הסבר | איך עושים גי פי אס בשיומי מקשים S1+?
-
יש לי שיומי מקשים והתקנתי בו גי פי אס והוא לא קולט לי את הלווינים,מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד?
או אולי במתקן מיקום אם זה קשור ואיך משתמשים בזה ?
תודה רבה רבה -
@אבי-ברמן מצתער אך זהלא קשור לזה. יש לי כבר מותקן את כל הקבצים של בגיפיאס כולל מתקן מיקום שציינת וכולל המתקן מיקום השני שיש כאן בפורום. אך בקליטת לוינים זה לא מראה שיש חיבור ללוין. השאלה מה עושים? למה זה אמור להיות קשור ? ניסיתי לחכות הרבה זמן שיתפס הלויין אבל זה לא עשה כלום (דהיינו בתוך הגיפיאס כותב לי שעה "מחפש קליטת לווייינים" אבל לא מוצא שום לוויין בסוף... ואז אני נשאר תקוע....).
ראיתי כאן בפורום נושא בשם "אין קליטת gps בשיאומי (גירסה - של y.i.s.) כולל מתקן הgps:"
בדקתי שם לפי הקוד בחייגן ולא ממש הצלחתי לזהות את הבעיה שקשורה אלי ומה לעשות בסוף.
אם למשיהו יש עצה פשוטה להפעיל את הדבר הזה גיפיאס אייגו, אשמח מאוד.
הבעיה לא במפות אובתחנות אלא בקליטה של הלווין, איך אני מתחבר לקליטת לוויין?????? -
@פישל-יהודי-טוב רק מקווה שעשית את הבדיקה ברחוב, ולא תחת קורת גג.... כי שם זה בחיים לא יקלוט לך gps.
-
@אליעזר-לוי כתב בהסבר | איך עושים גי פי אס בשיומי מקשים S1+?:
@פישל-יהודי-טוב@פישל-יהודי-טוב רק מקווה שעשית את הבדיקה ברחוב, ולא תחת קורת גג.... כי שם זה בחיים לא יקלוט לך gps.
תנסה מה שהוא אמר תכבה ותדליק את הטלפון תנסה לסגור ולפתוח אצ האפלקציה עוד פעם ואם כל זה לא עובד לא אז או שיש לך בעייה בקולט או שזה קשור לבונה הגירסה
-
@אליעזר-לוי מה זה לא עובד תחת קורת גג? רק בחוץ תחת השמים????
-
@פישל-יהודי-טוב כן זה ידוע שהגי פי אס של השיאומי לא משהו