בקשת מידע | מחפש המלצה למולטימדיה להונדה אינסייט - לוויז ומוזיקה
-
@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה למולטימדיה להונדה אינסייט - לוויז ומוזיקה:
לגבי מוזיקה אם אתה חובב / שומע הרבה מוזיקה מומלץ לקנות מעבד dsp
התכונת כחלק מהמערכת לא בנפרד, נכון?
-
@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה למולטימדיה להונדה אינסייט - לוויז ומוזיקה:
אם חשוב לך מחיר זול אז 2 ראם 4 ליבות - סביר לוויז + אפליקציה נוספת
חבל שאתה ממליץ לאנשים כי המולטימדיות מעלי אקספרס במפרט הזה לא כ'כ טוב לוייז והעצבים שזה עושה לא שווה את זה מנסיון אישי וא אתה אומר למה התקמצנתי על הכמה שקלים האלה וגם שאין לו כניסה לסים ואז צריך נטסטיק שזה כמעט הפער במחיר
@דודי-ענהאל כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה למולטימדיה להונדה אינסייט - לוויז ומוזיקה:
התכונת כחלק מהמערכת לא בנפרד, נכון?
כן כחלק מהמערכת
-
@מוטי-ברנד
זו החוויה שלך , לי יש חוויה שונה וזכותך לשתף אותה -
@אני-אני-אני לך יש מעליאקספרס ועובד טוב עם וויז?
-
@דודי-ענהאל
אני יכול לחפש לך משהו
אבל להמליץ מידיעה -
@אני-אני-אני אני מתחבר עד הסוף למה @מוטי-ברנד כתב ברור שרק 4 ראם 8 ליבות עם סים מובנה היום בתחום המערכות בעלי אקספרס זה נהיה זוועה פחות מ4 ראם המערכות ממש לא זזות
-
@דודי-ענהאל רק שים לב שבהונדה ספציפית הפירוק של המערכת המקורית הוא ממש קשה, אני בכל אופן התייאשתי.
קח גם את זה כשיקול האם עדיף לקנות כאן ממישהו כולל התקנה. -
@EBA
למה קשה? שני ברגים המערכת בחוץבאמת? אשמח אם תשלח לי תמונה, שיערתי שהעקשנות הזו היא ברגים, אבל לא מצאתי אותם...
-
@EBA כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה למולטימדיה להונדה אינסייט - לוויז ומוזיקה:
@EBA
למה קשה? שני ברגים המערכת בחוץבאמת? אשמח אם תשלח לי תמונה, שיערתי שהעקשנות הזו היא ברגים, אבל לא מצאתי אותם...
לא מכיר ספציפית אבל אמרו שתי ברגים ואני משער מרכבים אחרים
בדרך כלל יש ברגים מסביב למערכת
קשה להגיע עליהם צריך מברג ארוך לפעמים זה לא בורג רגיל אלא מיוחד (לא זוכר כרגע איך הם נקראים) -
@דודי-ענהאל רק שים לב שבהונדה ספציפית הפירוק של המערכת המקורית הוא ממש קשה, אני בכל אופן התייאשתי.
קח גם את זה כשיקול האם עדיף לקנות כאן ממישהו כולל התקנה.זה מאד קשה, אבל פשוט אם יש לך פותח אומים טוב, יש בורג בודד שנמצא למטה במקום מעצבן, אבל אם אתה יודע את זה מההתחלה זה יותר קל....
-
@דודי-ענהאל כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה למולטימדיה להונדה אינסייט - לוויז ומוזיקה:
ישנם המון נתונים בבחירת מערכת מולטימדיה (אנדרואיד) לאוטו, כמו הראם, ומעבד 4 או 8 ליבות, DSP לאיכות המוזיקה ועוד, וכן מאיזה מוכר מומלץ?
כמובן שהמחיר הכי חשוב...בלי להאריך יותר מידיי, זה מה שמומלץ.
פאנל להזמין "LHD Frame Cable"
מערכת להזמין "T10-A-Camera-9 inch"
ניסיתי עשרות סוגים של מערכות זו המושלמת.- מהירות
- סים מובנה
- עברית ברמה כבוהה
- ניתנת לחסימה
- איכות שמע
- איכות קליטה
- וכו'
-
@דודי-ענהאל לא יודע את מכלול השיקולים שלך. אולי אתה צריך את זה לבינהזמנים ומאלי אקספרס זה יהיה לבינהזמנים הבא בקושי?
אמרתי רק שתצרף את זה לשיקולים, אתה יכול גם להזמין מאלי ולעשות התקנה כאן אצל מישהו מקצועי [אזור 200-300 ש"ח כולל המצלמה, אולי אצל הערבים פחות].
או שתמצא את הבורג המסתורי הזה שדיברו עליו ותעשה את זה לבד...
ביונדאי למשל זה מתפרק כמו לגו, עשר דקות וזה מותקן ועובד. -
או שתמצא את הבורג המסתורי הזה שדיברו עליו ותעשה את זה לבד...
צריך לפרק את המגירה שמתחת לרדיו, שם תראה בורג, תפתח אותו, הכל בחוץ, אציין שכמה אינסייט שהתקנתי, הבורג היה מפורק כבר, כי אף טכנאי לא יטרח להחזיר אותו.
ביונדאי למשל זה מתפרק כמו לגו, עשר דקות וזה מותקן ועובד.
לא רק יונדאי, גם טויוטה, קאיה, רנו, מיצובישי ועוד כמה...
-
@EBA
זה על הרעיון של הונדה סיוויק
https://mitmachim.top/topic/55078/התקנת-מולטימדיה-הונדה-סיוויק-2006-2011 -
@EBA
https://mitmachim.top/topic/55078/התקנת-מולטימדיה-הונדה-סיוויק-2006-2011לא, זה שונה.
-
@מיישה
אמנם הבורג במיקום שונה אבל המיקום פחות או יותר אותו דבר , תחת המערכת
ואלו דברי@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה למולטימדיה להונדה אינסייט - לוויז ומוזיקה:
-
@מיישה
אמנם הבורג במיקום שונה אבל המיקום פחות או יותר אותו דבר , תחת המערכת
ואלו דברי@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה למולטימדיה להונדה אינסייט - לוויז ומוזיקה:
צודק, טעיתי, אף פעם לא נתקלתי בבורג הזה...