמוצגים על המסך. וחוסמים את החלקים הבעייתיים.
-
@לא-מתייאש לגבי החנות עדכונים יש לך את זאת 1654204310028-aurora-updater-v4.1.1.apk אם תרצה לבנתיים..🤨
-
@שניאור-שמח כי הם משתמשים בVPN וזה כבר משהו אחר... אבל תכל'ס אולי זו שיטה טובה.
אבל זה ידרוש תעודת אבטחה (גם אם לא ברמת מערכת)