בקשת מידע | האם אפשר לשדרג את גרסת האנדרואיד בf22pro
-
@mefateach צודק הדבר הכי מעצבן שהמקשים שולחים לאוקיי גוגל במקום לחייג ובתכל'ס בסופו של דבר אתה רוצה שזה יהיה פלאפון כמה שיותר כשר וכמה שפחות סמארטפון.. וזה מעצבן ממש. כמו''כ האנשי קשר החיפוש שם לא טוב בכלל למשל אי אפשר לחפש מאמצע שם חייב מהתחלה ולא מצאתי דרך לשנות את זה התקנתי אנשי קשר אחר וזה עדיין שולח לאנשי קשר הנ''ל
מאידך יש סיבוב מסך אוטומטי דהיינו אפשר להפקיד צ'קים וכו' שלי זה קריטי והעדפתי לעת עתה לוותר על הנוחות הזאת של האנשי קשר.. אבל סתם במודע לבחור להכנס לבעיות האלה??
ניסיתי להתקין אפליקציה של רטט כשהשיחה נענית (מה שהיה מובנה בגרסה הרשמית) והוא לא נותן עד שעוקפים כל דבר יש אפליקציות עם OBB שלא הצלחתי להתקין כי הוא לא הצליח לעשות ואלידציה לקבצים ועוד ועוד ועוד...
@yossboss אבל שוב אם אתה ממש רוצה דבר איתי במייל ואעזור לך בשמחה -
@yosef368 כתב בבקשת מידע | האם אפשר לשדרג את גרסת האנדרואיד בf22pro:
אפשר להפקיד צ'קים וכו'
זה לא קשור, זה עובד גם בגרסה המקורית
אפליקציות עם OBB
שזה אומר??
-
@mefateach אני ניסיתי ולא הצלחתי. בגלל שאין את התכונה של סיבוב אוטומטי אז אפילו שהחיישן קיים זה לא נתן לי ניסיתי מלא זמן ליישר את המכשיר ולא הצלחתי ורק בבגרסה הזו הצלחתי.
יש אפליקציות שדרך האפליקציה היא מורידה קבצים ישירות לתיקיית OBB חלק הצלחתי(כמו OSMAND) וחלק לא הצלחתי.. ניסיתי לתת הרשאת רוט דרך מג'יסק אבבל בבגלל שהאפליקציה הזאת לא בביקשה הרשאת רוט אז אין אותה בברשימה משתמש על -
@פקז אני יודע. יש אפליקציה מסוימת שאי אפשר לשים שם את הקבצים ידנית (שזה באמת אפשרי בד''כ כמו עם root explore ואפילו בלי הרשאות רוט) אבל האפליקציה הזאת ספציפית שאני מדבר עליה היא חייבת להוריד ישירות את הקבצים לשם גם אם תשים שם את הקבצים בעצמך היא תוריד אותם שוב. ולכן זה בלתי אפשרי.
אגב יותר מוזר שיש אפליקציות שכן תומכות בהעתקת הקבצים ישירות לOBB כמו ניווט וכדו' ויש אפליקציות שהעתקתי את הנתונים שלהם לOBB ואפילו שבמכשירים אחרים זה עובד, במכשיר הזה הוא מנסה לעשות ואלידציה לקבצים ולא מצליח
||הייתי אומר איזה אפליקציה זו אבל אני מכבד את חוקי הפורום שלא לדון במשחקים|| -
@yosef368 אני לא חושב שיש בעיה להגיד על מה מדובר רק לא לעלות משחקים או לפתוח דיון על משחקים (מחשבתי האישית, לא מחייבת..) בכל מקרה תבדוק שזה אותו ארכיטקטורת מעבד ואותו גרסת אנדרואיד (בעיקר חשוב הארכיטקטורת מעבד), ותתן הרשאות 755 לתיקיות ו 644 לקבצים
-
ניסיתי להתקין אפליקציה של רטט כשהשיחה נענית (מה שהיה מובנה בגרסה הרשמית) והוא לא נותן עד שעוקפים כל דבר יש אפליקציות עם OBB שלא הצלחתי להתקין כי הוא לא הצליח לעשות ואלידציה לקבצים ועוד ועוד ועוד...
תבדוק בהגדרות טוב טוב אני ראיתי אפשרות לעשות רטט בניתוק אז..
בעיקר את שתי ההגדרות הראשונות. -
@שניאור-שמח הסתדרתי עם זה בסוף תודה. אבל לא עם הOBB
-
@שניאור-שמח להתקין אפליקציה כמו vibe on answer לפתוח ואז הוא לא נותן בגלל הגבלת הרשאות ואז ללכת להגדרות אפליקציות לבחור את האפליקציה ולמעלה יהיה שלש נקודות לפתוח ולאשר ואז לחזור לאפליקציה. אמור לעבוד
-
@שניאור-שמח להתקין אפליקציה כמו vibe on answer לפתוח ואז הוא לא נותן בגלל הגבלת הרשאות ואז ללכת להגדרות אפליקציות לבחור את האפליקציה ולמעלה יהיה שלש נקודות לפתוח ולאשר ואז לחזור לאפליקציה. אמור לעבוד
אתה יכול לשלוח קישור?