בעיה | הצגת ההורדות בדפדפן כרום
-
לאחרונה לאחר כל הורדה בדפדפן כרום מופיע ההורדה רק בצד שמאל למעלה ולא בצד ימין למטה כפי שהיה עד היום,
מה שמפריע לי בזה חוץ מההרגל, זה שאין שם את האפשרות של 'פתיחה באמצעות מציג המערכת' (לדוגמה קובץ PDF נפתח לי באמצעות הדפדפן ולא באמצעות ADOBE).
האם למישהו יש מושג כיצד משנים את זה חזרה ? -
@למה-זה-תשאל-לשמי כתב בבעיה | הצגת ההורדות בדפדפן כרום:
לאחרונה לאחר כל הורדה בדפדפן כרום מופיע ההורדה רק בצד שמאל למעלה ולא בצד ימין למטה כפי שהיה עד היום,
לכאורה זאת לא בעיה אלא עדכון של גוגל לדפדפן כרום...
(לדוגמה קובץ PDF נפתח לי באמצעות הדפדפן ולא באמצעות ADOBE)
בדקת בהגדרות אפליקציית ברירת המחדל מה מוגדר על קבצי PDF?
-
תכנס לקישור הזה chrome://flags/#download-bubble ותשנה ל disabled לא יודע אם זה קיים אצלך, אחרי שכבר השתנה לך לעיצוב החדש עיין (ומקור) כאן
(לדוגמה קובץ PDF נפתח לי באמצעות הדפדפן ולא באמצעות ADOBE)
כנס להגדרות-פרטיות ואבטחה-הגדרות לאתרים-הגדרות תוכן נוספות-מסמכי PDF
או בקיצור לקישור הזה chrome://settings/content/pdfDocuments
ותבחר בהורדת קובצי PDF -
@למה-זה-תשאל-לשמי סליחה ממש, אבל אתה בטוח שאתה לא באדג'?
-
-
@asz כתב בבעיה | הצגת ההורדות בדפדפן כרום:
תכנס לקישור הזה chrome://flags/#download-bubble ותשנה ל disabled לא יודע אם זה קיים אצלך, אחרי שכבר השתנה לך לעיצוב החדש עיין (ומקור) כאן
עבד לי מצוין תודה לך, אני צריך בעיקר הורדות, וחייב לראות מה הורדתי, מאוד הועלת לי,
אשמח לדעת מהו האתר שקשרת אליו, -
מה שמפריע לי בזה חוץ מההרגל, זה שאין שם את האפשרות של 'פתיחה באמצעות מציג המערכת' (לדוגמה קובץ PDF נפתח לי באמצעות הדפדפן ולא באמצעות ADOBE).
האם למישהו יש מושג כיצד משנים את זה חזרה ?בשביל לראות הורדות תפתח כרטיסייה חדשה ע"י CNTL J ואז יפתח לך דף ההורדות ולגבי הPDF כנס למאפיינים של הקובץ ואז תשנה את הפתח באמצעות תחל על הכל וזה ישתנה בעז"V- מקווה שעזרתי
בהצלחה! -
רק התגובה של asz עזר לי
תכנס לקישור הזה chrome://flags/#download-bubble ותשנה ל disabledלטובת אלו שניסו לעזור אך לא הבינו את הבעיה שלי, מצו"ב צילום מסך של מה שעזר לי בגירסא הקודמת של הכרום (שהחזרתי אותה עכשיו וכנ"ל) לפתוח את הקובץ כפי שרציתי
@הילל-0 כתב בבעיה | הצגת ההורדות בדפדפן כרום:
תשנה את הפתח באמצעות תחל על הכל וזה ישתנה בעז"V- מקווה שעזרתי
זה לא עוזר לגבי הפתיחה באמצעות ההורדות בכרום כשמופיע למעלה, שם זה נפתח רק באמצעות הדפדפן, למרות שההגדרה במחשב תמיד היא על אדובי. -
@למה-זה-תשאל-לשמי
עדכון: דבר ראשון לחיצה בלחצן הימני בדף ההורדות החדש פותח אפשרות של פתיחה וכדו'
ואם זה לא עוזר תכנס לקישור chrome://flags/#download-bubble-v2 ותשנה לEnabled ואז בלחיצה בלחצן ימני יפתח תפריט כמו התפריט הישן
-
מצו"ב צילום מסך מדף ההורדות החדש
אני לא רואה שיש שם אופציה כמו שהבאת
(הפיתרון השני הוא פיתרון מצוין, ביצעתי את זה כבר במחשב אחר) -
@אוהב-לדעת כתב בבעיה | הצגת ההורדות בדפדפן כרום:
עבד לי מצוין תודה לך, אני צריך בעיקר הורדות, וחייב לראות מה הורדתי, מאוד הועלת לי,
קח בחשבון שבהמשך ככל הנראה גם ההגדרה הזאת לא תעבוד. זה אופציה זמנית.
-
@למה-זה-תשאל-לשמי כתבתי ללחוץ על מה שאתה רוצה לפתוח לחצן ימני בעכבר (שתי אצבעות בלוח מגע) כמו בדף ההורדות הקודם ויפתח לך תפריט שהוא כמו דף ההורדות הקודם
@צדיק-תמים כתב בבעיה | הצגת ההורדות בדפדפן כרום:
קח בחשבון שבהמשך ככל הנראה גם ההגדרה הזאת לא תעבוד. זה אופציה זמנית.
ולכן הבאתי את האופציה החדשה שיש, שמשפרת את הדף הורדות החדש, ומסתמא גם תיכנס לתוקף בהמשך גם למי שלא יפעיל את זה איפה שהבאתי
-
צודק.
זה אכן עוזר בלחיצה על לחצן ימני.
תודה רבה ! -
@למה-זה-תשאל-לשמי נו ןיש דפדפן שכן ישאיר את זה, עיקר שימושי ההוא בהורדה ואני חייב לבדוק על כל קובץ אם הוא ירד, אין דרך נוחה לזה בצורה החדשה!