שיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים
-
@danidani כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש לא יכולים לחכות כבר...
אני מטצער, אני מקבל הרבה מיילים כל יום, ואני מבין שיש הרבה אנשים שהולכים להשתמש בזה מיד כשאוציא את זה, אני לא יכול להוציא משהו שהכל לא עובד תקין
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
במהלך החג אם ירצה ה'
סליחה על השאלה, אבל מותר בחול המועד? מדין צרכי רבים? או מדין דבר אבד, בגלל רוחניות של האנשים?, כי מצד צורך מועד, לא נראה לי שלתכנת הוא מלאכת הדיוט, או כן?
-
@menajemmendel כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
אבל מותר בחול המועד? מדין צרכי רבים? או מדין דבר אבד, בגלל רוחניות של האנשים?
הוא מותיב לה והוא מפרק לה...
-
@menajemmendel עיין כלל 12 בחוקי הפורום
-
במהלך החג אם ירצה ה'
סליחה על השאלה, אבל מותר בחול המועד? מדין צרכי רבים? או מדין דבר אבד, בגלל רוחניות של האנשים?, כי מצד צורך מועד, לא נראה לי שלתכנת הוא מלאכת הדיוט, או כן?
עדיין לא עשיתי שאלת חכם על זה, אבל שנה שעברה שאלתי אם אני יכול לעשות לו את האתר, והוא התיר לי, זכור לי שזה היה מצד דבר האבד שכל זמן שהאתר לא פועל, אנשים לא יתסכלו בדברי תורה ואת הזמן הזה לא נוכל להחזיר, כעין אחד שרוצה לכתוב דברי תורה שזה מותר מצד דבר האבד, לכאורה ק"ו כאן שזה פשוט הצלת נפשות של הרבים שנופלים באיסורי תורה, כמעט כל יום אני מקבל מיילים של אנשים שאני מבין מהם שהם נופלים בזה, אחד צריך את ווצאפ, השני זום וכו',לכאורה וודאי שצריך להציל אותם הכי מהר שאפשר, אבל אני לא פוסק על פי סברתי ובכל זאת אשאל בלא נדר.
-
@יאיר1997 כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
אתה מתכוון להאיר, שאכן לא עברתי עליו, כי לא השמעתי את דעה שלי, דוקא שאלתי אותו שהוא יחכים אותי, והשאלה אם כדי לתכנת צריך להיות אומן או לא, זה שאלה לא הלכתית, אלא שאלה של פורום לתכנלוגיה, אם יהיה קשה ללמוד תכנות או לא
-
אתה מתכוון להאיר, שאכן לא עברתי עליו, כי לא השמעתי את דעה שלי, דוקא שאלתי אותו שהוא יחכים אותי, והשאלה אם כדי לתכנת צריך להיות אומן או לא, זה שאלה לא הלכתית, אלא שאלה של פורום לתכנלוגיה, אם יהיה קשה ללמוד תכנות או לא
אני זוכר שבאותו חג, עשיתי שאלת חכם אם אני יכול לעדכן את המחשב של ההורים שלי לווינדוס 11 ופסק לי לאיסור, לכאורה כ"ש לתכנת , אבל עוד פעם, כל אחד ישאל את רבו.
-
@לא-מתייאש
תודה
יש לי שאלה, שאולי כתובה מפורש באשכול אבל אני כבר מרוב שיפורים, ושינוי גרסאות ותיקנוים, התבלבתי ולא יודע מה כן ומה לא, אז אני מעיז להטריח אותך, סליחהאני צריך לחסום בנגן את כל האפשוריות לאינטרנט מלבד לתוכנת אנקי (תוכנה לחזרה על הלימוד, כמו שהסברתי לעיל, וצריך אינטרנט להעתכדן עם החומר שאני כותב במחשב), האם אני אוכל לעשות את זה אם החסימה שלך?
האם יש אפשרות לחסום הכל חוץ מאפליקציה מסויימת, או לחלופין לחסום כל הרשתות חוץ מהרשת שיש לי בבית, או לחסום הכל עם סיסמא שיהיה לאשתי, וכל פעם שאני צריך עדכון לפתוח את הסיסמא בבית [כי ראיתי שכתבת שיצטרכו לחכות 3 ימים או משהו כזה] או כל פתרון אחר?
