בקשת מידע | נתקעתי באמצע התקנה של ווינדוס 11 דחוף!!
- 
אני באמצע להתקין ווינדוס 11 ולאחר שלב הגדרת המקלדת הוא כותב בוא נחבר אותך לרשת ואני לא מצליח ללחוץ על הבא או לצאת מיזה אשמח לעזרה 
- 
אני באמצע להתקין ווינדוס 11 ולאחר שלב הגדרת המקלדת הוא כותב בוא נחבר אותך לרשת ואני לא מצליח ללחוץ על הבא או לצאת מיזה אשמח לעזרה @אליהו-שימלמן 
 אין לך אינטרנט?
- 
אני באמצע להתקין ווינדוס 11 ולאחר שלב הגדרת המקלדת הוא כותב בוא נחבר אותך לרשת ואני לא מצליח ללחוץ על הבא או לצאת מיזה אשמח לעזרה 
- 
@אליהו-שימלמן 
 אין לך אינטרנט?@זנב-לאריות מופיע האינטרנט אבל יש עליו סיסמה והוא לא מחובר 
- 
@זנב-לאריות מופיע האינטרנט אבל יש עליו סיסמה והוא לא מחובר @אליהו-שימלמן 
 זאת אומרת שאין לך גישה לאינטרנט, כי הוא עם סיסמה! קרי אין לך אינטרנט שלך?
 רגע אתה מנסה להזין סיסמה ולא מאפשר שלך?
- 
@אליהו-שימלמן 
 זאת אומרת שאין לך גישה לאינטרנט, כי הוא עם סיסמה! קרי אין לך אינטרנט שלך?
 רגע אתה מנסה להזין סיסמה ולא מאפשר שלך?@זנב-לאריות יש. איך אני כותב למחשב עכשיו את הסיסמה? 
- 
@זנב-לאריות יש. איך אני כותב למחשב עכשיו את הסיסמה? @אליהו-שימלמן 
 זה מחשב נייד?
 תנסה לחבר עכבר חוטי ו/או מקלדת חוטית.
- 
@אליהו-שימלמן נסה עם החיצים או עם עכבר חיצוני (זה בעיה מוכרת בהגדרת ווינדוס... רק אני לא זוכר את הפיתרון תנסה את זה לבינתיים אני מחפש לך...) @2580 חיברתי עכבר חיצוני - אין אפשרות בכלל ללחוץ על "הבא" ההריבוע כאילו מכובה 
- 
@2580 חיברתי עכבר חיצוני - אין אפשרות בכלל ללחוץ על "הבא" ההריבוע כאילו מכובה @אליהו-שימלמן 
 כנראה יש לפני כן מקום לסמן 'אני מסכים' וכדומה, אם אני צודק תלך אליו עם TAB ותסמן אותו בV אמצעות מקש הרווח.
- 
- 
@אליהו-שימלמן יש על זה פוסט במקום אחר, כאן, תכלס תעשה שיפט F10, ואז יפתח לך שורת הפקודה ותקליד OOBE\BYPASSNROוזה יתחיל מחדש עם אפשרות לדילוג @ישעיהו-כץ אני לא מצליח להקליד באותיות 
- 
@ישעיהו-כץ אני לא מצליח להקליד באותיות @אליהו-שימלמן מה פירוש? אין לך מקלדת? 
- 
@ישעיהו-כץ אני לא מצליח להקליד באותיות @אליהו-שימלמן 
 לא ענית זה מחשב נייד, אם כן תחבר מקלדת חוטית חיצונית
- 
@אליהו-שימלמן 
 לא ענית זה מחשב נייד, אם כן תחבר מקלדת חוטית חיצונית@זנב-לאריות מחשב נייד, אין לי מקלדת חוטית יש אפשרות אחרת? 
- 
@זנב-לאריות מחשב נייד, אין לי מקלדת חוטית יש אפשרות אחרת? @אליהו-שימלמן 
 לא לחנם אני אומר לחבר מקלדת, כיון שיתכן שעדיין אין לו דרייברים למקלדת.
 תשאל מהשכנים.
- 
@זנב-לאריות מחשב נייד, אין לי מקלדת חוטית יש אפשרות אחרת? @אליהו-שימלמן נחכה ש @NH-LOCAL אולי ינסה לעזור, הוא בעל הפוסט של השורת פקודה 
- 
@אליהו-שימלמן 
 תשאל מהשכנים.@זנב-לאריות שאלתי מקלדת, היא נדלקת אבל אני לא מצליח לכתוב כלום 
- 
@אליהו-שימלמן 
 תשאל מהשכנים.@זנב-לאריות כתב בבקשת מידע | נתקעתי באמצע התקנה של ווינדוס 11 דחוף!!: כיון שיתכן שעדיין אין לו דרייברים למקלדת. שזה גם הבעיה של הרשת 
- 
@זנב-לאריות כתב בבקשת מידע | נתקעתי באמצע התקנה של ווינדוס 11 דחוף!!: כיון שיתכן שעדיין אין לו דרייברים למקלדת. שזה גם הבעיה של הרשת @2580 מדובר במחשב חדש 
- 
@2580 מדובר במחשב חדש @אליהו-שימלמן 
 אם המקלדת הנוספת לא עובדת "ולשכן היא עובדת!" אז אין בעיה בדרייברים!
 ואני חוזר בי,
 הבעיה והפתרון שלך לא קשורים כלל למה שכתבתי (אולי יעזרו למישהוא אחר).@2580 כתב בבקשת מידע | נתקעתי באמצע התקנה של ווינדוס 11 דחוף!!: שזה גם הבעיה של הרשת (את זה אני יודע שהדרייברים באים רק בחיבור לאינטרנט)