עזרה | הפרדת שתי חשבונות אימייל שיושבים על חשבון גוגל אחד...
-
@בוקר-טוב
אחת מהשתים:
או שהוא כבר פתח את המייל הזה בפרופיל כרום משלו ובמקביל השתמש בפרופיל זה בשביל להיכנס באתרים שונים והסיסמאות נשמרו
או שהוא ביצע ייבוא של כל הסיסמאות שלו מהפרופיל של החשבון שלו לפרופיל של החשבון שלךאתה יכול למחוק את כל הסיסמאות והסימניות מהחשבון שלך אם זה מה שמפריע לך, רק תאמר לו שיגבה אותן קודם לכן.
אין חיה כזו שהסימניות מהחשבון שלו מגיעות לחשבון שלך, זה רק כי הוא שמר אותן בחשבון שלך.
-
@ישראליק כתב בעזרה | הפרדת שתי חשבונות אימייל שיושבים על חשבון גוגל אחד:
אין חיה כזו שהסימניות מהחשבון שלו מגיעות לחשבון שלך, זה רק כי הוא שמר אותן בחשבון שלך.
יש חיה כזו אם החשבון של הדפדפן היה של השני ורק המייל היה שלו!
וכנראה זה מה שהיה, ואם כן צריך לכבות הסינכרון כמו שכתבתי קודם ואז למחוק. -
או שהוא כבר פתח את המייל הזה בפרופיל כרום משלו ובמקביל השתמש בפרופיל זה בשביל להיכנס באתרים שונים והסיסמאות נשמרו
או שהוא ביצע ייבוא של כל הסיסמאות שלו מהפרופיל של החשבון שלו לפרופיל של החשבון שלךשתי האופציות לא נכונות
הוא פתח חשבון ולא השתמש בזה אף פעם
הדבר היחיד שכן היה שהוא פתח אותו מתוך המחשב האישי שלו ולכן משום מה (וזה השאלה משום מה!) כאילו החשבון הזה גם משוייך אליו,@ישראליק כתב בעזרה | הפרדת שתי חשבונות אימייל שיושבים על חשבון גוגל אחד:
אתה יכול למחוק את כל הסיסמאות והסימניות מהחשבון שלך אם זה מה שמפריע לך
אין לי בעיה שיש לי את הסימניות שלו אני רק חושש שיש לו את הסיסמאות שלי.
@נעים-לעולם כתב בעזרה | הפרדת שתי חשבונות אימייל שיושבים על חשבון גוגל אחד:
אם כן צריך לכבות הסינכרון כמו שכתבתי קודם ואז למחוק.
האם זה לא ימחוק לו אותם, כי אז הוא יברך אותי...
והאם זה פתרון שהוא לא יראה את הסיסמאות שלי,בקיצור השאלה היא מה המציאות כאן האם זה שתי חשבונות מחוברים (מה זה אומר?!), או שזה נפרד רק שבהתחלה עברו כל הסימניות והסיסמאות?
-
@בוקר-טוב כתב בעזרה | הפרדת שתי חשבונות אימייל שיושבים על חשבון גוגל אחד:
האם זה לא ימחוק לו אותם, כי אז הוא יברך אותי...
והאם זה פתרון שהוא לא יראה את הסיסמאות שלי,בקיצור השאלה היא מה המציאות כאן האם זה שתי חשבונות מחוברים (מה זה אומר?!), או שזה נפרד רק שבהתחלה עברו כל הסימניות והסיסמאות?
אם קודם אתה מכבה את הסינכרון ואח"כ מוחק אצלך (אם זה בכלל יישאר...) - זה לא אמור לימחק אצלו.
ייתכן שהוא עדיין יראה את הסיסמאות שלך, זה תלוי של מי החשבון של הדפדפן ושל מי של המייל [השני].
כדאי שתכבה את הסינכרון ואז תעשו הצלבה בסיסמאות (וכמובן להחליף אח"כ...)אשמח לעזור אם תצטרך.
בהצלחה!!!