ובמידה שאי אפשר האם באחד המאפלקיציות של שכתבו הגוים לעיל, אפשר לעשות כזה דבר?
תודה מראש על המענה, וסליחה על הטריחה, ויישר כח גדול על כל ההשקעה -
@לא-מתייאש
תודה
יש לי שאלה, שאולי כתובה מפורש באשכול אבל אני כבר מרוב שיפורים, ושינוי גרסאות ותיקנוים, התבלבתי ולא יודע מה כן ומה לא, אז אני מעיז להטריח אותך, סליחהאני צריך לחסום בנגן את כל האפשוריות לאינטרנט מלבד לתוכנת אנקי (תוכנה לחזרה על הלימוד, כמו שהסברתי לעיל, וצריך אינטרנט להעתכדן עם החומר שאני כותב במחשב), האם אני אוכל לעשות את זה אם החסימה שלך?
האם יש אפשרות לחסום הכל חוץ מאפליקציה מסויימת, או לחלופין לחסום כל הרשתות חוץ מהרשת שיש לי בבית, או לחסום הכל עם סיסמא שיהיה לאשתי, וכל פעם שאני צריך עדכון לפתוח את הסיסמא בבית [כי ראיתי שכתבת שיצטרכו לחכות 3 ימים או משהו כזה] או כל פתרון אחר?
ובמידה שאי אפשר האם באחד המאפלקיציות של שכתבו הגוים לעיל, אפשר לעשות כזה דבר?
תודה מראש על המענה, וסליחה על הטריחה, ויישר כח גדול על כל ההשקעהאתה לא מפריע לי, טוב שאתה שואל.
אני רואה שיצא מהשרשור הזה הרבה בילבולים, לכן בגרסה החדשה, בלי נדר אכתוב פוסט חדש, הכל מחדש.
אני אסביר את הבעייה, ישבנו הרבה עם הרב על זה. אנחנו מצד אחד רוצים לתת אפשרות לחסום על ידי סיסמה, שאם לא, הרב סובר (ואני) שזה גזרה שאין העם יכול לעמוד בה, אבל מצד שני לא רוצים שאנשים ישחקו עם זה, ויתקינו וירידו את זה ויראו מוגנים.
בהתחלה חשבנו לעשות 3 ימים של המתנה כדי להוריד את החסימה גם למי שיש לו את הסיסמה. כתבתי את זה וקבלתי הרבה הרבה הודעות שבגדול, אנשים לא מוכנים לזה, לכן שיננו את דעתנו בזה והתחלנו לחשוב על פתרון אחר.
כרגע העניין הוה שסמל יופיע רק לאחר 3 ימים אחר ההתקנה, שיהיה כתוב תאריך ההתקנה באפליקציה, בגדול להשתמש בבושה של הבן אדם כדי לא לעשות את זה, ושיהיה אפשרות של אימות דו שלבי :
מצד אחד שמי שלא הפעיל את זה, יהיה כתוב שהוא לא הפעיל את זה
מצד שני, שמי שהפעיל יהיה כתוב את המייל שאליו מגיע הקוד חד פעמי.
אבל נתקענו הבעייה, שדבר כזה מחייב חיבור לאינטרנט בשביל לעבוד, יוצא שכאילו מי שאין לא אינטרנט ולא רוצה לחסום הרמטית יהיה פחות מוגן ממי שיש לו סים פרוץ במכשיר, וזה תרתי דסתרי, צריך להמליץ כמה שיותר שלא להחזיק אינטרנט כלל.
לכן חשבתי על פתרון, שיהיה אימות דו שלבי דרך כל צד שלישי שיש לו חיבור לאינטרנט, בגדול אלגוריתם שעם ID שיופיע על המכשיר שמכניסים באתר, זה ישלח קוד אימות לאיימיל, ואת הקוד הזה נכניס למכשיר.
