בעיה | מחשב hp השתבש
-
@אני-אני-אני
המחשב עובד רק המסך לא נדלק
זה באמת נראה בעיה במגעים
איך אפשר לתקן את זה? -
@שאול-המלך
בדקת עם מסך חיצוני?
לפתוח ולראות מה התנתק בחיבורים (לפעמים הצמה של החיבור הולכת ולא תמיד משתלם להשקיע תיקון) -
@אני-אני-אני
אפשר לחבר את זה למחשב נייד אחר? -
@שאול-המלך
אולי @dfhzrhree יודע -
@אני-אני-אני
ככל הידוע לי - לא.
(בלפטופים אין ממשק כניסה ישיר למסך).
כמובן מומלץ לנסות למסך (של מחשב נייח), אין מה להפסיד... -
@שאול-המלך כתב בבעיה | מחשב hp השתבש:
@אני-אני-אני
אפשר לחבר את זה למחשב נייד אחר?לא הבנתי
אתה בוודאות יודע שהבעיה היא במסך שלך ולא בשום דבר אחר במחשב הנייד שלך?
אז למה המאוורר עובד חזק ולמה הצפצופים - זה כבר לא מטריד אותך? הבעיות הללו נפתרו?
אם הבעיה היא רק במסך אז תכתוב ברשת את הדגם שלך ותחפש lcd replacement screen
או משהו בנוסח דומה.
אם לא חשוב לך כ"כ הניידות במחשב תוכל לחברו באופן תמידי למסך אחר ולהשתמש דרכו..
חבר שלי ככה עשה במחשב שלו.(בלי שום קשר לכלום אני הייתי עושה התקנה נקייה אחרי שגיביתי הכל לראות האם איזשהן מהבעיות שציינת נפתרו בזכות זה...)
-
@הנני-העני כתב בבעיה | מחשב hp השתבש:
אז למה המאוורר עובד חזק ולמה הצפצופים
ההנחה היא שבגלל שהמאוור עובד המחשב עובד רק המסך תקול (בעקבות "הקריסות" בשינוי תנוחות של המחשב , והצפצופים הם משהו אקראי
כמובן זאת הנחה ואפשר בהחלט לחלוק עליה -
@אני-אני-אני כתב בבעיה | מחשב hp השתבש:
אז למה המאוורר עובד חזק ולמה הצפצופים
ההנחה היא שבגלל שהמאוור עובד המחשב עובד רק המסך תקול (בעקבות "הקריסות" בשינוי תנוחות של המחשב , והצפצופים הם משהו אקראי
כמובן זאת הנחה ואפשר בהחלט לחלוק עליההיה נשמע מדבריו שהמחשב בוודאות עובד בחיבור למסך אחר
לא?
@שאול-המלך תסביר את עצמך...@אני-אני-אני אם זה כדבריך אז זה לא ראייה כלל וכלל כי פגשתי הרבה מחשבים עם ראם תקול למשל שהמאוור עבד מעולה והמחשב לא עלה בכלל... אין קשר...
אי הכי כדבריך אז @שאול-המלך תנסה לפתוח המחשב ולהוציא ram כמובן בהנחה שהוא לא מולחם ללוח אם ישלך 2 אז כל פעם תוציא אחד אחר. וכן תבדוק אולי הכונן שלך עושה בעיות. וכן תבדוק באתר היצרן מה פירוש הצפצופים. מנסיון עם מחשב hp נייד אני עליתי על הבעיה רק בזכות זה.
בהצלחה רבה. -
@אני-אני-אני אם זה כדבריך אז זה לא ראייה כלל וכלל כי פגשתי הרבה מחשבים עם ראם תקול למשל שהמאוור עבד מעולה והמחשב לא עלה בכלל... אין קשר...
כבר כתבתי
@אני-אני-אני כתב בבעיה | מחשב hp השתבש:
כמובן זאת הנחה ואפשר בהחלט לחלוק עליה
-