המלצה | נגן אנדרואד מומלץ
-
@דודי-ענהאל
במה אני אמור להיות בטוח -
@danidani כתב בהמלצה | נגן אנדרואד מומלץ:
שלום לכולם רמיתי לשתף שמצאתי נגן שאני ממליץ עליו מאד בטריה איכותית גודל נחמד מעבד mt 6753 שזה אחלה מעבד 8 ליבות אנדרואיד 8.1 בלוטוס מאד איכותי 5 נתמך באיירפודס ו JBL עשיתי לו הכשרה בקלות עם רוט בהשואה ל m390 עוקף אותו בכמה רמות . חיסרון אחד שלא הגיע בחבילה לא מגן מסך ולא סיליקון. השם שלו m 18 יש אותו בשני גירסאות 16 גיגה 2 גיגה ראם ו 32 גיגה פנימי ו3 גיגה ראם אני קניתי מפה אבל יש עוד כמה שמוכרים אותו https://www.aliexpress.com/item/1005005759960616.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.4.21ef586a1kNimv בהמשך בעזרת השם אעלה לו בוט מושרש ותמונה לאחר קניה של כמה נגנים כאלה לאחרונה קיבלתי כאלה עם בעיות בהצגת הסוללה במכשיר כך שהנגן כבר לא ככ מוצלח אולי זה בגלל רוט לא יודע אשמח שמי שיש לו את המכשיר בלי רוט יגיד איך המכשיר אצלו
לא הבנתי למה צריך להכשיר את הנגן, הרי אי אפשר לגלוש דרך האינטרנט או להתקין ישומים, שהרי כך כתוב שם
-
@beny כתב בהמלצה | נגן אנדרואד מומלץ:
שלום לכולם רמיתי לשתף שמצאתי נגן שאני ממליץ עליו מאד בטריה איכותית גודל נחמד מעבד mt 6753 שזה אחלה מעבד 8 ליבות אנדרואיד 8.1 בלוטוס מאד איכותי 5 נתמך באיירפודס ו JBL עשיתי לו הכשרה בקלות עם רוט בהשואה ל m390 עוקף אותו בכמה רמות . חיסרון אחד שלא הגיע בחבילה לא מגן מסך ולא סיליקון. השם שלו m 18 יש אותו בשני גירסאות 16 גיגה 2 גיגה ראם ו 32 גיגה פנימי ו3 גיגה ראם אני קניתי מפה אבל יש עוד כמה שמוכרים אותו https://www.aliexpress.com/item/1005005759960616.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.4.21ef586a1kNimv בהמשך בעזרת השם אעלה לו בוט מושרש ותמונה לאחר קניה של כמה נגנים כאלה לאחרונה קיבלתי כאלה עם בעיות בהצגת הסוללה במכשיר כך שהנגן כבר לא ככ מוצלח אולי זה בגלל רוט לא יודע אשמח שמי שיש לו את המכשיר בלי רוט יגיד איך המכשיר אצלו
לא הבנתי למה צריך להכשיר את הנגן, הרי אי אפשר לגלוש דרך האינטרנט או להתקין ישומים, שהרי כך כתוב שם
התרגום משובש.
ניתן להתקין apk רק אין גוגל פליי, ויש wifi מלא, לכן צריך להכשיר. -
@משה-144 כתב בהמלצה | נגן אנדרואד מומלץ:
ניתן להתקין apk רק אין גוגל פליי, ויש wifi מלא,
סליחה על הבורות, אפשר לפרט יותר, האם יש שם דפדפן, ומה הכוונה apk
אם תתקין דפדפן יהיה דפדפן, כפי הבנתי כרגע אין שם דפדפן
ו-apk זה סיומת של אפליקציות לאנדרואיד (מה ש-@משה-144 התכוון לומר זה שאפשר להתקין אפליקציות על הנגן הזה) -
אז למה אין שם גוגל פליי
תשאל את הסיני שבנה את הגרסה!, מאיפה לי לדעת?
-
אז למה אין שם גוגל פליי
לפי הבנתי:
זה לכאורה עולה להם כסף או משאבים מסוימים - להוסיף את שירותי גוגל פליי, וכמו שתראו במכשירי QIN שיש מוכרים שמוכרים 2 גיראות: אחד בלי שירותי גוגל פליי במחיר X ואחד עם שירותי גוגל פליי במחיר גבוה יותר. -
-
חיסרון אחד שלא הגיע בחבילה לא מגן מסך ולא סיליקון.
רכשתי את הנגן ע"פ המלצתך, נראה מעולה. תודה.
רציתי לברר האם מכיר מגן מסך/סיליקון לרכישה, תואם לנגן. חיפשתי ולא מצאתי בעלי-אקספרס.מתייג רוכשים נוספים של הנגן @מאיר-סויסה-0 @עזיז @שמעון-pc @יעקב-רזי
-
@שמעון-pc כתב בהמלצה | נגן אנדרואד מומלץ:
@חיפושית יש אפשרות לקנות מגן בבני ברק
בבזאר המציאותדרך אגב, בזאר המציאות מזמין את כל הנגנים שיש לו מעלי אקספרס מכשיר אותם לבד ומוכר בישראל בהרבה יותר ביוקר
-
@מתושלח-הבבלי נכון בהחלט
כמו כל שאר הנגנים -
@מתושלח-הבבלי כמו הרבה חנויות...
ודרך אגב גם סאמוויקס קונים מחברת מהדי את הנגן M200 וצורבים לו גירסא שלהם והם קוראים לזה קיו 4...