שיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים
-
@לא-מתייאש תודה רבה על הפרויקט
מי שמבין יודע שקל מאוד לעקוף mdm בפרט בחלק מהמעבדים...
מכיון שכך אני חושב שזה לא רעיון טוב לעשות חסימה שתעבוד על סים ללא סינון...
כי זה יעודד אנשים להחזיק סים ללא סינון על חסימה שניתנת לעקיפה.
נטפרי עשו בדיוק את מה שעשית רק ששם מכיון שזה עובד רק על רשת נטפרי
גם אם הסרת את החסימה הגישה לאינטרנט ללא סינון הוא קצת פחות מצוי... -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@danidani לא רציתי לגעת בנגישות, כי :
- תמיד אפשר לעקוף
- אין FRP
- זה דורש פי 100 עבודה וזה רק קומבינות, דבר שאני שונא בתיכנות
דווקא הדבר הזה הוא פיתרון מצוין למערכות מולטימדיה לרכב
-
@MAD כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
קודם כל אשריך שאתה מציל יהודים משאול תחתית באמת תודה רבה
ועכשיו לעניין שרציתי יש לך אפשרות להתאים את זה לאנדרואיד 4?MDM זה API של אנדרואיד שלא היו קיימות באנדרואיד 4, לכן טכני זה בלתי אפשרי. מטצער
-
@sk כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
שמתי אותו על אנדרואיד 8 סמסונג C7 בשביל נסיון. והכל היה פיקס באמת. אבל פתאום התחיל לקפוץ הודעת שגיאה שהאפליקציה נסגרה וכך כמה פעמים ולא הצלחתי להסיר את האפליקציה כי היא נסגרה כל הזמן. בסוף ניתקתי אותו מהוייפי שהיה מחובר איליו ואז הוא נרגע והצלחתי להסיר אותו . באג משונה שמאד הלחיץ אותי כי גם אין אפשרות איפוס.
הבנתי מה קרה, ב"ה אתקן את זה בגרסה הבא
-
@yeh כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
@לא-מתייאש תודה רבה על הפרויקט
מי שמבין יודע שקל מאוד לעקוף mdm בפרט בחלק מהמעבדים...אם אתה יודע לעקוף MDM, כל חסימה תוכל לעקוף אותה, לכן MDM נשאר עדיין הפתרון הטוב ביותר. עכשיו על סמארטפונים זה כמעט ולא MTK, זה דבר ראשון.
דבר שני רובם של רובם שמבינים לא יודעים לעשות את זה, וגם מי שיודע לדעתי עדיין נחשב הגנה, לא מדובר על אנשים שמעקרא הם רשעים ומתיקינים על דעת לעקוף אותה אלא על אנשים שהם רוצים הגנה ושצריכים סמארטפון שהם בדרך כלל נשאוים, ואם יורידו את החסימה, הסמל על מהסך יפול וזה יראה.
דבר שלישי, מכייון שזה אנשים שהם יראי שמיים, ושאף מי שיודע זה לוקח זמן וצריך מחשב וזה פרוצדורה, אם תקף להם יצרם זה ישמור אותם עד שהם יתרגעו.@yeh כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
כי זה יעודד אנשים להחזיק סים ללא סינון על חסימה שניתנת לעקיפה.
זה יציל טונות של אנשים שכבר מחזיקים טרף, מי שעד עכשיו לא רצה מסים טרף לא יקח בגלל מה שעשיתי, אם לא זה בעייה שלו
@yeh כתב בשיתוף | להכשיר את כל הנגני אנדרואיד בחינם ! דורש בודקים:
נטפרי עשו בדיוק את מה שעשית רק ששם מכיון שזה עובד רק על רשת נטפרי
גם אם הסרת את החסימה הגישה לאינטרנט ללא סינון הוא קצת פחות מצוי...הרבנים שלי הם לא רבני נטפרי, כל מה שאני עושה ואעשה יהיה על פי דעתם, המטרה בזה זה להציל מי שמחזיק כבר, ויש טונות אפילו בציבור חרדי, אבל באמת המטרה היא להציל את "הציבור" שחושבים שכל דבר שבקדושה חייב להיות בחינם, בכל זאת זה לא סיבה להשאיר אותם וילדיהם ביד של הס"מ.
-