המלצה | נגן אנדרואד מומלץ
-
@t-k שתיהם עובד עם קיידרואיד אבל כשעושים רוט יש בעיה שהסוללה נדפקת וגם לזה יש כבר פתרון
וחוץ מזה הנגן עובד פצצה -
@הסקרן
השאלה היא האם החסימה של קיידרואיד היא הרמטית או שמכיוון (מבירור שעשיתי עם המוכר) הם לא תומכים בשירותי גוגל אז החסימה לא הרמטית? -
@t-k אם אין שירותי גוגל אין הגנה נגד איפוס מהריקברי
ראה כאן על מכשיר דומה https://mitmachim.top/topic/65087/שיתוף-קיידרואיד-על-הנגן-h390plus-אנדרואיד-8-1-עם-מצלמה@צדיק-תמים זה אומר שבאיפוס פשוט כל החסימה מבוטלת?
-
@צדיק-תמים זה אומר שבאיפוס פשוט כל החסימה מבוטלת?
-
שלום לכולם רמיתי לשתף שמצאתי נגן שאני ממליץ עליו מאד בטריה איכותית גודל נחמד מעבד mt 6753 שזה אחלה מעבד 8 ליבות אנדרואיד 8.1 בלוטוס מאד איכותי 5 נתמך באיירפודס ו JBL עשיתי לו הכשרה בקלות עם רוט בהשואה ל m390 עוקף אותו בכמה רמות . חיסרון אחד שלא הגיע בחבילה לא מגן מסך ולא סיליקון. השם שלו m 18 יש אותו בשני גירסאות 16 גיגה 2 גיגה ראם ו 32 גיגה פנימי ו3 גיגה ראם אני קניתי מפה אבל יש עוד כמה שמוכרים אותו https://www.aliexpress.com/item/1005005759960616.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.4.21ef586a1kNimv בהמשך בעזרת השם אעלה לו בוט מושרש ותמונה לאחר קניה של כמה נגנים כאלה לאחרונה קיבלתי כאלה עם בעיות בהצגת הסוללה במכשיר כך שהנגן כבר לא ככ מוצלח אולי זה בגלל רוט לא יודע אשמח שמי שיש לו את המכשיר בלי רוט יגיד איך המכשיר אצלו
@danidani כתב בהמלצה | נגן אנדרואד מומלץ:
הפוסט הזה קיים פה כבר חצי שנה ועדיין אף אחד לא שם לב@danidani כתב בהמלצה | נגן אנדרואד מומלץ:
שלום לכולם רמיתי
-
@t-k שתיהם עובד עם קיידרואיד אבל כשעושים רוט יש בעיה שהסוללה נדפקת וגם לזה יש כבר פתרון
וחוץ מזה הנגן עובד פצצה -
@הסקרן כתב בהמלצה | נגן אנדרואד מומלץ:
וחוץ מזה הנגן עובד פצצהזה היתה הבעיה שלי
אז מה הפיתרון? -
אני כותב שוב שעשיתי לשתי נגנים M18 חסימה עם קייידרואיד וחסמתי גם וידאו רדיו גלריה וב"ה עובד מצוין עם משחקים ושרים
-
@פראירי
אני מדבר על האפליקציה של קיי דרואיד והיא חוסמת איפוס !!
אין מה לדון תבדוק וזהוציטוט- (מהפוסט המקורי של לא מתייאש)
4) האם אפשר להוריד את החסימה על ידי איפוס של המכשיר ?
בכלל לא, החסימה משתמשת בהגנת FRP של גוגל, ולכן כל ניסיון של HARD RESET יחסום לכם לגמרי את המכשיר, כדי להוריד את החסימה, יש להשתמש אך ורק בסיסמה המוגדרת. -
@פראירי
אני מדבר על האפליקציה של קיי דרואיד והיא חוסמת איפוס !!
אין מה לדון תבדוק וזהוציטוט- (מהפוסט המקורי של לא מתייאש)
4) האם אפשר להוריד את החסימה על ידי איפוס של המכשיר ?
בכלל לא, החסימה משתמשת בהגנת FRP של גוגל, ולכן כל ניסיון של HARD RESET יחסום לכם לגמרי את המכשיר, כדי להוריד את החסימה, יש להשתמש אך ורק בסיסמה המוגדרת.