גם בזה, זה יכל להיות פשוט אם ההתקנה על המכשיר מחייבת אינטרנט והמייל וה-Id יהיו שמורים במאגר נתונים, אבל אני לא רוצה לשמור שום נתון של אף מכשיר, אני לא רוצה שההתקנה תחייב חיבור לאינטרנט על המכשיר, לכן אני מבצע פיתרון בכל זאת, אין לי זמן להסביר אותו כאן, זה משהו מטמטי מורכב, אבל זה דורש עבודה, ולכן זה נדחה עד עכשיו.עכשיו לגבי מה האפליקציה שלך אונקי, כרגע היא לא באף מסלול, ולא נתנו אפשרות לכל אחד לבנות מסלול, לכן אם תתקין אותה, אם היא לא דורשת חיבור זה יעבוד.
צריך להבין קיידרואיד היא חסימה מצד הרשת, רשימה לבנה של אפליקציה שמותר להן להתחבר לרשת, זה לא עובד על פי השבתת אפליקציות, כל מה שהוספתי השבתת אפליקציות זה רק למראית עין, אבל באמת זה לא מעלה ולא מוריד כלום בחסימה.מקווה שעניתי לשאלתך
-
@לא-מתייאש
כן תודה רבה, אז הבנתי שאין אפשרות, אם יש אחד מהתוכנה אחרת מאלה שהזכרת קודם שכן יעבוד לצורך שלי? -
@לא-מתייאש
כן תודה רבה, אז הבנתי שאין אפשרות, אם יש אחד מהתוכנה אחרת מאלה שהזכרת קודם שכן יעבוד לצורך שלי?לא מה שהזכרתי קודם, זה "רק" vpn ווירטואלים, אבל זה לא חסימה בכלל. אני שלבתי vpn ווירטואלי לחסימת mdm.
-
@לא-מתייאש אשרייך מקנא בזיכוי הרבים ובמפעל האדיר הזה. יוצא לי להכנס לפה מידי פעם לראות את ההתקדמות ורואה שכולם מחמיאים ומעריכים באמת את ההשקעה האדירה הזו שלך ובכלל לא מטרת רווח. ממש לא מובן מאליו דע שאין אנשים כמוך. מההתמדה שלך אפשר ללמוד הרבה. הרבה מחמאות אמיתיות כבר קבלת אבל ההשקעה זו השקעה והערכה היוצאת מהלב של כולנו ומקווים שרק תצליח כמה שיותר.
בברכת פתקא טבא והצלחה לפרוייקט בשם כולנו.
-
@danidani כן
@danidani כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש סליחה על ההטרחה יהיה אופציה של התקנה ללא אפשרות הסרה לעולם?
-
ממש לא מובן מאליו דע שאין אנשים כמוך
אני מאד מעריך את השקעה של לא מתייאש, אבל אוסיף שב''ה אתה טועה ויש עוד אנשים כמהו לפחות עוד אחד, ידידנו @PCINFOGMACH זכור לטוב שכבר אינו איתנו בפורום מסיבות משמחות, ואף הוא היה משים לילות כימים לתועלת הכלל
-
רשימה לבנה של אפליקציה שמותר להן להתחבר לרשת
מה הבעיה להוסיף לרשימה הלבנה עוד אפליקציה אחת, שהיא אפליקציה תורנית?
-
בהתחלה חשבנו לעשות 3 ימים של המתנה כדי להוריד את החסימה גם למי שיש לו את הסיסמה. כתבתי את זה וקבלתי הרבה הרבה הודעות שבגדול, אנשים לא מוכנים לזה
בוודאי שאלו שכתבו לך שהם לא מוכנים, אלו אנשים שלא רוצים חסימה, ומשתמשים בך בשביל כסות עינים כאילו יש להם חסימה. אם כן אתה עלול להיות זה שעוזר לאנשים לחטוא.
אם מישהו רוצה חסימה, הוא לא מתכנן לחסום לעצמו לשעתיים, אלא לפחות לכמה ימים.אני דוקא חושב, שמי שרוצה שלא לחטוא, זה רעיון מצוין, שיהיה שלוש ימים עד לפתיחת החסימה.
הפיתרון שלך להשתמש בבושה, הוא רעיון שטוב רק לאנשים שלא חוטאים, הרי אלו שאין להם חסימה היום, לא יעזור שתגיד להם שאין להם את הסמל.