בעיה | נגן סמארט בס פרו
-
קניתי אותו בטועות כי הוא היה נראה ונשמע לי טוב.
בפועל גיליתי שיש בו המון באגים (אי אפשר לחזור לקובץ האחרון ששמעתי, וכשאני חוזר ל"הושמע אחרון" הוא משמיע לי את כל הקבצים שבחרתי לאחרונה.
באג נוסף, החיפוש מתאפשר רק על קובץ בתיקייה נוכחית, ולא בכל הכרטיס/ תיקיות משנה.
עוד- התאריך והשעה מתאפסים לעתים קרובות, בעיקר אחרי הטענות או חיבור למחשב.
יש עוד דברים שהפריעו לי בו, לא זוכר את כולם כרגע).
מישהו יודע על אפשרות של טיפול בזה/ עדכון גרסה?
אשמח לדעת!! (שפכתי 350 ש"ח על הדבר הזה...) -
@מיכאל-4 לא נעים לומר, אבל כן. בהחלט (וגם משווקים שלהם, כולל טכנאי שלהם שענה לי בטלפון במוקד השרות שלהם) אמרו לי שהם מודעים לבעיה (אך עדיין אין להם צפי לעדכון גירסה).
אגב, מה שבסוף היה לי עם הנגן שלי - שהחלפתי אותו בעזרת האחריות לאחר שהטענתי אותו בעמדת טעינה והוא נשרף (כי צריך להטעין את זה רק בתקע של 1 אמפר. בלי זה אין אחריות!!! לי הם נתנו בסוף חדש כי לא אמרו לי את זה בעת הרכישה).
הנגן החדש הוטען כרגיל בתקע שקניתי במיוחד בשביל זה, עד שלאחר שבוע וחצי (!!!) הייתי בבית של חבר, וזה טען בשקע בגובה כחצי מטר עם מגן. בנו הקטן הסתובב על הרצפה והפיל את זה, ומאז זה לא עובד. (תזכורת, זה נפל מגובה חצי מטר עם מגן!!!!) ובחנות אמרו לי (וכן בחברה) שאין על זה אחריות כי זה נפל, ואם אני רוצה הם יכולים לתקן לי את זה ב-50 ש"ח...
בכל אופן, אותו טכנאי אמר לי שאם אני מחפש משהו אחר- הוא ממליץ יותר על סמארטבס 7 מבחינת סאונד.
(לא שמעתי לו, והפכתי את המדינה להשיג D8. קניתי אותו בסוף יד שניה מחבר...)אני אישית בכל מקרה מאוד לא אהבתי את הממשק- כמו שכתבתי בהודעתי הקודמת, ונשארתי איתו (עד שנהרס בפעם השניה...) רק כי שפכתי עליו 350 ש"ח והיה חבל לי עליהם...
הרבה הצלחה!!!
-
@לייזר-ג כתב בבעיה | נגן סמארט בס פרו:
@מיכאל-4 לא נעים לומר, אבל כן. בהחלט (וגם משווקים שלהם, כולל טכנאי שלהם שענה לי בטלפון במוקד השרות שלהם) אמרו לי שהם מודעים לבעיה (אך עדיין אין להם צפי לעדכון גירסה).
אגב, מה שבסוף היה לי עם הנגן שלי - שהחלפתי אותו בעזרת האחריות לאחר שהטענתי אותו בעמדת טעינה והוא נשרף (כי צריך להטעין את זה רק בתקע של 1 אמפר. בלי זה אין אחריות!!! לי הם נתנו בסוף חדש כי לא אמרו לי את זה בעת הרכישה).
הנגן החדש הוטען כרגיל בתקע שקניתי במיוחד בשביל זה, עד שלאחר שבוע וחצי (!!!) הייתי בבית של חבר, וזה טען בשקע בגובה כחצי מטר עם מגן. בנו הקטן הסתובב על הרצפה והפיל את זה, ומאז זה לא עובד. (תזכורת, זה נפל מגובה חצי מטר עם מגן!!!!) ובחנות אמרו לי (וכן בחברה) שאין על זה אחריות כי זה נפל, ואם אני רוצה הם יכולים לתקן לי את זה ב-50 ש"ח...
בכל אופן, אותו טכנאי אמר לי שאם אני מחפש משהו אחר- הוא ממליץ יותר על סמארטבס 7 מבחינת סאונד.
(לא שמעתי לו, והפכתי את המדינה להשיג D8. קניתי אותו בסוף יד שניה מחבר...)אני אישית בכל מקרה מאוד לא אהבתי את הממשק- כמו שכתבתי בהודעתי הקודמת, ונשארתי איתו (עד שנהרס בפעם השניה...) רק כי שפכתי עליו 350 ש"ח והיה חבל לי עליהם...
הרבה הצלחה!!!
חבר'ה
אתם צריכים ללמוד דבר אחד;
כל נגני סמארטבאס הם דפוקים
ובעיקר מסמארטבאס 5 ומעלה שהנגנים האלו ממש גרוטאות שלא שוות אגורה
המגע שלהם נורא, המעבד שלהם בערך כמו המעבד של הנגנים ללא מסך, ויותר מהר להעביר תיקייה של 500 ג'יגה במחשב I3
2 GB ראם מאשר להעביר שיר אחד בנגנים האלו
בקיצור מי שמחפש נגן ולא קישוט שגם נדלק מדי פעם, יכול לקנות את פיליפס
או אקיטו -
@מתושלח-הבבלי אני קניתי את האקיטו L 10 הוא נגן משובח ממליץ
|0יש לו כמה באגים של ממשק אבל זה נסלח כי עשו נגן כל כך מוצלח)