עזרה | אני מנסה להוריד קובצי רום ולא ממצליח
-
@ישראל-קרביצקי כתב בעזרה | אני מנסה להוריד קובצי רום ולא ממצליח:
Samsung Galaxy Tab A 8.0 sm-t290
כנס לקישור הזה ותבחר את שרת ההורדה ( יש שלוש שרתים לבחירה שחור - דרייב , כחול - דפדפן, ורוד - היימדל) וזהו
-
@ישראל-קרביצקי דבר ראשון אם נתת דיסלייק אז כנראה שאינך יודע למה הוא מיועד, דבר שני אף אחד לא יכול לעזור לך אם אתה לא מסביר איפה נתקעת, בקישור ששלחתי זה כבר דף ההורדה שתואם למכשיר שלך פשוט צריך לבחור שרת הורדה, מה כל כך מסובך?
-
- אני יודע בדיוק למי נועד דיסלייק ולכן שמתי אותו... (בנדו"ד בגלל שזה מספים את האתר)
- אדם בר דעת אמור להבין איפה נתקעתי כי כתבתי
@ישראל-קרביצקי כתב בעזרה | אני מנסה להוריד קובצי רום ולא ממצליח:
אני לא מצליח להוריד
- מה יעזור ששלחת קישור לדף ההורדה שלי אם "אני לא מצליח להוריד"?!?!?!?!?!?!
-
@ישראל-קרביצקי כמה דברים: דבר ראשון כשאתה מבקש טובה ממישהו כדאי לדבר באופן מכובד כיוון שאתה זה שרוצה שיעזרו לך ולא ההיפך, דבר שני המילים 'איני מצליח להוריד' חסרות משמעות כיוון שיכול להיות כל מיני סיבות למה אינך מצליח להוריד, בפרט בפורום כזה שיש פה משתמשים מכל הרמות ככה שאף אחד לא אמור לדעת מה הסיבה שאינך מצליח להוריד, אם תראה את סגנון השאלות בפורום תראה שהמון פעמים אנשים כותבים משהו כללי בלי לפרט וממילא השרשור מתארך עד שבכלל מבינים מה הבעיה שלהם ורק אז אפשר לעזור להם, לענייננו כל שורה - שרת יש את הבעיה שלו, בשרת הראשון צריך להתחבר לחשבון גוגל ע"מ שיהיה אפשר להוריד מהדרייב, בשרת השני צריך שלא יהיה חוסם פרסומות על הדפדפן בשביל שיהיה ניתן להשתמש בשרת, בשרת השלישי - חסום לי בנטפרי. בכל אופן כדאי לצרף צילום מסך מה קורה כשאתה לוחץ על ההורדה מאחד השרתים, אצלי בשרת השני למשל כתוב לי שיש חוסם פרסומות ולכן איני יכול להוריד. (באנגלית כמובן)
-
@Harwona
@Harwona כתב בעזרה | אני מנסה להוריד קובצי רום ולא ממצליח:דבר ראשון כשאתה מבקש טובה ממישהו כדאי לדבר באופן מכובד כיוון שאתה זה שרוצה שיעזרו לך ולא ההיפך
צודק אבקש את מחילתך
אני ניסתי את האופציה של דרייב התחברתי ולחצתי על ההורדה דרך שרת דרייב והוא לא נתן להוריד (מין שגיאה כזו לא ברור לי מה בדיוק)
באופציה השניה כנראה שזה הסיבה שהוא לא נתן לי. אבל תכל'ס מה שהיה כתוב זה שאי אפשר מכרטסייה אנונימית למרות שהייתי בכרטסייה רגילה
באופציה השלישית הוא אכן החל להוריד אבל אז נכתב בתחתית הדפדפן שגיאת רשת לא ניתן להוריד
-
@ישראל-קרביצקי הכל טוב אני לא ניסיתי להוריד בפועל מכיוון שאם אוריד יקח לי המון זמן להעלות לשרת כלשהו ולשלוח לך, ניסית להוריד עם frija ?
-
@Harwona כתב בעזרה | אני מנסה להוריד קובצי רום ולא ממצליח:
ניסית להוריד עם frija ?
ניסיתי אבל אין לי מושג מה כל הפרטים שנדרש למלאות אז לא ירד לי כמובן
-
@ישראל-קרביצקי לא מסובך, צילמתי לך את החלק הרלוונטי, בהצלחה
המשך: