בעיה | ניתוק מפסק מחליף
-
שלום וברכה
יש לי בחדר מפסק תאורה מחליף שאני יכול להדליק את התאורה בחדר מ3 מקומות
רציתי להוריד אחד בשביל לחבר שם שקע USB . כשהחלפתי אותו התאורה בחדר לא נדלקת.
אני חושב שמה שאני צריך לעשות זה לחבר שתי כבלים פזה לאותו חור של השקע . ואם המפסק לא יעבוד אני יחבר את החוט השלישי ויוציא את השני.
אני צודק בחשבון? -
מ משה ת סימן נושא זה כשאלה ב
-
מ משה ת סימן נושא זה כנושא רגיל ב
-
שלום וברכה
אני חושב שמה שאני צריך לעשות זה לחבר שתי כבלים פזה לאותו חור של השקע . ואם המפסק לא יעבוד אני יחבר את החוט השלישי ויוציא את השני.
אני צודק בחשבון?@משה-ת כתב בבעיה | ניתוק מפסק מחליף:
אני צודק בחשבון?
אם הבנתי אותך נכון, אז סורי, זה לא ילך... (או שתנסה ותראה מה קורה).
חיווט בהדלקה מ 3 מקומות היא כזאת: הזנה למפסק מחליף, מהמפסק 2 יציאות שנכנסות למפסק מצלב, ו 2 יציאות מהמפסק מצלב למפסק מחליף, וממנו לתאורה.
ספויילראז כל אחד מהמפסקים אם אתה מנתק, אתה מנתק את הרצף שמוביל לתאורה, ושום דבר לא יעבוד...
-
שלום וברכה
אני צודק בחשבון?@משה-ת כתב בבעיה | ניתוק מפסק מחליף:
רציתי להוריד אחד בשביל לחבר שם שקע USB
השקע usb עובד - יש לך מינוס שם בשביל לחבר אותו? או שיש לך רק את ארבעת החוטים שהיו מחוברים למפסק?
-
@משה-ת כתב בבעיה | ניתוק מפסק מחליף:
רציתי להוריד אחד בשביל לחבר שם שקע USB
השקע usb עובד - יש לך מינוס שם בשביל לחבר אותו? או שיש לך רק את ארבעת החוטים שהיו מחוברים למפסק?
@זנב-לאריות עובד לי השקע usb אבל שתי המפסקים הפסיקו לעבוד המפסק השלישי עובד כנראה שהוא הראשי.
ניסיתי שם את כל האופציות וזה מה שעבד -
@זנב-לאריות עובד לי השקע usb אבל שתי המפסקים הפסיקו לעבוד המפסק השלישי עובד כנראה שהוא הראשי.
ניסיתי שם את כל האופציות וזה מה שעבד@משה-ת
אם אתה יכול לשחזר (כביכול) איך היו מחוברים החוטים למתג, אוכל לעזור לך - ע"י שתחבר את החוטים בשוקולדות, שיביאו את החיבורים למצב כאילו הוא לחוץ במצב מסויים. (כדאי שתשחזר פיזית ותשלח תמונה ברורה של החיווט, או שתשרטט את החיווט (בלי לשחזר באמת.) -
ר רפאל 0 התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות