בעיה | סינון תוכן ביוטיוב
-
רבותי, אני המנהל רשת...... אני לא יודע איך זה נהיה ואיך אני יכול לכבות את זה........ זה חוסם לי מלא סרטונים כשרים ! הוא לא נותן לי לכבות......

-
רבותי, אני המנהל רשת...... אני לא יודע איך זה נהיה ואיך אני יכול לכבות את זה........ זה חוסם לי מלא סרטונים כשרים ! הוא לא נותן לי לכבות......

@מי-כעמך-ישראל-0 בהגדרת סינון של נטפרי, אתה יכול לחסום תגיות מסויימות כמו "חדשות" למשל, אם חסמת את זה , זה יחסום לך אפילו סרטוני יוטיוב של חדשות. תבדוק אם לא הגדרת משהו שמה.
ואם לא תבדוק אם אתה לא שייך לקהילה מסויימת שהם חסמו לך את כמה תגיות. -

-
@מי-כעמך-ישראל-0 בהגדרת סינון של נטפרי, אתה יכול לחסום תגיות מסויימות כמו "חדשות" למשל, אם חסמת את זה , זה יחסום לך אפילו סרטוני יוטיוב של חדשות. תבדוק אם לא הגדרת משהו שמה.
ואם לא תבדוק אם אתה לא שייך לקהילה מסויימת שהם חסמו לך את כמה תגיות.@לא-מתייאש זה לא בעיה של סינון.....
-
אני מסופק אם זה יילך
- כנס ל chrome://settings/security
- שנה את הDNS לחברה כלשהי (לא גוגל)

תעדכן
@גיפה כתב בבעיה | סינון תוכן ביוטיוב:
chrome://settings/security
גגגגאאאאווווןןןןןןןןן שכמוך !!
הצליח !
סוף סוף !
אין עליך
מה זה בעצם עושה אבל ? זה ישפיע לי על דברים אחרים או שזה פחות משנה ? -
@גיפה כתב בבעיה | סינון תוכן ביוטיוב:
chrome://settings/security
הצליח !
סוף סוף !
אין עליך
מה זה בעצם עושה אבל ? זה ישפיע לי על דברים אחרים או שזה פחות משנה ?@מי-כעמך-ישראל-0 כתב בבעיה | סינון תוכן ביוטיוב:
בכיף אחי היקר, זה כולה לקרוא קצת חומר, לא צריך להגזים...

@מי-כעמך-ישראל-0 כתב בבעיה | סינון תוכן ביוטיוב:
מה זה בעצם עושה אבל ? זה ישפיע לי על דברים אחרים או שזה פחות משנה ?
לא.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות