עזרה | אוזניות אפל האם אמיתי או לא
-
@איתי-לויA כתב בעזרה | אוזניות אפל האם אמיתי או לא:
@צדיק-תמים ואת זה אני יכול לבדוק אם הקול שלי כפול או לא איך בדיוק?
לא הבנתי
-
@איתי-לוי בעיקרון מפעילים את המצב הזה על ידי לחיצה ארוכה על ה"גבעול" של האוזניה
למרות שדרך מכשיר של אפל אפשר לשנות שהלחיצה הזאת תכבה לגמרי את הסינון רעשיםאגב על איזה אפליקציה של אפל כולם דיברו? למכשירי אפל או שיש להם משהו לאנדרואיד שלא שמעתי עליו?
כי באפל זה פשוט מופיע בתוך האפליקציית הגדרות של המכשיר -
@אלי-20-1 שומע. אני יסביר ברור. אתה מכניס את האוזניות לאוזן. יש מצב רגיל לחיצה ארוכה על האוזניה תעביר אותך למצב של רמקול חיצוני בה אתה תשמע כל מה שמתרחש סביבך כאילו שאין עליך אוזניות. את הפונקציה הזאת הרבה זיופים נופלים בה. שזה אומר או שלא תהיה כזאת אופציה אלא אתה לא תשמע ברור מה קורה בחוץ וזה משום שהזיוף לא הצליח לייצר מצב שלמרות הסיליקון אתה שומע מה יש בחוץ. או שהם כן עשו אופציה כזאת רק שהיא לא עובדת טוב כיוון שהרמקול שהם שמו יש לו דיליה ואתה תדבר אל עצמך תשמע מן הד כזה מהלך סביבך או כל רעש אחר שיש אתה תשמע אותו יותר חזק ממה שהוא באמת. ורק באיירפודס מקורי זה עובד בצורה שפשוט אתה שומע מה שקורה בחוץ ללא שום דיליה אלא כמו שבמציאות תשמע אם תוריד אוזניה כך זה ישמע בדיוק כשהאוזניה באוזן
-
@חד-גדיא כתב בעזרה | אוזניות אפל האם אמיתי או לא:
@צדיק-תמים
יש גם אפליקציה לאנדרואיד אבל את רוב ההגדרות ניתן לערוך רק ע"י מכשיר של אפלאין שום אפליקציה רשמית של אפל לאירפודס באנדרואיד
וכמובן ששום אפליקציה לא רשמית איננה הוכחה למשהו -
@חד-גדיא @צדיק-תמים כתב בעזרה | אוזניות אפל האם אמיתי או לא:
יש לא רשמיות
-
@צדיק-תמים כתב בעזרה | אוזניות אפל האם אמיתי או לא:
יש שני דברים שלא עובדים במכשיר שאינו של אפל, א' זיהוי הוצאה מהאוזן
יש לי פרו 1 מזוייף והוא מזהה הוצאה מהאוזן.
יש מספיק זיופים כל אחד מנסה לחקות כמה שיותר, יש שמצליחים בתכונה כזו ויש באחרת ככה שא"א לתת בזה כללים ברורים -