-
וכנראה זה מה שהיה, ואם כן צריך לכבות הסינכרון כמו שכתבתי קודם ואז למחוק.אתה בעצם טוען שאם הפרופיל של הדפדפן הוא חשבון גוגל abc@gmail.com
ובאותו פרופיל יש כמה מיילים מחוברים, אחד מהם הוא def@gmail.com
אם תיצור במחשב אחר פרופיל של def@gmail.com תקבל את כל הסיסמאות של abc@gmail.comמוזמן לנסות
-
כמו שאמר @ישראליק כנראה שלא יצר את החשבון בפרופיל אחר ואחרי שיצר את החשבון הוא ביצע סנכרון והקבצים עברו אליך ג"כ
הסיסמאות וערכי החשבון בסופו של דבר נשמרים בתיקיות במחשב וברגע שיצר ועשה סנכרון גם לחשבון שלך קיבלת את כל הסיסמאות והסימניות -
וכנראה זה מה שהיה, ואם כן צריך לכבות הסינכרון כמו שכתבתי קודם ואז למחוק.אתה בעצם טוען שאם הפרופיל של הדפדפן הוא חשבון גוגל abc@gmail.com
ובאותו פרופיל יש כמה מיילים מחוברים, אחד מהם הוא def@gmail.com
אם תיצור במחשב אחר פרופיל של def@gmail.com תקבל את כל הסיסמאות של abc@gmail.comמוזמן לנסות
לא זה מה שאמרתי,
מה שאמרתי זה שאם 1 פתח מייל במחשב של 2 וחשבון הדפדפן נהיה של 1 והסינכרון הופעל, גם אם 1 ביצע יציאה מהמייל שלו עדיין כל הסיסמאות והסימניות של 1 נשארו במחשב של 2.בדוק ומנוסה!
(נ.ב. אני מקווה שזה בסדר שהשתמשתי בשמות 1 ו 2 ולא abc וכו'... ).
-
@נעים-לעולם
יש לי כיוון אחר ואני לא יודע אם זה מה שאתה אומר
אם אני מסונכרן ומחובר לחשבון שלי, ואז אני מתנתק ממנו, עדיין הסימניות והסיסמאות שלי על הכרום
ולכן אם אני מחבר חשבון אחר ומפעיל סנכרון - הכל עובר אל החשבון השני -
זה נראה ששניכם @ישראליק ו @נעים-לעולם אומרים כעת אותו דבר (לא יודע אם כל הזמן).
וזה כמעט נכון אם כי לא לגמרי,
ואת זה רואה כל מי שמשתמש בחדר מחשבים (שם זה שכיח כל הזמן, אבל כל אחד יכול לנסות ולראות)
שברגע שמישהו נכנס עם חשבון גוגל ומבצע סינכרון, גם אם הוא יוצא מהמייל וסוגר את החשבון אז הפרופיל הקודם עם החשבון שלו, יושב עדיין על הכרום והסימניות מופיעות בראש העמוד (ולמי שמודאג, הפתרון הוא כמובן למחוק את הפרופיל בעמוד הפרופילים לפני היציאה).
אבל- אין גישה לסיסמאות (ולגוף החשבון כמו הגדרות...), גוגל דורשת את סיסמת החשבון מחדש.
- כשמחברים חשבון חדש גוגל שואל אם אתה רוצה לפתוח בשבילו פרופיל, וגם אם בוחרים שלא אך ברגע שמפעילים סינכרון על החשבון החדש נפתח בשבילו פרופיל חדש, והעיקר שזה לא מסתנכרן עם החשבון הקודם.
מה שמחזק את הכיוון שיש פה כן איזה שהוא חשבון מחובר וצריך להבין מה בדיוק קורה כאן.
@נעים-לעולם אשמח שתסביר קצת יותר מה שכתבת פה (נראה לי שכאן עלית על הכיוון):@נעים-לעולם כתב בעזרה | הפרדת שתי חשבונות אימייל שיושבים על חשבון גוגל אחד:
ייתכן שהוא עדיין יראה את הסיסמאות שלך, זה תלוי של מי החשבון של הדפדפן ושל מי של המייל [השני].
כדאי שתכבה את הסינכרון ואז תעשו הצלבה בסיסמאות (וכמובן להחליף אח"כ...)אולי כך נצליח להבין מה הולך פה.
תודה רבה לשניכם. -
האם יש אפשרות לראות באיזה תאריך נוצרו ונשמרו הסיסמאות (ניסיתי. לא הצלחתי.)
כך אוכל לדעת אם סיסמאות שלאחר הזמן ההוא (כשפתח לי את החשבון) גם עברו אליי
ואם כן זה אומר שיש כאן משהו בעייתי ושהסיסמאות שלי לכאורה גם עוברות אליו,
או שרק מה שהיה לו אז, עברו לי בסוג של סינכרון זמני או ייבוא כמו שאמרו כאן ואז המצב יותר רגוע. -
@בוקר-טוב כתב בעזרה | הפרדת שתי חשבונות אימייל שיושבים על חשבון גוגל אחד...:
ברגע שמישהו נכנס עם חשבון גוגל ומבצע סינכרון, גם אם הוא יוצא מהמייל וסוגר את החשבון אז הפרופיל הקודם עם החשבון שלו, יושב עדיין על הכרום והסימניות מופיעות בראש העמוד (ולמי שמודאג, הפתרון הוא כמובן למחוק את הפרופיל בעמוד הפרופילים לפני היציאה).
