Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@אבא-לו אמר בעזרא בלוח עברי:
@אצי לא אפילו כשאני לא מחובר הוא מראה לי את הפרסומות ואפילו כשאני מחובר מראה לי את התמונה אחרונה הנ"ל
לי היה את אותה בעיה. וכשהתנתקתי מהWIFI. הסרתי והתקנתי מחדש. לא בטוח שיעזור לך . לי בכל אופן לי זה עזר.
@אצי אבל זה אפליקציית מערכת ואי אפשר להתקין אותו רק אם אמחוק את האפליקצייה ואחרי זה אני יתקין את זה וזה קצת מסובך
תתקין מחדש הוא ישאל אותך אם אתה רוצה להחליף את היישום הקיים תאשר וזהו... לא כ"כ מסובך!
@אצי ובסוף הוא אומר לי לא מותקן
@אצי זה הצליח להתקין מחדש אבל לא עזר כלום נשאר אותו דבר
אתה עדיין מחובר ל WIFI?
@אצי לא
תתקין כזה בלי פרסומות @שלום-כהן
@MGM-IVR האפליקצייה היה מקודם בלי פרסומות וכשהחברתי לוויי פיי נהיה לי פרסומות אדרבה יש לך את האפליקצייה הנכונה? ואתה יכול להעלות אותו? תודה רבה
לכן תייגתי את @שלום-כהן
אז התיאשתי! אדרבה אולי @שלום-כהן יביא פה איזה רעיון מהפכני!
@אצי אמור להיות פה בפורום את האפליקציה של לוח עברי תנסה כמה עד שתצליח להחליף את הקיים אני ניסיתי להחליף אצלי כל מיני ובסוף הצלחתי
@אבא-לו אחרי שאתה מתנתק מהוויפי תעשה ניקוי נתונים בהגדרות זה בדרך כלל עוזר אבל תשים לב שזה כנראה ימחק לך את כל הנתונים של הלוח (אבל כמובן שמתי שתתחבר שוב הפרסומות יחזרו)
@klopkk אמר בעזרא בלוח עברי:
שזה כנראה ימחק לך את כל הנתונים של הלוח
יכול להסביר לי מה זאת אומרת זה יימחק לי את כל היישומים שבלוח?
@אבא-לו כתבתי נתונים (דוגמת תזכורות) ולא יישומים
תודה לכולם הסתדרתי נכנסתי לפרטי היישום ואז הסרתי את עדכוני הישום והוא החזיר את היישום כמו שהייצרן קבע וזהו חזר להיות כמקודם
@אבא-לו אם כך זה אומר שמה שקרה זה שהתעדכן לך הלוח אוטומטי ללוח עם פרסומות כדי שזה לא יקרה שוב תעשה ביטול של העדכון האוטומטי בגוגל פליי
@klopkk אין לי גוגל פליי ..אין לי אינטרנט בכלל
@אבא-לו זה קצת מוזר בדרך כלל זה עדכון מהגוגל פליי אבל אם אתה אומר