בירור | זיהוי גופן, איזה גופן הוא?
-
מישהו יודע מה הגופן ?
תודה -
@menajemmendel הפונט הוא בסגנון פונט פרנק ליברי רק שיש לו כמה סגנונות שמעצבי הפונטים עיצבו אותו.
-
@יוסף-קורקוש-0 כתב בבירור | זיהוי גופן, איזה גופן הוא?:
@menajemmendel הפונט הוא בסגנון פונט פרנק ליברי רק שיש לו כמה סגנונות שמעצבי הפונטים עיצבו אותו.
לא הבנתי אותך, האם הוא פרנק רוהל LIBRE או של פלרון, או של איתמר נתן, או שינויים שמישהו פרטי עשה או מה?
-
@menajemmendel זה לא וודאי אבל הוא הכי קרוב לפרנק ראול ליברי
-
@menajemmendel זה ליבורנה הידוע, רק שעשו לזה הצרת גופן, דהיינו בתוכנה יש אפשרות לעשות שהאותיות יהיו צרות יותר.
-
@משהו-חדש כתב בבירור | זיהוי גופן, איזה גופן הוא?:
@menajemmendel זה ליבורנה הידוע, רק שעשו לזה הצרת גופן, דהיינו בתוכנה יש אפשרות לעשות שהאותיות יהיו צרות יותר.
ליבורנה של מי כי לא דומה בכלל לליבורה של איתמר נתן
https://beitalef.com/היצירות/ליוורנו -
@menajemmendel מה שהבאת זה וילנא. אני מתכוון לליבורנה של "פונביט" כאן
-
@menajemmendel מה שהבאת זה וילנא. אני מתכוון לליבורנה של "פונביט" כאן
הוא לא קורא לזה ווילנא הוא קורא לזה ליוורונו,
יש לך מושג איזה סוג של רישיון מפונביט צריך לקנות בשביל הדפסת ספר, כי כאן https://fontbit.co.il/מחירון-הגופנים/ ראיתי לווב וכו' אבל לא להדפסה -
@menajemmendel כן סליחה לירוונו, פשוט זה דומה לוילנא שלו.
אתה לא צריך לקנות רישיון לשימוש ספרים, המחירים שם משתנים לפי כמות מחשבים שאתה רוצה להתקין את הפונטים. אני אישית שאלתי וככה אמרו לי. -
@menajemmendel כן סליחה לירוונו, פשוט זה דומה לוילנא שלו.
אתה לא צריך לקנות רישיון לשימוש ספרים, המחירים שם משתנים לפי כמות מחשבים שאתה רוצה להתקין את הפונטים. אני אישית שאלתי וככה אמרו לי.יש לך מושג אז כמה יעלה לי למחשב 1
-
@menajemmendel
15 משקלים עולים 1300 לא כולל מע"מ. אבל אם תקנה רק את הגופן הזה שיש בו שלש משקלים ייצא לך באיזור של 700 ש"ח עדיף שתיקח 15 משקלים. ההזמנה היא דרך הטופס. בהצלחה -
@menajemmendel באיזה תוכנה אתה משתמש?
-
-
@menajemmendel
שלחתי לך הודעה פרטית. מה המייל שלך? -
@menajemmendel זכור לי משהו ש @צור יכול לסדר מחיר טוב שם, אבל אולי אני טועה.