זה בדיוק מה שהתכוונתי [וכתבתי]!
אין גישה לסיסמאות , גוגל דורשת את סיסמת החשבון מחדש.
מנסיון- יש גישה לסיסמאות!
@נעים-לעולם אשמח שתסביר קצת יותר מה שכתבת פה (נראה לי שכאן עלית על הכיוון):
כדאי שתכבה את הסינכרון ואז תעשו הצלבה בסיסמאות (וכמובן להחליף אח"כ...)התכוונתי שאם הפרופיל של הדפדפן של 1, גם אם הוא יצא מהמייל ו-2 נכנס למייל שלו, עדיין הסיסמאות של 1 שמורות בדפדפן.
אם לא כתבתי משהו מספיק ברור- אוכל להבהיר את דברי.
בהצלחה!
-
@נעים-לעולם כתב בעזרה | הפרדת שתי חשבונות אימייל שיושבים על חשבון גוגל אחד...:
מנסיון- יש גישה לסיסמאות!
לא נכון!
אתה מדבר אולי על מי שרק סוגר את חלון המייל,
אך מי שמבצע יציאה מהחשבון, (כך):
על אף שבכרום הפרופיל שלו נשאר, אך הוא לא יכול להיכנס לחשבון הגוגל ולהשתמש (סיסמאות וכו'),
אלא גוגל תבקש ממנו את סיסמת החשבון (רק שאת שם המשתמש הוא לא יצטרך להקיש, כנ"ל).עכ"פ חפרתי בכל דפי העזרה של גוגל על חשבונות גוגל ואימייל,
וראיתי שיש רק אפשרות אחת ויחידה לעשות שיוכלו להיכנס לחשבון גוגל ע"י כתובת אימייל אחרת (לא של החשבון המקורי), וזה רק ע"י כתובת אימייל שאינה של ג'ימייל,כמופיע כאן: כניסה אל חשבון Google באמצעות כתובת אימייל אחרת
ולכן במקרה שלנו אין סיכוי בעולם שהכתובת האימייל שלי מוביל לחשבון אחר,
וגם כמובן שאין אפשרות (עכ"פ לפי מה שהסקתי לע"ע) לסנכרן בין שתי חשבונות כמופיע כאן: מיזוג חשבונותנראה לי שהגענו למסקנא כמו ש @ישראליק אמר בהתחלה
שבשעת יצירת החשבון איכשהוא התגלגלו והובאו הסיסמאות והסימניות שלו,
ולפי"ז הסיסמאות שלי לא הגיעו אליו,והשלב הבא הוא רק להבין מה קרה בעת פתיחת החשבון (כי לא מסתבר שהוא העתיק אותם בכוונה ובדוגרי...)
ואת זה נבדוק בהזדמנות הבאה.אם יש למישהו הוספות והערות שיישתף.
-
לא נכון!
אתה מדבר אולי על מי שרק סוגר את חלון המייל,
אך מי שמבצע יציאה מהחשבון, (כך):על אף שבכרום הפרופיל שלו נשאר, אך הוא לא יכול להיכנס לחשבון הגוגל ולהשתמש (סיסמאות וכו'),
לא. אני כן מדבר על מי שביצע יציאה כפי שהדגמת, ומנסיון של אין ספור פעמים אני אומר - יש עדיין גישה לסיסמאות השמורות בפרופיל שמושהה!
אתה מוזמן לנסות, אני רואה את זה כל יום ועכשיו ממש (ברגע זה) ראיתי שוב.
אולי אתה מתכוון למשהו אחר אך כשמבצעים יציאה כפי שהדגמת והפרופיל מושהה - יש גישה לסיסמאות ולסימניות!!! -
@נעים-לעולם
בדקתי שוב ביצעתי יציאה וראיתי שלא מופיע שום סיסמא
ההסבר לזה הוא (כך תפסתי כעת) שכל הסיסמאות שיוצרו במחשב הזה ממש כן נשארו שמורים בכרום,
אך אלו שאתה רואה רק מחמת הסינכרון לחשבון הגוגל זה לא מופיע כשאתה יוצא (ובעצם מזהה את הסינכרון)
(אלו ואלו דברי...)