עזרה | התקנת פונטים
-
יש לי תיקיה עם הרבה פונטים ואני רוצה להתקין רק גופנים תקינים ויפים, איך אני יכול לראות תצוגה מקדימה של הגופן ולהתקין מיד, כי בתצוגה מקדימה בתיקיה הרבה גופנים נראים אותו דבר
-
יש לי תיקיה עם הרבה פונטים ואני רוצה להתקין רק גופנים תקינים ויפים, איך אני יכול לראות תצוגה מקדימה של הגופן ולהתקין מיד, כי בתצוגה מקדימה בתיקיה הרבה גופנים נראים אותו דבר
-
@קטוצ-קע אתה פותח את סייר הקבצים
למעלה אתה בוחר ב: תצוגה ואז על חלונית תצוגה מקדימה
ניתן להרחיב את חלונית תצוגה המקדימה ע"י גרירה עם העכבר@מוטי-יוזף יש לי הרבה גופנים שבתצוגה מקדימה נראים כך:
מה זה אומר? -
@מוטי-יוזף יש לי הרבה גופנים שבתצוגה מקדימה נראים כך:
מה זה אומר?@קטוצ-קע התו הזה הוא תו (בינלואמי אני חושב) שמסמל שלא קיים את האות בשפה הרצויה.
אתה פתחת את הפונט בתצוגה מקדימה, בתצוגה מקדימה מוגדר אוטומטית שיראו את זה:
עכשיו, בפונט שלך, כנראה אין אותיות עבריות אז כשהוא רוצה לכתוב את הטקסט המבוקש, אין לו את התווים העבריים, אז הוא פשוט מציג את התו הזה.. -
@קטוצ-קע התו הזה הוא תו (בינלואמי אני חושב) שמסמל שלא קיים את האות בשפה הרצויה.
אתה פתחת את הפונט בתצוגה מקדימה, בתצוגה מקדימה מוגדר אוטומטית שיראו את זה:
עכשיו, בפונט שלך, כנראה אין אותיות עבריות אז כשהוא רוצה לכתוב את הטקסט המבוקש, אין לו את התווים העבריים, אז הוא פשוט מציג את התו הזה.. -
@LEVI-H ויש אפשרות לבחור את כל הגופנים שלא תומכים בעברית ולמחוק אותם, או שאני צריך לעבור על כל אחד ולבדוק?
-
@קטוצ-קע לא יודע אם יש בהם אנגלית, עדיף לא למחוק את כל הפונטים האנגליים, לכל דבר יש שימוש...
-
@LEVI-H ויש אפשרות להעביר את כל הגופנים שלא תומכים בעברית לתיקיה אחרת?
כי אני רוצה להתקין רק גופנים שתומכים בעברית -
@קטוצ-קע אפשר לעשות הכל...
אם אתה ממש רוצה להסיר, המלצה שלי זה לשמור את הפונטים בתיקייה כלשהיא, (להעתיק), ואז להסיר אותם מההתקנה. -
@LEVI-H זה מה שאני שואל, אני צריך לעבור אחד אחד ולחפש מה לא תומך עברית, או שיש תוכנה שמאפשר לבחור את כל הגופנים שלא תומכים בעברית?
-
@קטוצ-קע כתב בעזרה | התקנת פונטים:
@LEVI-H זה מה שאני שואל, אני צריך לעבור אחד אחד ולחפש מה לא תומך עברית, או שיש תוכנה שמאפשר לבחור את כל הגופנים שלא תומכים בעברית?
אני לא מכיר תוכנה כזאת, ודי משוכנע שגם אין כזאת...
-
-
@מוטי-יוזף כתב בעזרה | התקנת פונטים:
@חכמון איזה מייל?
תלחץ על הפרופיל של @חכמון והמייל מופיע שם.
הייתי כותב לך פה אבל יש כאלה שנמנעים מחשש להכנס לרשימות תפוצה מסויימות