בירור | קורס פרמייר בסיסי | מעוניינים שהקורס ימשך כנסו:
-
קודם כל כל הכבוד!!!! קורסים באמת מרתקים ומדהימים, אז תודה בשם כל מי שנהנה מהם.....
דבר שני, אני לא יודעת אם כבר יש לך מדריך כזה (לא מצאתי) על טמפלנטים (כתבתי את זה נכון?) מוכנים מראש בפרימייר, מעניין אותי איך משתמשים בהם בתוך תוכנת פרימייר,
אז שוב תודה רבה על כל המדריכים המענייינים עד כה...... -
@חסויה כתב בבירור | קורס פרמייר בסיסי | מעוניינים שהקורס ימשך כנסו::
דבר שני, אני לא יודעת אם כבר יש לך מדריך כזה (לא מצאתי) על טמפלנטים (כתבתי את זה נכון?) מוכנים מראש בפרימייר, מעניין אותי איך משתמשים בהם בתוך תוכנת פרימייר,
בעזרת השם
-
@חסויה כתב בבירור | קורס פרמייר בסיסי | מעוניינים שהקורס ימשך כנסו::
קודם כל כל הכבוד!!!! קורסים באמת מרתקים ומדהימים, אז תודה בשם כל מי שנהנה מהם.....
אז שוב תודה רבה על כל המדריכים המענייינים עד כה......כנסי לכאן:
קורס עריכה מקצועית - חלק ח - טמפלטים מובנים בפרמייר -
@בין-אדם-לחבירו תודה רבה על כל ההשקעה, באמת זה עוזר מאוד.
האם תוכל לכתוב מדריך על שימוש במסך ירוק.. (לא הורדת מסך ירוק כמו שכבר כתבת במדריך אחר, אלא שימוש במסך ירוק שיראו עליו סרטון אחר, איך עושים את זה).
נ.ב. הרבה יותר פשוט לצרף סרטון במקום צילום מסך (אם זה אפשרי).
ושוב באמת תודה על ההשקעה! -
@בין-אדם-לחבירו
תעשה מעבר זריז על הדברים בחלון האפקטים תסביר במשפט מה עושה כל אפקט -
@בין-אדם-לחבירו כל הכבוד!!!
התחלתי עכשיו (בבהי"ז) להתעסק קצת בעריכת וידיאו והמדריך שלך ממש עוזר - מדריך ברור ומובן.
ושוב תודה רבה בשם כל מי שנהנה מהמדריך -
@איצי כתב בבירור | קורס פרמייר בסיסי | מעוניינים שהקורס ימשך כנסו::
האם תוכל לכתוב מדריך על שימוש במסך ירוק.. (לא הורדת מסך ירוק כמו שכבר כתבת במדריך אחר, אלא שימוש במסך ירוק שיראו עליו סרטון אחר, איך עושים את זה).
לא מובן למה אתה מתכון.
@דנבו כתב בבירור | קורס פרמייר בסיסי | מעוניינים שהקורס ימשך כנסו::
@בין-אדם-לחבירו
תעשה מעבר זריז על הדברים בחלון האפקטים תסביר במשפט מה עושה כל אפקטבלי נדר, רק שאני חושב שהכי טוב זה פשוט לעבור אפקט אפקט ולבדוק מה הוא עושה, זה השיטה הכי טובה וככה אני עשיתי. אבל בעזרת השם אני יעשה גם על מדריך.
-
@בין-אדם-לחבירו כתב בבירור | קורס פרמייר בסיסי | מעוניינים שהקורס ימשך כנסו::
אם אתה רוצה אני יכול לעשות את זה באפטר ע"י כלי מעניין למדי.. (שיודעי דברר גילו לי שהוא עובד כבר 4 שנים על בינה מלאכותית)
עריכה: עשיתי על זה מדריך
https://mitmachim.top/topic/59078/מדריך-איך-לעשות-מסך-ירוק-ללא-מסך-ירוק@בין-אדם-לחבירו כתב בבירור | קורס פרמייר בסיסי | מעוניינים שהקורס ימשך כנסו::
בלי נדר, רק שאני חושב שהכי טוב זה פשוט לעבור אפקט אפקט ולבדוק מה הוא עושה, זה השיטה הכי טובה וככה אני עשיתי. אבל בעזרת השם אני יעשה גם על מדריך.
