סקר | סקר חשוב! בעניין חסימת מערכות מולטימדיה.
-
אחרי שהתפרסם כאן החסימה המעולה של קידס פלייס, שכמה אנשים שמטעם עצמם ולא בהוראת אאוטנט לקחו על חסימה כזו 250 ש"ח, אחד החברה כאן, תפס את המושכות ודיבר עם אאוטנט, שממש בעד שהחסימה תהיה בעלות אפסית.
כעת יש דיבור להכשיר חברה עם ידע מקדים באנדרואיד ומערכות לבצע חסימות בעלות סמלית מינוס, השאלה היא, האם אתה בעניין, ומאיזה אזור אתה בארץ, וכמה אתה חושב שזה צריך לעלות. -
@לשם-שמיים-0 כתב בסקר | סקר חשוב! בעניין חסימת מערכות מולטימדיה.:
@מיישה חבל שאתה לא מאפשר גם אופציה של 250 שקל בסקר
למה אתה לא שואל על 300?
לא מתאים למי שנקרא "לשם שמים"
... -
אני חושב שאם זה יהיה בחינם אז יותר אנשים יקחו וזה יהיה זכות עצומה!
כי גם ככה יש ברבה הוצאות על הרכב... ולא כל אחד ירצה להוציא ואפילו מעט
ושכרנו יהיה משמים!
ישר כח. -
@אלוף-העולם-1 כתב בסקר | סקר חשוב! בעניין חסימת מערכות מולטימדיה.:
אני חושב שאם זה יהיה בחינם אז יותר אנשים יקחו וזה יהיה זכות עצומה!
כי גם ככה יש ברבה הוצאות על הרכב... ולא כל אחד ירצה להוציא ואפילו מעט
ושכרנו יהיה משמים!
ישר כח.מדהים!!!
-
@אלוף-העולם-1 מסכים איתך בעיקרון, ובכל זאת אני כן חושב ש 50 ש"ח חד פעמי אדם מן השורה ישלם בחפץ לב בשביל דבר כה חשוב, מה לעשות צריך גם משהו ליצר הרע...
-
@Harwona כתב בסקר | סקר חשוב! בעניין חסימת מערכות מולטימדיה.:
@אלוף-העולם-1 מסכים איתך בעיקרון, ובכל זאת אני כן חושב ש 50 ש"ח חד פעמי אדם מן השורה ישלם בחפץ לב בשביל דבר כה חשוב, מה לעשות צריך גם משהו ליצר הרע...
נכון מאד, מה גם שיש עשרות סוגי מערכות, ולפעמים זה עבודה של חצי שעה פלוס.
מה שאני עושה כיום, מכיון שראיתי שזה גוזל לי זמן, וירד לי החשק לעשות בחינם, אני עושה חסימה ב50 ש"ח בתנאי שהיא פועלת היטב, וכדי שלא יטרידו אותי, כגון תוסיף לי אפליקצייה או תפתח לי וויפי חדש וכדו', אני אומר שכל כזה דבר 20 ש"ח. -
זה כבר יש אאוטנט כיום, כל העניין של @מיישה הוא להוזיל עלויות
חזקו ואמצו! -
אני חושב שהחסימה הכייייי מועילה היא וויפרי על המערכת ונגמר הסיפור הבעיה שנטפרי מתעלמת מיזה ניסיתי כמה פעמים לכתוב על זה ולא הועיל אם בנאדם מוריד ויפרי בחינם ומתקין אין מצב להשתולל עם המערכת אני חושב שאולי @מיישה היקר ירים את הכפפה ויעשה עצומה בעניין (על הקידס פלייס שילמתי 150 שח בפעם הראשונה ונסעתי במיוחד לבני ברק להכשיר ואחרי שבועיים הורדתי אותה לבד כי זה תקע לי את המערכת)
-
@Harwona כתב בסקר | סקר חשוב! בעניין חסימת מערכות מולטימדיה.:
@ARI לא צריך רוט. תקרא מה הם כותבים
לא, אחרי ההתקנה של וויפרי לא יהיו במכשיר תכונות רוט, אבל כדי שיהיה וויפרי חייב רוט.
-
@Tיו_ כתב בסקר | סקר חשוב! בעניין חסימת מערכות מולטימדיה.:
אני חושב שהחסימה הכייייי מועילה היא וויפרי על המערכת ונגמר הסיפור הבעיה שנטפרי מתעלמת מיזה ניסיתי כמה פעמים לכתוב על זה ולא הועיל אם בנאדם מוריד ויפרי בחינם ומתקין אין מצב להשתולל עם המערכת אני חושב שאולי @מיישה היקר ירים את הכפפה ויעשה עצומה בעניין (על הקידס פלייס שילמתי 150 שח בפעם הראשונה ונסעתי במיוחד לבני ברק להכשיר ואחרי שבועיים הורדתי אותה לבד כי זה תקע לי את המערכת)
כמו שכתבו, הייתי עושה את זה מזמן אם היתה אפשרות לעשות רוט במערכת, אבל זה קשה בטירוף עד בלתי אפשרי.
אתן לך דוגמה קטנה, איך אתה מחבר את המערכת למחשב? הרי בכל מכשיר שאתה מבצע רוט אתה מחבר אותו למחשב, נכון? מה תעשה במערכת? אז יש מערכות שאפשר דרך הUSB בכבל זכר-זכר, אבל יש מערכות שזה א עובד, ומאיפה תשיג קושחה? תבקש מהמוכר? הוא יתן לך?? תבקש על כל מערכת בנפרד???
בקיצור, צריך פיתרון ללא רוט.