בקשת מידע | סוגר לפני אות
-
@pcinfogmach דבר ראשון תודה על כל ההתיחסות
כוונתי במספור האוטומטי שיש בתוספים שפורסמו בפורום שאני מריץ א, ב, וכו' אני רוצה שזה יהיה בצורה של א) ב) או א] ב]
תודה רבה ותזכו למצוות -
@u88
קודם כל כמו שכתבו לך @חועגבכסככעח לעיל יש את האפשרות המובנית של וורד למיספור פיסקאות אבל זה לא תמיד שמיש אז יש עוד צורה וכנראה לזה כוונתך ליצור שדה מספור אוטומטי הנקרא SEQהצורה הכי פשוטה זה ליצור אבן בניין עם השדה וכל מה שתרצה שיופיע אחריו ואז פשוט להשתמש עם זה.
או תשתמש עם זה
המרה עריכה והוספה לשדה מספור אוטומטי.dotm
אם אתה מבין קצת בvba תוכל ליצור מאקרו שיקרא לאבן בניין שלך - ואז תרוויח שתוכל לעשות לזה קיצור מקשים.
הנה קוד דוגמא באדיבות צ'אט גי פי טי (עם תיקונים קלים)
Sub InsertExistingQuickPart() Dim doc As Document Set doc = ThisDocument ' מסמך זה Dim quickPartNameOrIndex As Variant quickPartNameOrIndex = "MyQuickPart" ' הזן כאן שם או מספר הזיהוי במקום MyQuickPart ' מצא את הרכיב הקיים של חלק המהיר לפי השם או המספר המזהה Dim bbEntry As BuildingBlock On Error Resume Next Set bbEntry = doc.AttachedTemplate.BuildingBlockEntries(quickPartNameOrIndex) On Error GoTo 0 If bbEntry Is Nothing Then MsgBox "חלק המהיר לא נמצא.", vbExclamation Exit Sub End If ' הכנס את חלק המהיר במקום הנוכחי Selection.InsertAfter bbEntry ' הכנס את תוכן חלק המהיר End Sub
-
@pcinfogmach תודה רבה ותזכה למצוות !!!!
הצעת יעול האם זה יתווסף לתוסף עיצוב תורני / וורד תורני?
-
-
@menajemmendel לא הצלחתי לעשות עם זה כלום
-
@u88
הנה קוד שלי (לא של הצ'אט) אולי יעבוד לך יותר טובPrivate Sub ListBox1_Click() Dim oTemplate As Template Dim oBuildingBlock As BuildingBlock Dim i As Integer Dim myBuildingBlock As String myBuildingBlock = "החלף טקט זה (בתוך המירכאות) בשם של האבן בניין" For Each oTemplate In Application.Templates For i = 1 To oTemplate.BuildingBlockEntries.Count Set oBuildingBlock = oTemplate.BuildingBlockEntries.Item(i) If oBuildingBlock.Name = myBuildingBlock Then Selection.InsertAfter oBuildingBlock Next Next End Sub
-
בניתי גם תבנית חיפוש והחלפה עם אבני בניין אם זה יעזור לך
https://mitmachim.top/post/674259