שיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים
-
@sk כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
שמתי אותו על אנדרואיד 8 סמסונג C7 בשביל נסיון. והכל היה פיקס באמת. אבל פתאום התחיל לקפוץ הודעת שגיאה שהאפליקציה נסגרה וכך כמה פעמים ולא הצלחתי להסיר את האפליקציה כי היא נסגרה כל הזמן. בסוף ניתקתי אותו מהוייפי שהיה מחובר איליו ואז הוא נרגע והצלחתי להסיר אותו . באג משונה שמאד הלחיץ אותי כי גם אין אפשרות איפוס.
הבנתי מה קרה, ב"ה אתקן את זה בגרסה הבא
-
@yeh כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש תודה רבה על הפרויקט
מי שמבין יודע שקל מאוד לעקוף mdm בפרט בחלק מהמעבדים...אם אתה יודע לעקוף MDM, כל חסימה תוכל לעקוף אותה, לכן MDM נשאר עדיין הפתרון הטוב ביותר. עכשיו על סמארטפונים זה כמעט ולא MTK, זה דבר ראשון.
דבר שני רובם של רובם שמבינים לא יודעים לעשות את זה, וגם מי שיודע לדעתי עדיין נחשב הגנה, לא מדובר על אנשים שמעקרא הם רשעים ומתיקינים על דעת לעקוף אותה אלא על אנשים שהם רוצים הגנה ושצריכים סמארטפון שהם בדרך כלל נשאוים, ואם יורידו את החסימה, הסמל על מהסך יפול וזה יראה.
דבר שלישי, מכייון שזה אנשים שהם יראי שמיים, ושאף מי שיודע זה לוקח זמן וצריך מחשב וזה פרוצדורה, אם תקף להם יצרם זה ישמור אותם עד שהם יתרגעו.@yeh כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
כי זה יעודד אנשים להחזיק סים ללא סינון על חסימה שניתנת לעקיפה.
זה יציל טונות של אנשים שכבר מחזיקים טרף, מי שעד עכשיו לא רצה מסים טרף לא יקח בגלל מה שעשיתי, אם לא זה בעייה שלו
@yeh כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
נטפרי עשו בדיוק את מה שעשית רק ששם מכיון שזה עובד רק על רשת נטפרי
גם אם הסרת את החסימה הגישה לאינטרנט ללא סינון הוא קצת פחות מצוי...הרבנים שלי הם לא רבני נטפרי, כל מה שאני עושה ואעשה יהיה על פי דעתם, המטרה בזה זה להציל מי שמחזיק כבר, ויש טונות אפילו בציבור חרדי, אבל באמת המטרה היא להציל את "הציבור" שחושבים שכל דבר שבקדושה חייב להיות בחינם, בכל זאת זה לא סיבה להשאיר אותם וילדיהם ביד של הס"מ.
-
-
@לא-מתייאש ניסיתי באנדרואיד 8.1 לעשות לפי כל השלבים אבל עדיין הוא כותב לי באפליקציה שלך "DEVICE DOESNT HAVE DEVICE OWNER ACCESS" - "למכשיר אין גישה לבעלי המכשיר"
אשמח אם תוכלו לעזור לי בנידון... -
@danidani כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש אחרי שנעלתי איך אני פותח עם סיסמא?
יש את ה-2 נקודות בתפריט למעלה, שמה אפשר להגדיר סיסמה, או להוריד את החסימה.
-
@מיכאל-ליבוביץ כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש ניסיתי באנדרואיד 8.1 לעשות לפי כל השלבים אבל עדיין הוא כותב לי באפליקציה שלך "DEVICE DOESNT HAVE DEVICE OWNER ACCESS" - "למכשיר אין גישה לבעלי המכשיר"
אשמח אם תוכלו לעזור לי בנידון...האם מקחת את כל החשבונות שיש על המכשיר ?
-
@לא-מתייאש על איזה חשבונות מדובר לא שיניתי במכשיר כלום מהרגע שקניתי אותו...?
-
@לא-מתייאש על איזה חשבונות מדובר לא שיניתי במכשיר כלום מהרגע שקניתי אותו...?
תסתכל בשלב 2 של ההוראות התקנה, יש שמה גם סרטון
-
@לא-מתייאש ראיתי את הסרטו אבל אני לא רואה במכשיר שלי (נגן אנדרואיד 8.1} את האפשרות הזאת
-
@לא-מתייאש ראיתי את הסרטו אבל אני לא רואה במכשיר שלי (נגן אנדרואיד 8.1} את האפשרות הזאת
חייב להיות עד כמה שאני יודע, רק בצורה קצת שונה. תשלח צילום מסך של ההגדרות שלך
-
@לא-מתייאש הצילום מס ך לא עובד אני מקווה שמה ששלחתי לך מספיק ברור
-
@לא-מתייאש הצילום מס ך לא עובד אני מקווה שמה ששלחתי לך מספיק ברור
אין עוד משהו בהגדרות?
-
@לא-מתייאש לא
-
@לא-מתייאש לא