וואו עבודה קשה- בהצלחה!!
נתת לי חשק לעשות את זה על אפטר.. (יחי ההבדל הקטן- בכמות האפקטים ) -
@מעמד כתב בבירור | קורס פרמייר בסיסי | מעוניינים שהקורס ימשך כנסו::
@בין-אדם-לחבירו וואו ! איזה מדריכים מיוחדים ומעניינים !
חד משמעית
הייתי רוצה מדריך על אפקט הטשטוש ואיך אפשר נגיד לטשטש אזור מסוים בסרטון אבל שרק במסך הזה זה יהיה מטושטש ולא בכל הסרטון המלא +אופציית המעקב
@בין-אדם-לחבירו סורי על הגניבה.. אני יענה
מאוד פשוט- תשים את הטישטוש gaussian blur
- כאן קובעים את העוצמה של הטישטוש
- כאן אפשר להגדיר מסיכה על האפקט- שהוא יהיה רק על חלק מהלייאר
לגבי מעקב:
אחרי שתעשה מסיכה (לא משנה אם עגולה מרובעת או בחירה חופשית) יהיה לך את הקרטיונים של המסיכה
בשורה הראשונה זה המעקב- אם תלחץ על פליי הוא יוזיז לך את המסיכה לפי התזוזה (אל תשכח להפעיל את האנימצייה! (לחיצה על השעון))
בשורה השנייה זה כמה קצוות המסיכה יהיו רכים
בשורה השלישית זה שקיפות המסיכה
ובשורה האחרונה- זה כמה הגבולות שקבעת יהיו תואמים למסיכה
ואינוורט- זה להפוך את הנתונים הקיימים (בגבולות המסיכה) -
הייתי רוצה מדריך על אפקט הטשטוש ואיך אפשר נגיד לטשטש אזור מסוים בסרטון אבל שרק במסך הזה זה יהיה מטושטש ולא בכל הסרטון המלא +אופציית המעקב
@אביעד
אני יעשה על זה מדריך כדי לצרף את זה לקורס המלא שאני רוצה לעשות -
@בין-אדם-לחבירו כתב בבירור | קורס פרמייר בסיסי | מעוניינים שהקורס ימשך כנסו::
@אביעד
אני יעשה על זה מדריך כדי לצרף את זה לקורס המלא שאני רוצה לעשותתעשה מה שבא לך
אני עניתי למה שהוא שאל -
@אביעד כתב בבירור | קורס פרמייר בסיסי | מעוניינים שהקורס ימשך כנסו::
@בין-אדם-לחבירו וואו ! איזה מדריכים מיוחדים ומעניינים !
חד משמעית
@בין-אדם-לחבירו סורי על הגניבה.. אני יענה
מאוד פשוט- תשים את הטישטוש gaussian blur
- כאן קובעים את העוצמה של הטישטוש
- כאן אפשר להגדיר מסיכה על האפקט- שהוא יהיה רק על חלק מהלייאר
לגבי מעקב:
אחרי שתעשה מסיכה (לא משנה אם עגולה מרובעת או בחירה חופשית) יהיה לך את הקרטיונים של המסיכה
בשורה הראשונה זה המעקב- אם תלחץ על פליי הוא יוזיז לך את המסיכה לפי התזוזה (אל תשכח להפעיל את האנימצייה! (לחיצה על השעון))
בשורה השנייה זה כמה קצוות המסיכה יהיו רכים
בשורה השלישית זה שקיפות המסיכה
ובשורה האחרונה- זה כמה הגבולות שקבעת יהיו תואמים למסיכה
ואינוורט- זה להפוך את הנתונים הקיימים (בגבולות המסיכה)זה עושה לי טשטוש על כל הסרטון במקום שסימנתי עם העיגול