עזרה | אוזניות אפל האם אמיתי או לא
-
@איתי-לויA ולגבי האחוז סוללה כיום יש לי לנובו שאני מאוד נהנה מהם ויש לי אחוז סוללה כך שזה לא הבעיה
@איתי-לויA תלוי במה אתה רוצה
-
@אלוף-העולם-3 בקיצור אני אומר תבדוק את הרמקול החיצוני בדוק תראה את הזיוף. קח איתך מכשיר מקורי ושים לב לדיליה שיש בין כשאתה מדבר לזה שאתה שומע הד אחרי זה שאז זה זיוף עלובבב
@אלוף-העולם-3 שוב פעם לא הבנתי אני שם את האוזניות באוזן ולא מחבר אותם לכלום ובודק או מה?
-
@איתי-לויA כתב בעזרה | אוזניות אפל האם אמיתי או לא:
@MGM-IVR כתב בעזרה | אוזניות אפל האם אמיתי או לא:
יש לך מכשיר של אפל ?
או שאתה הולך להשתמש באוזניות במכשיר אחר ?אין לי אפל יש לי אנדרואיד
אין לך שום תועלת באוזניות אפל,
הם עובדים טוב רק עם מכשירי אפל,
במכשירים אחרים הם עובדים נחמד, אבל לא באמת מרגישים את אפל
תקנה כבר Jabra או jbl -
@MGM-IVR יש שני דברים שלא עובדים במכשיר שאינו של אפל, א' זיהוי הוצאה מהאוזן, ב' spatial audio
כל השאר עובד אותו דבר בדיוק
עריכה: צודק, גם אי אפשר לראות אחוזי סוללה. זה חסרון מאוד גדול. -
@MGM-IVR יש שני דברים שלא עובדים במכשיר שאינו של אפל, א' זיהוי הוצאה מהאוזן, ב' spatial audio
כל השאר עובד אותו דבר בדיוק
עריכה: צודק, גם אי אפשר לראות אחוזי סוללה. זה חסרון מאוד גדול.@צדיק-תמים איך זה קשור למה שדיברנו. הביול רעשים ורמקול חיצוני עובד גם בלי להיות מחובר לכלום. וגם באנדרואיד
-
@אלוף-העולם-3 שוב פעם לא הבנתי אני שם את האוזניות באוזן ולא מחבר אותם לכלום ובודק או מה?
@איתי-לויA בדיוק כך תעשה ותראה שבמצב הרמקול חיצוני יש דיליה. או שלא עובד בכלל זה גם אופציה. תכלס את זה הסינים לא הצליחו לזייף עדיין.
-
@איתי-לויA בדיוק כך תעשה ותראה שבמצב הרמקול חיצוני יש דיליה. או שלא עובד בכלל זה גם אופציה. תכלס את זה הסינים לא הצליחו לזייף עדיין.
@אלוף-העולם-3 יש רמקול חיצוני באוזניות ?
-
@אלוף-העולם-3 יש רמקול חיצוני באוזניות ?
@איתי-לויA זה לא בוקסה. זה שאתה שומע מה שקורה סביבך תוך כדי מוזיקה
-
@צדיק-תמים איך זה קשור למה שדיברנו. הביול רעשים ורמקול חיצוני עובד גם בלי להיות מחובר לכלום. וגם באנדרואיד
-
@אלוף-העולם-3 סורי אבל באמת שלא הבנתי שאני מכניס אוזניה לאוזן מהקופסה אני אמור לשמוע או לא לשמוע משהו
-
-
@אלוף-העולם-3 זה נקרא חדירת רעשי רקע
@צדיק-תמים ואת זה אני יכול לבדוק אם הקול שלי כפול או לא איך בדיוק?
-
לא הבנתי
-
לא הבנתי
@צדיק-תמים אלופ העולם כתב לי להכניס לאוזן ולבדוק אם אני שומע את עצמי פעמים
-
היי חברים חבר הציע לי אוזניות אירפודס פרו2 במחיר מצחיק
הנקודה היא שהוא טען לו שלדעתו זה לא מקורי ,למרות שהוא בדק ויש שלושים שעות טעינה ויש איתוראן וזה מתחבר לאפליקציה של אפל , לו אוזניות של אפל והוא אומר זה אותו איכות שמע
,עכשיו השאלה האם זה שזה מתחבר לאפליקציה של אפל זה בהכרח אומר שזה לא זיוף , כי יבואן רשמי זה ודאי לא@איתי-לויA
ראיתי פרסום של אוזניות אפל אירפודס פרו2 תואם מקור כולל חיבור לאפליקציה ב250 ש"ח אולי זה מה שהציעו לך! -
@איתי-לויA
ראיתי פרסום של אוזניות אפל אירפודס פרו2 תואם מקור כולל חיבור לאפליקציה ב250 ש"ח אולי זה מה שהציעו לך! -
@צדיק-תמים אלופ העולם כתב לי להכניס לאוזן ולבדוק אם אני שומע את עצמי פעמים
@איתי-לוי בעיקרון מפעילים את המצב הזה על ידי לחיצה ארוכה על ה"גבעול" של האוזניה
למרות שדרך מכשיר של אפל אפשר לשנות שהלחיצה הזאת תכבה לגמרי את הסינון רעשיםאגב על איזה אפליקציה של אפל כולם דיברו? למכשירי אפל או שיש להם משהו לאנדרואיד שלא שמעתי עליו?
כי באפל זה פשוט מופיע בתוך האפליקציית הגדרות של המכשיר -
-
@איתי-לוי בעיקרון מפעילים את המצב הזה על ידי לחיצה ארוכה על ה"גבעול" של האוזניה
למרות שדרך מכשיר של אפל אפשר לשנות שהלחיצה הזאת תכבה לגמרי את הסינון רעשיםאגב על איזה אפליקציה של אפל כולם דיברו? למכשירי אפל או שיש להם משהו לאנדרואיד שלא שמעתי עליו?
כי באפל זה פשוט מופיע בתוך האפליקציית הגדרות של המכשיר@צדיק-תמים
יש גם אפליקציה לאנדרואיד אבל את רוב ההגדרות ניתן לערוך רק ע"י מכשיר של אפל