עזרה | אוזניות אפל האם אמיתי או לא
-
@אלי-25 כתב בעזרה | אוזניות אפל האם אמיתי או לא:
@MGM-IVR וחוץ מזה זה לא הנושא יצאנו לגמרי מהנושא הוא רק שאל אם זה אמיתי או לא הוא לא שאל מה יותר טוב
צודק.
התשובה היא אין דרך בגדול.
ובגלל שכנראה זה זיוף (מחיר מצחיק + המוכר טוען שלדעתו זה לא מקורי + הוא לא צריך את זה למכשיר אפל ) אז המלצתי לו ללכת על כיוון אחר
-
@אלוף-העולם-3 הוא אמר שאפשר להגביה ולהלמיך דרך האוזניה ומה זה רמקול חיצוני יאני דיבורית
-
@איתי-לויA לא. זה כשאתה מבטל את הביול רעשים יש מצב רגיל שאתה שומע מה קורה בחוץ סבבה ויש מצב שאתה שומע את מה שקורה בחוץ בצורה מוגברת
-
@אלוף-העולם-3 שם תמיד יש פשלות וכולללם נופלים בזה. לדעתי זה ההוכחה היחידה שנשארה. רק עדיף שתחזיק איירפודס מקורי כדי להשוות ביניהם
-
@אלוף-העולם-3 אפל הרבה יותר טוב בלי להשוות
-
@אלוף-העולם-3 כנראה
-
@אלוף-העולם-3 האופציה ההגיונית היחידה שלי שזה פשוט גנוב או שזה זיוף כי זה 290 שקל מול 1050צ בחניות
-
@אלוף-העולם-3 בקיצור אני אומר תבדוק את הרמקול החיצוני בדוק תראה את הזיוף. קח איתך מכשיר מקורי ושים לב לדיליה שיש בין כשאתה מדבר לזה שאתה שומע הד אחרי זה שאז זה זיוף עלובבב
-
@אלוף-העולם-3 שוב פעם לא הבנתי אני שם את האוזניות באוזן ולא מחבר אותם לכלום ובודק או מה?
-
-
@צדיק-תמים איך זה קשור למה שדיברנו. הביול רעשים ורמקול חיצוני עובד גם בלי להיות מחובר לכלום. וגם באנדרואיד
-
@איתי-לויA בדיוק כך תעשה ותראה שבמצב הרמקול חיצוני יש דיליה. או שלא עובד בכלל זה גם אופציה. תכלס את זה הסינים לא הצליחו לזייף עדיין.
-
@אלוף-העולם-3 יש רמקול חיצוני באוזניות ?